![]() |
Jah tényleg és akik megnézték a honlapot annak teccet vagy van esetleg pár tippük?
|
[quote=Ati]Ezt ugye nem egy magyar kereső-optimalizáló oldalról szedted?
Nem Ati:) Azoknak már énse hiszek, ez vmi tankönyvből van amit vmikor annó olvastam:) |
Quote:
track! én már 4. éve a Tiszához járok,/Tiszaörvényre/ sátorozni, és nagyon király egy hely, komolyan mondom, voltam és éltem már külföldön is, és sok hely elbújhat a Tisza vadregényes tájai mellett! Bár ezt lehet, hogy nem ide kellett volna írni:D Úgy, hogy aki teheti, az menjen a Tiszához! |
Quote:
|
ha valkinek van valamilyen linke esetleg ahhonnan lehet tanulni webszerkesztést (php, css, html, stb.) tom hogy rákeresek és akkor van, de azért kérdem hogy akinek be is vált és jó.:D
|
Quote:
|
jah tényleg a javascriptet ki hagytam. srry. És mejikkel lehet nagyon *jó* oldalt csinálni?
|
Quote:
a javascript szerintem olyasmi, amit csak végső esetben kell használni:), de kössetek belém nyugodtan:) szóval szerintem kb hanyagolhatod.. aztán meg mondjuk php.. vagy java, amit szeretni is lehet:) *jó* oldalt bármivel, mivel elsősorban a tartalom könnyen érthető tálalása a lényeg, az pedig bármivel megoldható |
No meg attól is függ, hogy hova akarod tenni az oldalt. PHP-t pl szerintem az ilyen ingyenes tárhelyszolgáltatóknál nem nagyon fogsz tudni futtatni, én legalábbis tuti nem hagynám, hogy kispistike a komplett webszervert lehalassza. ;)
|
Quote:
eygébként ha már php-vel foglalkozol, akkor minimum h telepítesz magadnak webszervert, és azon szépen tanulgatsz, meg szívsz nagyokat:D |
All times are GMT +1. The time now is 18:37. |