![]() |
Sztem sikerül majd leitatnunk, ebben egészen biztos vagyok, láttam már a népet "akció" közben:)
|
visszaigazolás
Megjöttt a kempingböl a visszaigazolás, mellékelten bemásolom nektek ezt és a kemping megközelítési lehetőségét is.
"Kedves Hódítók! Köszönjük érdeklődésüket és örülünk, hogy hamarosan újra találkozunk. Reméljük azonban, hogy meleg napok (és főleg éjszakák!) lesznek április közepén, mert a házakban nincs fűtés és eddig mindig a hűvös napokhoz kapcsolódott a találkozójuk. Küldöm is a visszaigazolást és a létszámot még addig pontosítjuk. Az árak nem változtak. A kemping 4 ágyas komfortos faházaiban szállást biztosítunk 20 - 30 fős csoportjuk részére (5-6 faház) 2007. április 13-tól 15-ig, 2 éjszakára. A szállásdíj 10.500 Ft/ház/4 fő/nap. Szívesen várjuk Önöket a kempinget és a környéket bemutató honlapunk megtekintésére, címünk: www.pap-sziget.hu." A kemping megközelítése: "A kemping megközelítése tömegközlekedéssel: Budapesten az Árpád-híd metrómegállónál (Kék jelzésű 3-as metró) lévő autóbusz állomás 8-as kocsiállásáról indulnak buszok Szentendrére minden óra 30 perckor. Szentendrére érve a Pap-szigeti megállónál kell leszállni, ami a kemping előtt van. A busz gyorsabb és olcsóbb, mint a HÉV, és nagy előnye az, hogy közvetlen." |
Ehez hozzá tartozik hogy tavaly is ágyszámtol függetlenül 10k-ért megkaptuk a faházakat, és nem hepajoztak azon ha a kelleténél töben aludtunk egy faházban :)
|
Quote:
szal 2 napra 2k ból meg is usszuk:p:p:p szóval valszeg lemegyek és zaklatni foglak titeket:D:rolleyes: |
Quote:
ezért nem iszok :D Gyulus pedig már tényleg nem olyan, mert egyes gonosz némberek zsarolják :D ha megtudom ki az... :D |
Quote:
|
Nahát :D
Kellemes dolog, hgy örülnek nekünk :) Ugylátszik megnyerte a csapat a Campingesek szimpátiáját :) Amit még elszeretnék mondani : Mindenki készüljön fel arra, hogy éjszaka nagyon hideg lesz :) ( ki így ki ugy) Melegítőt vagy hálózsákot, vagy egyéb melegítést tudok csak javasolni a csapatnak :) Eddig mindig bográcsoltunk,remélem most is ugy lesz, de érdemes azért kis nasikkal felkészülni :) Mint olvastam fentebb Gyula az innivalóra kitért, így gondolom azt nekem nem kell megemlítenem :) Kérjük azonban, ha majd tudjátok az érkezésetek időpontját, akkor jelezzétek, hisz általában Pestről együtt szokott indulni a csapat, és ezt megint szeretnénk így megszervezni :) Remélem sok hüleséget nem soroltam fel, ha kérdés merülne fel, akkor jelezzétek :) Bátran lehet jelentkezni a talira, nem vagyunk emberevők :D |
Quote:
pedig pont tőled félek ;) |
Quote:
na nem ám azt gondolni, innentől antialkesz lesz, ugyanúgy alkoholista, mint eddig :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:30. |