![]() |
végülis tőlem lehet, ha valóban csak opcióként jelenne meg a játékban az eredeti felvetés..
|
Nagyon jó lenne ha lenne ilyen visszaszámlálós óra, mert akkor kikapcsolhatnám a windózét és több helyem lenne a tálcán. :D
|
Szerintem bőven elég lenne a súgóban egy rész, ahol ez le van írva.
Mármint az, hogy hol és mikor van kv. Biztos kipróbálnám, de utána ki is kapcsolnám. :) A win órát, biztos nem helyettesíti nálam, mert nem mutatna pontos adatot. :( |
Quote:
|
Quote:
Súgót biztos többen olvasnak. A játékban is több link mutat a súgóra, mint a külsőre. :) Ha valakit nem érdekel, hogy mikor van kv, nyilván azért nem érdekli, mert nem fontos számára. És ha már eljutott arra a szintre, hogy érdekelné, mert tudja hogy mire jó, akkor szerintem megkeresné a súgóban. Vagyis én ezt tenném. :) |
Quote:
én tom hogy van kereső mielőtt még arra hivatkoznál :) A fórum névből alapvetően a beszélgetés és nem a súgó szerű infó tartam jut eszembe :) |
Quote:
A lényeg az, hogy ez az infó elérhető. Sőt, ha volt már egy napot abban a csoportban az illető, akkor vissz is tud emlékezni. Nem szupertitkos infókról van itt szó, amit a kiírás nélkül nem tudna. Ez egy gyors emlékeztető lenne, hogy tudja, hogy ahol épp most van, ott mikor lesz a körváltás. De meglepően sok embernek nem tetszik, úgyhogy én nem ragaszkodom hozzá... :D |
Az egyországos játékosoknak gyakorlatilag mindegy, mert észben lehet tartani hogy mi mikor van. A többorisoknak viszont nem az utánanézéssel van gond, hanem mint ahogy Remy is írta, néha azt sem tudja az ember hogy hol jár. Ezeknek a játékosoknak igen nagy segítséget nyújtana egy ilyen jellegű módosítás, úgyhogy én is támogatom. A sok ellenvetés miatt viszont tényleg opcionálissá kellene tenni, így az én szavazatom 'legyen', annyi hozzáfűzéssel, hogy legyen kikapcsolható. :)
|
Tetszik az ötlet, mivel elég sok csopiban játszottam már, eléggé keverem. Rövid életű szövim is örült volna ennek amikor arra várt hogy küldjem ki a seregeket, émmeg mondtam hogy nyugi, van még 10 perc. No, az nem az a csopi volt:D
|
Nekem tetszik az 5let.
Csak a fehér szín nem illik oda. |
All times are GMT +1. The time now is 13:01. |