Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   országnév megváltoztatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1520)

Savaria 03-03-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 77535)
Értem, de mondjuk jobb ha jelezve van, én például meglepődnék ha a saját pontlistámba egyszer csak bekerülne egy "olyan ori ami elvileg nem is volt ott"

erre 1xü a megoldás. ott van a jegyzetek menüpont. kijelölöd a saját pontlistád, másolás, aztán benyomod a jegyzetekhez, utánna mentés. nem tudom mit kell állandóan agyon variálni. csodálom, hogy sorszám licitkor nem voltak ilyesféle "változásmegjelőlősizék". hiába no. furcsa nép a magyar...

Viz 03-03-2007 19:11

Quote:

Originally Posted by Savaria (Post 77539)
erre 1xü a megoldás. ott van a jegyzetek menüpont. kijelölöd a saját pontlistád, másolás, aztán benyomod a jegyzetekhez, utánna mentés. nem tudom mit kell állandóan agyon variálni. csodálom, hogy sorszám licitkor nem voltak ilyesféle "változásmegjelőlősizék". hiába no. furcsa nép a magyar...

Ne bántsad a magyarokat:) A névvátoztatós-lista sokkal egyszrűbb szerintem mint a "mindeki mentse le a saját pontlistát a jegyzetekbe" - módszer.
Azért amit mondtam azt sem taltom olyan húdebonyolultnak:)

Valezius 03-03-2007 19:12

Quote:

Originally Posted by Savaria (Post 77539)

Azért szerintem kell egy ilyen lista, én például, ha ránézek egy ori nevére, akkor nagy eséllyel meg tudom mondani, hogy volt-e már vele dolgom. A sorszámával nem ez a helyzet. :)
Szóval egy lista szerintem senkit nem zavarna, ha már Ati úgyis betervezte.

skiti 03-03-2007 19:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77536)
Teljesen feleslegesnek tartom. Bőven elég egy lista, hogy ki milyen névre változtatott, és annyi. Ha valakit furcsának találsz, megnézed.

a címlapra gondolod?

Ati 03-03-2007 19:20

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 77543)
a címlapra gondolod?

Címlapra teljesen felesleges, de ide a fórumra pl be lehet tenni. Ezt címlapról eléri bárki, akit érdekel.

Synkel 03-03-2007 23:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77534)
Hmm? Semmi jelet nem kell észbentartani, ha az ország sorszámát megjegyzed, márpedig azt megjegyzed, mert az alapján hivatkozol rá, akkor továbbra is tökéletesen be tudod azonosítani.

Lehet te mint programozó így működsz, én a neveket jegyzem meg, és évek múlva is emlékszem rá. Ráadásul sorszámot karácsonykor lehet változtatni, szal
így lehetővé válna egy ori úgymond teljes eltüntetése.

csukja 03-04-2007 07:27

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 77531)
100 a 300ból? Ilyen mennyiségű ori egyrészt nem lesz, másrészt a 90%a valószínűleg el lesz vetve, szóval nem kell izgassad magad miatta:)
Szerintem, lehet túl sokat kívánok, de 2 jelet megkülönböztetni nem olyan nehéz dolog, nekem megy legalábbis. Amelyik orival meg nincs dolgod, annak a névváltoztatása valószínűleg nem fog különösebben befolyásolni a játékban, nem mindegy hogy józsika 33 orija van 200 hellyel alattad vagy béluka vidám birodalma?
De igen!
Akkor meg miről beszélünk?
Ami meg azt illeti, mivel erre 1 hónap lenne, és az orik neve valószínűleg egyszerre lenne megváltoztatva a hónap végén ( szerintem ez a legpraktikusabb ) így ilyen szempontból sem lenne túl zavaró, ha esetleg számodra gondot okozna megjegyezni két jelet. Ilyen esetben 1 hónapig egy jelet kell észben tarts majd egy másikat. Ha ez is gondot okoz, akkor nem tudok mit tanácsolni:)
És megkérnélek hogy ne kössél bele mindenbe amit mondok, csak ha tényleg zavar:)

nem kötök bele mindenbe amit mondasz csak szólok ha valamivel nem értek egyet, de a lista az tetszik! :)

Kubbi 03-04-2007 08:11

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 77441)
... akkor lessz nagyjából 50 olyan ori aminek a neve mellet x lessz, és lessz 50 olyan akinek y lessz mellette, akkor megin ott vagyunk hogy nem lehet tudni hogy ki-ki.:p :D

Lessz, egy esssz :)
A szemem is belefájdult. :D

csukja 03-04-2007 09:19

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 77645)
Lessz, egy esssz :)
A szemem is belefájdult. :D

Ki mondta hogy tudok helyesen írni? :D

Viz 03-04-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 77653)
Ki mondta hogy tudok helyesen írni? :D

:S Legalább magyar vagy ?:D

All times are GMT +1. The time now is 02:22.