Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   hangjelzés az esemnykor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1489)

vityu 02-28-2010 16:02

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 242841)
Természetesen ez is legyen ki és bekapcsolható, így ha valaki nem szeretné hogy csipákoljon az kinyomja és kész. Ha nem kóser, akkor megszűnik és semmi se történt, kipróbáltuk és rájöttünk jó vagy mégsem jó :)

Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy engem az első 5 pittyegés olyan szinten felidegesítene, hogy nem lehetne utána hozzám szólni... :)

Fanatixxx 02-28-2010 16:12

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 242848)
Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy engem az első 5 pittyegés olyan szinten felidegesítene, hogy nem lehetne utána hozzám szólni... :)

Lásd MSN. :)

[HTPA]GeeForce 02-28-2010 16:17

Bea még mindig az X-ben van, vad meg nem az X-ben... (hogy kerülnek elő több éves topicok ilyesmivel?)
De hogy érdemi legyen a hsz:
Ne csipogjon, így is túl sok minden ad már ki hangot magából a neten.
Ha lesz is ilyen, csatlakozom az előttem szólókhoz, legyen kikapcsolható. Így akinek szükséfe van rá használja, akinek nincs, az meg nem. Probléma megoldva.

ddjjm 03-01-2010 15:53

annyi módosítást tennék hozzá, hogy ne kikapcsolható legyen, hanem bekapcsolható, azaz alapértelmezés szerint ne csipogjon. magamból indulok ki, engem nagyon irritál amikor egy oldal elkezd hangokat kiadni magából az engedélyem nélkül. (esetleg böngészőhöz kötni a beállítást, így máshol megint nem csipog)

-Ricsi- 03-01-2010 16:30

Ne legyen egy kakukkóra, de azért fontos eseményeknél vagy "piros négyzet"-nél csippanthatna egyet szolidan. :)

[HTPA]GeeForce 03-01-2010 21:22

Az egy szolid csippanással az a baj, hogy nem sokra mész vele, ha már a konyhában vagy, nem hallod meg... Ha meg a gépnél ülsz, akkor meg minek csipogjon? :)
Nyugodtan csipoghat normálisan, hogy hallható legyen, vagy figyelemfelkeltő, de legyen kikapcsolható a funkció. (Illetve, mivel arra merült fel igény: bekapcsolható.)

Iron 03-01-2010 21:26

Quote:

Originally Posted by Fanatixxx (Post 242845)
Szóval elképzelem ahogy az alany extra kakóval erősítőre kötve tolja, hogy még akkor is hallja amikor leugrik a közértbe sörért. Áll a kasszában amikor felharsannak a szirénák. Ezt követően elszabadul a pokol és emberünk fizetés nélkül, áttörve a tömegen rohan haza, miközben hatszor elütik a járdán.

Ez nagyon tetszik :D:D:D:D
Állat :D:D:D

Dynosaur 03-02-2010 16:53

Quote:

Originally Posted by Fanatixxx (Post 242845)
Én a hangjelzést alapvetően kényelmi funkciónak tartom, abszolút nem szükséges. Ki és bekapcsolási lehetőség alap, ha mégis lenne. Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy ezzel milyen fanatizmus szabadulna el. Gondolok arra, hogy valaki éjszakára is bekapcsolva hagyja a gépet és valamikor hajnali kettőkor harsona szóra ébred. Jön a fontos esemény és alanyunk kb 4-ig nem fekszik vissza mert a probléma megoldásán dolgozik. Az egészséges életmód megörzése érdekében talán mégsem kellene erőltetni. Elég sok stressz forrás van az ember életében ami állandó készenlétben tartja már így is (mobiltelefon). Szóval elképzelem ahogy az alany extra kakóval erősítőre kötve tolja, hogy még akkor is hallja amikor leugrik a közértbe sörért. Áll a kasszában amikor felharsannak a szirénák. Ezt követően elszabadul a pokol és emberünk fizetés nélkül, áttörve a tömegen rohan haza, miközben hatszor elütik a járdán. Elnézést ha viccesen eltúloztam. Nagyjából ez a véleményem a hangjelzésről.

ez fenomenális, amit leírtál! :D Külön tetszik, hogy a fanatizmusról Fanatixxx felhasználónévvel beszélsz... :D :D

Quote:

Originally Posted by Fanatixxx (Post 242851)
Lásd MSN. :)

jajj ne is mondd... régen volt egy scriptem, ami elérhető állapotban is elnémított mindent, de az új frissítésnél már nem működik... nem néztem mostanság utána, de nem tudtok valami megoldást? (PM) :p

Dus 03-02-2010 19:23

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 243274)
jajj ne is mondd... régen volt egy scriptem, ami elérhető állapotban is elnémított mindent, de az új frissítésnél már nem működik... nem néztem mostanság utána, de nem tudtok valami megoldást? (PM) :p

Beállítások > hangok, és ott ki lehet kapcsolni. :)

On:
Szerintem fölösleges, de ha valakinek kell, akkor bekerülhet, azvarni nem fog, ha alapértelmezettként ki van kapcsolva. :)

-Ricsi- 03-02-2010 21:30

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 243108)
Az egy szolid csippanással az a baj, hogy nem sokra mész vele, ha már a konyhában vagy, nem hallod meg... Ha meg a gépnél ülsz, akkor meg minek csipogjon? :)
Nyugodtan csipoghat normálisan, hogy hallható legyen, vagy figyelemfelkeltő, de legyen kikapcsolható a funkció. (Illetve, mivel arra merült fel igény: bekapcsolható.)

Hát jah...
Ki erre-ki arra használná.
Te a konyhában (is) vennéd hasznát, egy figyelemfelkeltő hangjelzéssel, én pedig megelégszenék egy csippanással, miközben más ablakokat böngészek. :)

Persze a baj ott kezdődik, amikor távol megy az ember a géptől és számít a hangra, csak épp a hangfal OFF állásban van :)

Azt, hogy BEkapcsolható legyen (nem ki) én is támogatom!

All times are GMT +1. The time now is 02:35.