Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Shutdown day - Március 24 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1553)

BimmBimm 03-11-2007 20:01

Quote:

Originally Posted by Savaria (Post 79518)
ez így van. a leg környezetkímélőbb, a leg nem öszkép rombolóbb családi házas fűtés a füldhő hasznosító fűtés. és láss csodát egy számítógép vezérli. és ezt azért írtam, mert az "egynapra számítógép kikapcsolósból" kezd átmenni írtsuk ki a számítógépeket című topicba.

"mert az "egynapra számítógép kikapcsolósból" kezd átmenni írtsuk ki a számítógépeket című topicba"
Akkor szerintem valamit nagyon félreolvasátál... kezd előlről

Remedy 03-11-2007 20:02

Hivjatok a: ne a szamitogepen toltsuk el a szabadidonket napnak, es akkor sokkal egyertelmubb :)

Goldy 03-11-2007 20:03

Anyám, hogy bírjátok ezt így túl lihegni???

Atit meg tök felesleges győzködni ha vmit a fejébe vesz úgyse győzitek meg hogy gondolja át másképp :)

Aki akarja aznap nem ül gép elé hanem beülne egy sörre, kávéra, sütire fizikai valójukban ott levő barátokkal, családdal.
Esetleg bicajra pattannak és go piknik vhová, este társasjáték... stb...

Aki meg hüleségnek tartja csinálja azt amit azelőtt és kész...

Cassandra 03-11-2007 20:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79513)
Ebben én se látok semmi rosszat, de az a "jelöljünk ki egy napot, és na most!" dolog ez igencsak erőltetettnek tűnik számomra. És nem utolsósorban értelmetlennek.

Mondtam, a kísérlet, vagy nevezd, aminek akarod, csak apropó volt.:)
Mostmár látom lehet, hogy kár volt azt felhozni.

De legalább azthiszem kezded érteni, amiről én beszélek kilépve március 24-e árnyékából.:)

Cassandra 03-11-2007 20:11

Quote:

Originally Posted by Savaria (Post 79518)
ez így van. a leg környezetkímélőbb, a leg nem öszkép rombolóbb családi házas fűtés a földhő hasznosító fűtés. és láss csodát egy számítógép vezérli. és ezt azért írtam, mert az "egynapra számítógép kikapcsolósból" kezd átmenni írtsuk ki a számítógépeket című topicba.

Erről szó se volt.:)

Ati 03-11-2007 20:20

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 79524)
Erről szó se volt.:)

Off: Hááát, időközben némi asszociációs játékot kezdtünk el itt játszani, és most kb ott tartottunk, hogy a fakivágás javítja a látást. :))))

BimmBimm 03-11-2007 20:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79529)
Off: Hááát, időközben némi asszociációs játékot kezdtünk el itt játszani, és most kb ott tartottunk, hogy a fakivágás javítja a látást. :))))

:D:D LOL, ez a szép, hogy te ilyen párhuzamokat vonsz, az enyimbe meg belekötöl :D:D

Goldy 03-11-2007 20:23

jól átmegyünk chatbe :P

Cassandra 03-11-2007 20:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79529)

Hihi... jó már elmentetek kicsit a miből lesz a micsoda és jaj szegény fák felé (Papír újrahasznosítás.:) )... megjegyzem a tök kezdőknek papírra nyomtatják a számítástehnika tankönyveket.;)

Ati 03-11-2007 20:25

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 79523)
Mondtam, a kísérlet, vagy nevezd, aminek akarod, csak apropó volt.:)
Mostmár látom lehet, hogy kár volt azt felhozni.

De legalább azthiszem kezded érteni, amiről én beszélek kilépve március 24-e árnyékából.:)

Én mindig is értettem, hogy mit mondasz, nem véletlenül szerepel a regisztrációs oldalon az a nagy, csúnya, pirosbetűs figyelemfelhívás.

Én az ilyen napoknak, ilyen "akcióknak" az értelmét nem látom, és abban is biztos vagyok, hogy akik ebben, az oldalon leírt formában részt vesznek, azok több kárt tesznek, mint ami haszna ennek van. (Ami az én meglátásom szerint ebben a formában nulla. :))

All times are GMT +1. The time now is 17:33.