![]() |
Quote:
|
Quote:
Különben a topic nyitó javaslat sem tetszik. |
Nem szóltam eddig bele, de... A Kisbér féle megoldás nagyon nemtetszik...
Eleve már az egy hatalmas könnyítés lenne, hogy a visszatérő árut bárki a klánból visszatehetné a piacra, de az mekkora pluszt jelentene, ha erre még egy órával több ideje lenne a klántagoknak.:S Az ötlet, miszerint más is kitehesse az árukat, már magában sem tetszik (Csak kicsit nyeljetek le keresztben)... az addig rendben, hogy csökkentené az egymáshoz belépések számát, de a kislétszámú, esetleg egyszemélyes klánokkal szemben (ahol nem biztos, hogy 24 órában oda tudnak figyelni a piacokra) pedig hatalmas előnyre juttatná a nagyobb klánokat, ahol szépen be tudják osztani, hogy ki mikor van gép elött... Aki meg eddig belépdelt a klántársakhoz, az ezután is be fog, csak más indokkal, beállítani a helytartót, elindítani egy nagyobb képzést, feltenni a varikat, kitenni a tekit a piacra, stb. |
Hát nem tudom, de per pill ígyis úgyis hátrányba van az 1fős klán. nem ez változtatna rajta, attól hogy emiatt nem lépnek be a másik orijába, még nem lesz nehezebb a kicsiknek.
ráadásul az 1órával nem tudom mi a gondotok, most is ennyi ideje van a klánnak, hogy orvosolja a problémát, hogy felébressze az ori gazdáját, vagy belépjen hozzá más. Azt az 1 dolgot nem támogatom, hogy csak a ht rakhassa így be. |
Quote:
Ennek a leprogramozását könnyítené az általam javasolt dolog... Ettől függetlenül már az nagy segítség lenne, ha esemény jönne arról, hogy mondjuk <3 körre van a nyersid a piacról... Ezt ugye lehet e-mail-ezni, amit lehet sms-ezni az egész klánnak, így lehet számolni vele... |
Quote:
Minek a raktárkapacitást növelni, ha ott vagy a gépnél és te is visszatehetnéd a cuccot?:) Ez már nem arról szólna, hogy a visszatérő áru ne vesszen el, hanem egyszerüen megkönnyítené a pénzmozgást a klánban. (Amúgy én szabályosan, egymáshoz be nem lépdelő klánokban gondolkodtam.;) Ha nekem visszaesne áru, és esetleg az nyersi, akkor nekem elveszne, mert hozzám nem lépdelhet be más.) Ps.:Az egyfős klán most is hátrányban van, való igaz, de nem kéne ezt fokozni... ismétlem én szabályosan játszó klánokban gondolkodok. |
Quote:
|
Quote:
(amúgy attól hogy nem lépnek be hozzád, még mindig ébreszthet a klánod hajnali 3kor, amit az 1fős klánnál senki sem tesz meg:D) |
Quote:
|
Quote:
XY-nak visszajön a fegyvere a piacrol, ha képes tultölteni a klánraktárat, egy laza mozdulattal át tudja adin azt egy másik klántagnak, az kiteszi eladási áron és tádám... Mennyivel egyszerübb, ha csak egyszer kell belépni a klántárshoz, mint az, ha 50* kéne, amíg átadod magadnak a pénzt vagy bármit....;) |
All times are GMT +1. The time now is 04:31. |