![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Bea még mindig az X-ben van, vad meg nem az X-ben... (hogy kerülnek elő több éves topicok ilyesmivel?)
De hogy érdemi legyen a hsz: Ne csipogjon, így is túl sok minden ad már ki hangot magából a neten. Ha lesz is ilyen, csatlakozom az előttem szólókhoz, legyen kikapcsolható. Így akinek szükséfe van rá használja, akinek nincs, az meg nem. Probléma megoldva. |
annyi módosítást tennék hozzá, hogy ne kikapcsolható legyen, hanem bekapcsolható, azaz alapértelmezés szerint ne csipogjon. magamból indulok ki, engem nagyon irritál amikor egy oldal elkezd hangokat kiadni magából az engedélyem nélkül. (esetleg böngészőhöz kötni a beállítást, így máshol megint nem csipog)
|
Ne legyen egy kakukkóra, de azért fontos eseményeknél vagy "piros négyzet"-nél csippanthatna egyet szolidan. :)
|
Az egy szolid csippanással az a baj, hogy nem sokra mész vele, ha már a konyhában vagy, nem hallod meg... Ha meg a gépnél ülsz, akkor meg minek csipogjon? :)
Nyugodtan csipoghat normálisan, hogy hallható legyen, vagy figyelemfelkeltő, de legyen kikapcsolható a funkció. (Illetve, mivel arra merült fel igény: bekapcsolható.) |
Quote:
Ez nagyon tetszik :D:D:D:D Állat :D:D:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
On: Szerintem fölösleges, de ha valakinek kell, akkor bekerülhet, azvarni nem fog, ha alapértelmezettként ki van kapcsolva. :) |
Quote:
Hát jah... Ki erre-ki arra használná. Te a konyhában (is) vennéd hasznát, egy figyelemfelkeltő hangjelzéssel, én pedig megelégszenék egy csippanással, miközben más ablakokat böngészek. :) Persze a baj ott kezdődik, amikor távol megy az ember a géptől és számít a hangra, csak épp a hangfal OFF állásban van :) Azt, hogy BEkapcsolható legyen (nem ki) én is támogatom! |
All times are GMT +1. The time now is 02:35. |