Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Zene (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=29)
-   -   minden ami nem metal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=148)

Szigibabe 02-14-2006 17:33

Valentin Nap alkalmabol most eppen James Blunt-ot hallgatok... (Goodbye my lover) - a romantikus oldalam megnyilvanulasa :)

Ati 02-14-2006 18:01

Quote:

Originally Posted by Szigibabe
Valentin Nap alkalmabol most eppen James Blunt-ot hallgatok... (Goodbye my lover) - a romantikus oldalam megnyilvanulasa :)

Goodbye my lover? És romantika? És Valentin-nap? :) Ezek mennyire illenek össze? :))))

Szigibabe 02-14-2006 18:08

na nezzuk csak, hogyan is tudom magam kimagyarazni... :D Ugyebar ma van Valentin-nap, ebben mindannyian megegyezhetunk... a tobbi nem megy. pedig gondolkoztam sokat...
ah, megvan: romantika=lassu szam=tanc a paroddal kettesben... hihi, ez jo! :D

Ati 02-14-2006 18:10

Quote:

na nezzuk csak, hogyan is tudom magam kimagyarazni... :D Ugyebar ma van Valentin-nap, ebben mindannyian megegyezhetunk... a tobbi nem megy. pedig gondolkoztam sokat...
ah, megvan: romantika=lassu szam=tanc a paroddal kettesben... hihi, ez jo! :D

Ez már majdnem olyan, mint a kívánságműsorok, ahol betelefonálnak, hogy "A szerelmemnek szeretnék küldeni egy szép számot!", aztán leadnak neki egy szakításról szólót. :D

Szigibabe 02-14-2006 18:13

Quote:

Originally Posted by Ati
Ez már majdnem olyan, mint a kívánságműsorok, ahol betelefonálnak, hogy "A szerelmemnek szeretnék küldeni egy szép számot!", aztán leadnak neki egy szakításról szólót. :D

vegulis ha nem tudsz angolul, akkor egy gyonyoru szerelmes szam, nem igaz? :D (bar nagyon nem szabad tudni angolul, ahhoz hogy a goodbye-t ne ertse meg az ember...)
az a lenyeg, hogy szeretem ezt a szamot, es punktum... (istenem, hogy mindig ilyen helyzetbe hozom magam:rolleyes: )

Mike zoostorm 02-14-2006 18:31

Majd meg beszelunk errol...:)
Nekem speciel most a Clubbed to Death (Kurayamino Mix) szol.... egyszeruen nem tom megunni es tok megnyugtato...
(matrix 1 voros ruhas no )

Ati 02-14-2006 18:43

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Majd meg beszelunk errol...:)
Nekem speciel most a Clubbed to Death (Kurayamino Mix) szol.... egyszeruen nem tom megunni es tok megnyugtato...
(matrix 1 voros ruhas no )

Te meg a halálról és egy másik nőről beszélsz... Összevesztetek? :))))))))))))))

Szigibabe 02-14-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by Ati
Te meg a halálról és egy másik nőről beszélsz... Összevesztetek? :))))))))))))))

meg nem, de mar gyulnek a rossz pontok :D (egy no nem felejt:))

Szigibabe 02-16-2006 18:22

Rihanna: Pon de replay... szereti valaki? szerintem jo kis tancikolos szam.. :D

Half 02-16-2006 22:54

Quote:

meg nem, de mar gyulnek a rossz pontok :D (egy no nem felejt:))

Novel is lehet felejtetni tsak ugyinek kell lenni vagy tevedek??:D

All times are GMT +1. The time now is 18:03.