Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Március: név-vadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1516)

Dragi 03-03-2007 13:52

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 77434)
Sorszám Csoport Ország
425648 5/U Suncimunci

sztem mindenki érti :D

én nem, elmagyaráznád ?:p:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :rolleyes:

Hunor a sirály 03-03-2007 14:08

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 77434)
Sorszám Csoport Ország
425648 5/U Suncimunci

sztem mindenki érti :D

Bocsi de én nem értem, nekem tényleg elmagyarázhatnád:)

csukja 03-03-2007 14:28

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 77440)
Bocsi de én nem értem, nekem tényleg elmagyarázhatnád:)

hadjuk, ha a többség véleménye szerint maradhat akkor én teljes mértékben tiszteletben tartom azt.......

Smooth Scroller 03-04-2007 09:46

ati!

en nem akarok itt senkit feldobni, csak arra szeretnelek kerni - noha engem semmi ilyesmi nem erint -, hogy a nagy rendezes miatt azert ne vagd ki az orikat. vannak az itt felemlegetett orik kozott tobb evesek is, es ha mar mindjart az elejen nem lettek kigyomlalva, akkor ne sok jatek es ev utan tortenjen ez meg, meg akkor se ha az valoban serto es nem idevalo.

en mindenkeppen arra "szavaznek", illetve tamogatnam azok velemenyet, akik azt javasoltak uzenetben - tehat mindenkit 1enileg megkeresve - ertesits, hogy a rendszeruzire valaszolva adjon meg masik nevet.

ha ez ismet komolytalan / serto akkor mar mas a helyzet, mert akkor az illeto nem veszi komolyan a dolgot. de hadd gondolkozzon rajta minden erintett es valasszon maganak uj nevet.

ha pedig eppen szabin van, esetleg melyszabin, akkor se vagd ki, hanem adjatok neki ujat. mert mi van ha eppen nyaral vagy 1szeruen nincs netkozelben, mert mondjuk a deli sarkon van fel evig es ott tanulmanyozza a pingvinek eletet (hehehe...), es hazaerkezven nem talalja az orijat. meg mindig jobb az, ha pl. pingvinpuki helyett pingvin lesz a neve, mintha a kukaban vegezne kompletten.

amugy peldaul elhangzott 1 olyan nev is, hogy "sperma_fioka". ez lehet, hogy nem igazan szalonkepes, de a south park alkotoinak az 1ik filmje ez...
szoval ha a moziban filmcimnek sok orszagban elmegy, akkor itt miert nem?
persze az is igaz, hogy valoban nem illik a hodito jatekhoz, es kertetek, hogy lehetoleg idevalo neveket valasszanak a jatekosok.

amugy elismerem, hogy nehez donteni mind1ik esetben. persze jonehany jelzes amugy meg alszent es fontoskodo / kukacoskodo. vagy eppen az emlitett ori jol bemeszarolta parszor es most igy akar rajta elegtetelt venni. persze nem minden esetben van igy, de benne van a pakliban ez is.

Szecsa 03-04-2007 10:03

En ugy gondolom, hogy csak fel lesz ajanlva nekik egy nevvaltoztatasi lehetoseg, ha nem megfelelo a nev...illetve bizom benne :)

Ati 03-04-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 77661)
en nem akarok itt senkit feldobni, csak arra szeretnelek kerni - noha engem semmi ilyesmi nem erint -, hogy a nagy rendezes miatt azert ne vagd ki az orikat. vannak az itt felemlegetett orik kozott tobb evesek is, es ha mar mindjart az elejen nem lettek kigyomlalva, akkor ne sok jatek es ev utan tortenjen ez meg, meg akkor se ha az valoban serto es nem idevalo.

Első üzenetem a témában:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 76822)
Nem kell sajnálni sem az ország irányítóit, a legtöbb esetben nem lesznek törölve, csak egy névváltoztatás lesz tőlük kérve, amivel ha nem élnek, akkor mi adunk egy másik nevet az országnak. (Mint mondtam, legtöbb esetben -- kivételt képeznek a nagyon friss, és a nagyon durva nevű országok.)

Légyszi legalább az első postot olvassátok el, ha a többi 6 oldalt nem is. :) Köszi. :)

szaki 03-07-2007 08:27

Quote:

Originally Posted by Josh (Post 76914)
ha a jeleknél tartunk:
198 300746 d(*-*)b 155.938

1/A-n

félreérthetőség:

221 261663 Nekem 22 cm 144.789

szintén 1/A

Ezek mind jó emberkék, Nekem 22 cm példul teljesen okés. Félreérthető az orineve, de van ilyenből néhány.

Mi az általános direktíva a félreérthetőséggel kapcsolatban?

szaki 03-07-2007 08:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77289)
Ez csak vicc akart lenni, ugye?

Miért ne nevezhetném zsidónak a zsidókat, cigányoknak a cigányokat, négereknek a négereket stb?

Ez már hasonlít arra, hogy nehogy azt a szót használjuk, hogy "román", mert az milyen durva sértés. Ebben semmi bántó nincs, ahogy abban sincs (remélhetőleg), ha valaki a "magyar" szót használja.

Szerintem is az illetőt akkor kellene névváltoztatásra bírni, ha negatív jelzőket (büdös, koszos) tesz az ország neve elé, vagy mögé. Példul el tudok képzelni egy "Húzd rá cigány" nevú orit.

Kubbi 03-07-2007 09:00

Quote:

Originally Posted by szaki (Post 78454)
Szerintem is az illetőt akkor kellene névváltoztatásra bírni, ha negatív jelzőket (büdös, koszos) tesz az ország neve elé, vagy mögé. Példul el tudok képzelni egy "Húzd rá cigány" nevú orit.

Büdös? koszos????
Na ne máá'

Azért maradjunk a földön. :D

Viz 03-07-2007 13:10

432947 5/U R.E.M.E.D.Y 11.262

Szerintem ez nem ő, de szóljatok ha tévedek:)
Ebben az esetben meg plágium.

All times are GMT +1. The time now is 06:12.