Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Paypal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1533)

Ati 03-27-2007 14:11

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 82789)
Ati:akkor egy rövid leirást mondanál,h h müxik,h pl átkell utalni bankszámláról egy virtuális számlára és onnan tudok fizetni vagy ,h megy ez?

A Hódító súgóban a VIP fizetések között van erről egy rövid leírás.

Magyarországról sajna csak bankkártyával fizethetsz, így túl sok lehetőséged nincs, gyakorlatilag megegyezik az eddig használt bankkártyás fizetésekkel.

Ha valaki más küld Neked pénzt valahonnan (pl árverésen eladtál valamit), akkor lehet egy egyenleged, amit szintén használhatsz. Van ország, ahonnan lehetőség van bankszámláról is feltölteni ezt az egyenleget, Magyarország sajnos nem tartozik ezek közé, így ez a lehetőség itt kilőve, pedig szerintem sokan használnák, akik a bankkártyájukat egyébként féltik.

Cyby_ 03-27-2007 14:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82792)
A Hódító súgóban a VIP fizetések között van erről egy rövid leírás.

Magyarországról sajna csak bankkártyával fizethetsz, így túl sok lehetőséged nincs, gyakorlatilag megegyezik az eddig használt bankkártyás fizetésekkel.

Ha valaki más küld Neked pénzt valahonnan (pl árverésen eladtál valamit), akkor lehet egy egyenleged, amit szintén használhatsz. Van ország, ahonnan lehetőség van bankszámláról is feltölteni ezt az egyenleget, Magyarország sajnos nem tartozik ezek közé, így ez a lehetőség itt kilőve, pedig szerintem sokan használnák, akik a bankkártyájukat egyébként féltik.

utánna olvastam más forumon kcsit..és csak dombornyomásos kártyát fogad el az meg nekem nicns szal bukó,d legalább ezt is megtudtam

Ati 03-27-2007 14:18

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 82795)
utánna olvastam más forumon kcsit..és csak dombornyomásos kártyát fogad el az meg nekem nicns szal bukó,d legalább ezt is megtudtam

Mint minden online fizetési rendszer. :)

Plusz a netes kártyákat, azok nem dombornyomottak (azt hiszem....... bár ezekről csak hallottam, sose volt ilyenem).

Andrew 03-27-2007 20:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82798)
Mint minden online fizetési rendszer. :)

Plusz a netes kártyákat, azok nem dombornyomottak (azt hiszem....... bár ezekről csak hallottam, sose volt ilyenem).

akkor megint megkérdezem óvatosan, hogy tervben van még, ill inkább hogy van-e rá időd, hogy az OTP-t megkérdezd bankkártyás fizetés ügyében?

Ati 03-27-2007 20:30

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 82984)
akkor megint megkérdezem óvatosan, hogy tervben van még, ill inkább hogy van-e rá időd, hogy az OTP-t megkérdezd bankkártyás fizetés ügyében?

Felírva, hogy el ne legyen felejtve, de jelenleg nem aktuális a kérdés.

Andrew 03-27-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82985)
Felírva, hogy el ne legyen felejtve, de jelenleg nem aktuális a kérdés.

köszi :)
akkor marad, hogy a paypalon keresztül vipelik az orimat

Cece 03-27-2007 22:34

Nekem a dombornyomásos VISA-t nem akarja elfogadni :(
De már folyamatban van a VISA Virtuon, ami netes kártya... ha azzal se fog menni asszem lehúzom a redőnyt :( Elegem van a VIPért való könyörgésekből... ég a pofám már mint állat :(

Ati 03-27-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 83012)
Nekem a dombornyomásos VISA-t nem akarja elfogadni :(
De már folyamatban van a VISA Virtuon, ami netes kártya... ha azzal se fog menni asszem lehúzom a redőnyt :( Elegem van a VIPért való könyörgésekből... ég a pofám már mint állat :(

Ez utóbbival többeknek sikerült már, bár dombornyomásossal minden további nélkül mennie kellene valamelyik rendszeren keresztül, hacsak a kártyával nincs valami baj (speciális korlátozások stb.).

Cece 03-27-2007 22:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83014)
Ez utóbbival többeknek sikerült már, bár dombornyomásossal minden további nélkül mennie kellene valamelyik rendszeren keresztül, hacsak a kártyával nincs valami baj (speciális korlátozások stb.).

Nincs korlátozás rajta az tuti. Csak nem deviza lapú + nem magyar.
Valami kari érvénytelenségről zagyvál, de az nem lehet, mert miután a HódVIP nem mentróla szomorúságomban meglepőtem magam egy edzőcipővel, amit simán kifizettem a karival :) Szal... nah mindegy. Ha minden jól megy 7végére meglessz a Vista. Arra azt mondták tuti + a supportod is ugyenezt mondta :) Jó lessz az szerintem is.

Ati 03-27-2007 22:51

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 83016)
Nincs korlátozás rajta az tuti. Csak nem deviza lapú + nem magyar.
Valami kari érvénytelenségről zagyvál, de az nem lehet, mert miután a HódVIP nem mentróla szomorúságomban meglepőtem magam egy edzőcipővel, amit simán kifizettem a karival :) Szal... nah mindegy. Ha minden jól megy 7végére meglessz a Vista. Arra azt mondták tuti + a supportod is ugyenezt mondta :) Jó lessz az szerintem is.

Igazából a másiknak is jónak kellene lennie. Az, hogy nem magyar, nem probléma, egyik kártyelfogadónk se magyar bank. Velük nem jutottam dűlőre, figyelembevéve, hogy a nemzetközi oldalakra is kellene használni a fizetést. Mindenáron a forinthoz ragaszkodtak, ami valljuk be, egy amerikainak például nem mond sokat. :)))

A PayPal-t ismerik és megszokták már.

All times are GMT +1. The time now is 04:46.