Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   T-Online - avagy csiga biga gyere ki (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1534)

Gyula 04-05-2007 15:33

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 85121)
vmi ilyesmi , hasonló kellene csak épp netszolgáltatónál...
nem tudom van-e már ilyen...
vagy a netszolgáltatok az üvegkábeles dolgokat ismerik csak..

Nincs vmi műholdas net? Vagy az még nagyon a jövő? :D

Sztem ilyet csak a mobil szolgáltatók tudnak neked adni, mert asszem a upicinek van iylenje, de gondolom nem akarsz egy nagy tányér antennát a fejedre szereltetni és azzzal kolbászolni minden felé :))))
Sztem a legegyszerübb ha a mobil szolgáltatóddal felveszed a kapcsolatot :)

Ati 04-05-2007 15:41

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 85121)
vmi ilyesmi , hasonló kellene csak épp netszolgáltatónál...
nem tudom van-e már ilyen...
vagy a netszolgáltatok az üvegkábeles dolgokat ismerik csak..

Nincs vmi műholdas net? Vagy az még nagyon a jövő? :D

Nem tudok net-szoltáltatónál ilyenről, hiszen nekik nincs országos lefedettségük. És szerintem nem is érné meg, úgyhogy erre marad a 3 mobilcég, mint net-szolgáltató.

A műholdas net az nem a jövő, hanem a múlt. Már nagyon régóta nincs ilyesmi. Régen volt, de a mostani sebességekkel az nem tudja felvenni a versenyt. (A műhold marha messze van fent, mire onnan leér a jel, hosszú tized másodpercek telnek el, amit aztán vissza kell jelezned, hogy megkaptad, iszonyú lassú technológia. Arról nem is beszélve, hogy ez a visszajelzés vagy valami más módon történik, pl plusz telefonvonal, vagy egy műholdadóval, amit azért nem szívesen cipelnék magammal a hátamon. ;))

LotR 04-05-2007 15:41

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 85123)
Sztem ilyet csak a mobil szolgáltatók tudnak neked adni, mert asszem a upicinek van iylenje, de gondolom nem akarsz egy nagy tányér antennát a fejedre szereltetni és azzzal kolbászolni minden felé :))))
Sztem a legegyszerübb ha a mobil szolgáltatóddal felveszed a kapcsolatot :)

EZ tetszett:D:D:D:D:D

jogos nem hiányzik a fejemre egy anntenna:D

LotR 04-05-2007 15:43

Akkor ma is okosodtam:)
Köszönöm az infokat.

LotR 04-05-2007 15:52

ejha nem egy olcso mulatság a mobilitás fenntartása:(
ezen el kell agyalnom...

Ati 04-05-2007 15:52

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 85131)
ezen el kell agyalnom...

Hát nem... 3G mellett pedig csak úgy repülnek az adatok, észre se veszed, hogy már hol jársz... :)

Ati 04-05-2007 15:54

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 85131)
ezen el kell agyalnom...

Igazából én azt ajánlanám, hogy ahol a legtöbbet vagy, oda egy 1 megás vonal, akár forgalomkorlátos is, hogy minél olcsóbb legyen, rá egy wifi router. Onnan a forgalomigényes dolgaidat el tudod intézni. Mellé egy mobil net, hogy útközben is használhasd, de ne minden forgalom azon legyen, mert az nem olcsó dolog.

LotR 04-05-2007 16:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85134)
Igazából én azt ajánlanám, hogy ahol a legtöbbet vagy, oda egy 1 megás vonal, akár forgalomkorlátos is, hogy minél olcsóbb legyen, rá egy wifi router. Onnan a forgalomigényes dolgaidat el tudod intézni. Mellé egy mobil net, hogy útközben is használhasd, de ne minden forgalom azon legyen, mert az nem olcsó dolog.

hmm 1 Gb ezek szerint nem sok:(

Az a gond, h ahol sokat vagyok oda nem köthetek 1 éves szerződést, meg telefon vonal sincs mert albi, ráadásul nyáron váltok..

ahol keveset vo oda meg minek...

Ati 04-05-2007 16:06

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 85138)
hmm 1 Gb ezek szerint nem sok:(

Az a gond, h ahol sokat vagyok oda nem köthetek 1 éves szerződést, meg telefon vonal sincs mert albi, ráadásul nyáron váltok..

ahol keveset vo oda meg minek...

Ez eléggé beszűkíti a lehetőségeket: mobilszolgáltató. :)

LotR 04-05-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85141)
Ez eléggé beszűkíti a lehetőségeket: mobilszolgáltató. :)

jaham :D sajnos:(

All times are GMT +1. The time now is 21:27.