Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Más katonák!! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1522)

Synkel 03-08-2007 14:49

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 78736)
De ez a jatek szerintem nehany %-a :)
Ami szerintem eleg aranytalan...

Rövid fordulós játékokban elég elterjedten alkalmazzák őket úgy tudom. Normálban csakugyan értelmetlenek. Rövid fordulósban viszont ha nem túl hosszú (párbaj), a törpén kívül minden faj életképtelen, ami ha úgy vesszük, szintén aránytalan...

Remedy 03-08-2007 16:43

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 78724)
Hétvégin, párbajon, arénán asszem elég sokan, mivel gyorsan lehet képezni. Meg a normálban is minden "újonc".:D

Ketlem hogy arenaban a 72 oras vedelem miatt barki is hasznalna :)

csukja 03-08-2007 18:12

hadjuk hiába beszélsz
nem fog átmenni atin a másik meg hogy használják lehet hogy kevesen de használják meg ha változtatunk rajt akkor valami olyasmit kéne hogy
védekezés támadás
támadó: 0 6
védő: 6 0
ezzel már !!értelmesebb!! lenne nem értelmes de értelmesebb:cool:

Valezius 03-08-2007 18:17

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 78841)
hadjuk hiába beszélsz
nem fog átmenni atin a másik meg hogy használják lehet hogy kevesen de használják meg ha változtatunk rajt akkor valami olyasmit kéne hogy
védekezés támadás
támadó: 0 6
védő: 6 0
ezzel már !!értelmesebb!! lenne nem értelmes de értelmesebb:cool:

Ha felvetsz egy javaslatot, amit már 2x felvetettek, akkor legalább tedd hozzá, hogy egyetértek azzal a korábbi javaslattal, hogy... :p

Előre is köszönöm.

csukja 03-08-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 78845)
Ha felvetsz egy javaslatot, amit már 2x felvetettek, akkor legalább tedd hozzá, hogy egyetértek azzal a korábbi javaslattal, hogy... :p

Előre is köszönöm.

ezt még nem vetették fel, csak azt hogy legyen gyorsabb a táadó/védő,
meg azt hogy legyen helyette teljesen más egység :p :p

Valezius 03-08-2007 19:05

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 78857)
ezt még nem vetették fel, csak azt hogy legyen gyorsabb a táadó/védő,
meg azt hogy legyen helyette teljesen más egység :p :p

Off
Ja bocs, hogy juthatott eszembe, hogy úgy szólsz hozzá egy témához, hogy a korábban (más topicocban) felvetett ötleteket is átolvastad. :p
/Off

csukja 03-08-2007 19:29

ok igazad van ......

Panyi 03-08-2007 21:54

Én csak azt nem értem, hogy, ha csak kezdők használják a támadót, akkor ki az a kezdő :) aki milliószám termeli a támadót az 1/a-ban. Pénztárolásra a piacon jók ezek a támadók, de sok másra nem... Én jobban örülnék néhány katapultnak, ami helyretenné a tornyos íjászokat, de erről hiába álmodom, még nagyon az ókorban járunk e téren a játékban.

skiti 03-08-2007 22:01

miért kezdem úgy érezni hogy egyedül vagyok azzal a véleményemmel hogy ezek az egységek a rövid párbajokon használhatók úgy ahogy vannak, a normál játékra pedig ott van a többi és ez így ahogy van jó?
hátha szándékosan van így kitalálva?

gyuri1995 03-09-2007 07:19

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 78903)
Én csak azt nem értem, hogy, ha csak kezdők használják a támadót, akkor ki az a kezdő :) aki milliószám termeli a támadót az 1/a-ban. Pénztárolásra a piacon jók ezek a támadók, de sok másra nem... Én jobban örülnék néhány katapultnak, ami helyretenné a tornyos íjászokat, de erről hiába álmodom, még nagyon az ókorban járunk e téren a játékban.

Ja a katapult télleg klassz lenne de ahogy mondtad!!háát!! nem vagyunk eeeelllléééégggggééé ott
de a tudos személyiségnél lehetnének valami gyengébb dobálo hajitó fegyverek hisz tudosok nem?

All times are GMT +1. The time now is 19:30.