![]() |
Lásd beállítások, zéró-start
|
Köszi a gyors választ.
Egy kicsit meglepett, hogy egy új ori 1 személyiséggel. És vajon melyik szintre lehetne visszajutnom a normálba? És tényleg elvesznének az eddigi személyiségeim? |
Quote:
Nem véletlenül nem lehet az anarchban "fölpumpált" orikat átrakni normálba. ;) |
Sziasztok!
Ha ujrázni szeretnék, meg kell várnom, hogy a karavánom átérjen a szövimhez, vagy ha ráklikk, hogy karaván elküldése, majd 1percre rá ujrázok egy jót, akkor megérkezik a karaván? :) Köszi előre is! :) |
nem kell megvárni, újrázhatsz nyugodtan
|
Quote:
|
Quote:
|
Karaván tényleg megérkezik, leteszteltem :D
A segély viszont nem term újra. :mad: Ezt is leteszteltem. :D |
Quote:
Eredetileg, ha országod olyan helyzetbe került, hogy felállása kilátástalan és sokkat több bajd és időt jelentene, mint amennyi előnnyel járna, akkor újrázhatnál, ezért van az 500 kör limit. Én kétszer újráztam eddig a főorimmal. elsőre, mert hadisként messze voltam a többiektől és kicsi volt a morálom, meg állandóan leütöttek- B topjába nem a legjobb;) , 2.-ikra A-ba mert fajt kellett váltanom a klán érdekében. |
Régi topic új téma :)
Mi a jobb A-ban hoszzútávon egy orinak: úgy újraindulni, hogy senki ne üssön be előtte, ezáltal a felhozott és a foglalt, fedezett földeket eltüntetni a csoportból Vagy hagyni, hogy a csoport felossza a földemet. Lehet, hogy nem is lehet válaszolni erre a kérdésre. És sok dolog még nem jutott eszembe vele kapcsolatban :) A második hátránya, hogy feljebb tolhatja a top 30%-ot, ha ezt sokan csinálják. Előnye, hogyha jövök újra fel, akkor picit csökkenhetnek a távok. Elsővel pont fordítva van, kevesebb föld ugyanannyi emberre széjjelebb húzza a csoportot. Valami vélemény, vagy Remyt idézve ne gondolkozzak annyit? |
All times are GMT +1. The time now is 06:13. |