Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   javaslat hétvégi játékhoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1441)

Tyer 02-21-2007 19:40

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 74804)
ezek szerint az utolsók is ugyanolyan jó játékosok mint a top5??csak valami nem jött össze nekik??:eek:
érdekes feltevés!!:D

Muszáj minden szavamba belekötni? :D
Nem mondtam, hogy ugyanolyan jók! :D

Kedves lagen!

Köszi a jótanácsokat, igyekszem megfogadni. Bár az eddigi 9 játékból 5* végeztem 5. vagy jobb helyen. Igaz, nem csak rajtam mult :D

dath 03-02-2007 08:12

rossz ötlet, megnőnének a körtávolságok, ami a kislétszámú csoportoknál mindig probléma
amúgy nem hinném, hogy a top 20-ba bekerülésért izzadni, meg szenvedni kéne, agyatlan játékkal is /tonyos íj, toli, vari+ fedezgetés/ simán be lehet kerülni.
nem látom, hogy mi a tétje ennek, aki otthagyta az országát, mert egyébb dolga akadt, annak nem teljesen mind1, hogy hol végez?? aki meg olyan magasztos célért küzd, hogy az átlagát javítsa/megtartsa, az akkor induljon, ha végig tudja játszani.
a hétvégi az ilyen tipusú játék, ott kel lenned két napig, ha eredményt akarsz elérni, ha esetleg nem sikerült, a következő pénteken újra lehet próbálkozni. akik játszák pont ezt szeretik benne.

Tyer 03-06-2007 14:18

Mint mondtam, hagyjuk a fenébe az egészet, amit szeretnék megértetni veletek, azt úgy látszik csak páran értették meg, már nincs kedvem erőlködni, hogy megértsétek, inkább felejtsétek el mindazt amit írtam. :(

Szecsa 03-06-2007 20:28

Ati, ezt vmi szurovel nem lehetne a pontlistabol ezeknek az oriknak a megjeleniteset?
Tehat valojaban ott lennenek, csupan nem lennenek megjelenve.
A kortavolsag maradna, es az osszes ori alapjan szamitana a kortavolsagokat...csupan megjelenve nem lennének ezek az orik, mert szerintem a legtobb embert ez zavarja.

Ati 03-06-2007 20:43

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 78378)
Ati, ezt vmi szurovel nem lehetne a pontlistabol ezeknek az oriknak a megjeleniteset?
Tehat valojaban ott lennenek, csupan nem lennenek megjelenve.
A kortavolsag maradna, es az osszes ori alapjan szamitana a kortavolsagokat...csupan megjelenve nem lennének ezek az orik, mert szerintem a legtobb embert ez zavarja.

Az eredeti felvetésben nem ezt látom problémának.

Ez ebben a formában elég irreális lenne, egy hatalmas "lyuk" lenne a pontlistában, ami sokakban azt a hitet keltené, hogy hibás a pontlista.

Szecsa 03-06-2007 20:51

Sugo-kiegeszites?

Ati 03-06-2007 20:59

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 78400)
Sugo-kiegeszites?

Előbb könyveli el a többség, hogy hibás, minthogy megnézze a súgóban, úgyhogy innentől ez felejtős.

Szecsa 03-06-2007 21:09

Értem, kár, azert köszi :)

Valezius 06-12-2007 19:11

Engem továbbra se zavarnak, ha ott vannak, elég nagy baj lenne, ha a kisebb létszám miatt még nehezebb lenne lopni, és a körtávok is esetleg megnőnének.

Ati 07-29-2007 12:28

Ezzel kapcsolatban is lesz változás...

A be nem lépett országok, az értéküktől függetlenül, minden esetben a pontlista alján fognak elhelyezkedni. Akkor is, ha a tényleges értékük magasabb, mint azoké, akik fölöttük vannak!

Szintén változás, hogy a be nem lépett országok nem indulnak fejlődésnek. Vagyis ha később kezded el a játékok, ugyanúgy 100.000 arannyal és 1.000 fő népességgel kezdesz, mint az, aki első körtől játékban van. Ez fog okozni némi stratégiai változásokat, hiszen eddig elérhetted, hogy a játék felénél bekapcsolódva, addig védetten, magasabb indulópénzzel, és lényegesebben magasabb induló népességgel kezdesz. Ez a változások bevezetése után nem lesz. (A változások az összes mostani változás bevezetésével egyidőben kerülnek majd bevezetésre.)

Szintén változás, hogy a körtávok az új pontlista miatt átalakulnak, és a párbajokon megszokott távolságszámítás kerül be a normál játékban megszokott távolságszámítás helyett. Ez azt jelenti, hogy a környezeted sokkal közelebb lesz, mint eddig volt. Többen lesznek 2 körön belül, illetve közelebb lesz mindenki az eddigiekhez képest. Ez szintén stratégiai átgondolásokat fog okozni.

Ezeknek a változásoknak köszönhetően a hétvégi játék egy kicsit fel lesz rázva, és nem az eddig megszokott mederben fog zajlani.

Aki az eddigi menetet szerette, és nem híve a változásoknak, az még használja ki a következő pár hetet. :)

All times are GMT +1. The time now is 11:45.