![]() |
Quote:
2, honnan tudod, hogy ki rengetett? |
Az biztos, h nem Ő! Amint tegnap írtam, tegnap sok volt a szabadságolt 2-3 körre így lehetett szűkíteni a kört. Aztán már 4-7-ről jött a varázslat és csak egy országgal változott a távolságom ezek közül.
S mikor rákérdeztem ennél az országnál, hogy csak nem jksz ( a másik országot meg sem említve ), mit ad Isten következő körben már egymásra is találtak! Ez nem elég bizonyíték ahhoz, h ki is dobják Őket?? |
Mondjuk ez volt kb. 3 hete is, akkor még én is magányosban játszottam.
Jön az üzenet meggömböztek, ami még nem is szokatlan csak kör végén kiírja, hogy ugyanaz az ország akivel most vannak a bajok jön felém. Kérdeztem tőle, csak így vakon bejön? Az mondja sok a tolvajom jó leszek morált húzni.:) Kérdem én, hogy honnan tudja? Erre azt feleli megloptam.:) Néztem a pontlistát és nem voltak szines pöttyök az országa mellett, pedig a vipeseknek elvileg jelzi, ha már volt köze vmelyik országhoz. Pl. ez is érdekes.:) |
Látom az ilyen dolgokhoz nem igazán szól hozzá senki!
Pedig érdekelnének a vélemények, ha hülyeséget beszélek nyugodtan el lehet küldeni a ..... !:) De legalább akkor tudom, hogy alaptalan a gyanúm. |
Quote:
|
Elolvastad amit írtam, arra nem ad választ a súgó, arra csak az adhat választ aki elbírálja a bejelentéseket.:)
|
Quote:
|
Arra hol találom meg a választ, hogy két magányos farkas ország, az egyiket meglopom, a másik varázsolgat rám, megírom nekik, hogy ez nekem gyanús, s hipp-hopp szövetségre lépnek mikor nem is tudhatnak egymásról.
Erre hol találom meg a súgóban a választ? Vagy mondd azt hogy véletlen és le is zárhatjuk a dolgot. Bocsánat, ha fölöslegesen rabolom az idődet, ígérem nem írok többet. De ezt azért még válaszold meg légyszi. Köszönöm!!! |
Azért köszi!:rolleyes:
|
Quote:
hmm a te szöveggeddel van tele az utso pár lap.:D Mi lenne ha a felnyomosdi helyett inkább átalakitanád az orit és mindkettőt levernétek??? amiota ezt kérded azota én már levertem volna öket, főleg hacsak 2-en vannak:) Mondjuk csak egy lehetőség. A másik a sugot tényleg olvasd el |
All times are GMT +1. The time now is 03:56. |