Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Térkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=143)

Colony 11-29-2006 14:02

Off
A varikat is letesztelnéd? Tolvajok mérgezése rengés stb...

(Szép volt fiúk! jól átvertük Kisbért és levittük az elfje toli készültségét:D :D :D )
Off

Szecsa 11-29-2006 14:06

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 47625)
Nem olyan régen termelgettem. Akkor rengeteg ilyen üzim volt, hogy elloptak 0 ipari 0 gazdasági... Szal azt kiírja, ha nem gnóm vagy, illetve van tekid, ez tuti.

10k ponton kivul volt a lopkodo?Mert ha belul van, de pl. 9k pontra, akkor lehet kiirja, ha 0-t visz.
Most loptam fel-elffel tekivel rendelkezo oriast, es nem irta ki. (10k pontnal tobb volt a tavolsag)

Szecsa 11-29-2006 14:10

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 47642)
Off
A varikat is letesztelnéd? Tolvajok mérgezése rengés stb...

OFF
A varázslat sikerült. Ellenséged földjeit hatalmas földrengések rázzák meg, az emberek hangulata 5%-ot csökken. A földrengés az épületekben nem tett kárt.
Távolság: 162 kör

2006-11-29 15:08:34 Hatalmas földrengések rázzák az országodat, az emberek hangulata 5%-ot csökkent! A földrengés az épületekben nem tett kárt. A varázslat alulról érkezett, kör távolságból.

A varázslat sikerült. 0 embert elpusztított a tűzgolyó.
Távolság: 158 kör

2006-11-29 15:10:07 0 emberedet elpusztította egy tűzgolyó! A varázslat alulról érkezett, kör távolságból.

A körtávot ki sem irja :(
OFF

Synkel 11-29-2006 14:52

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 47644)
10k ponton kivul volt a lopkodo?Mert ha belul van, de pl. 9k pontra, akkor lehet kiirja, ha 0-t visz.
Most loptam fel-elffel tekivel rendelkezo oriast, es nem irta ki. (10k pontnal tobb volt a tavolsag)

10k-n kívül volt simán. Akkor tájt tekit írtam, és mivel a piacot be kellett osztani, rendszerint elég sok volt benn, szal lett volna mit vigyen. Ráadásul óriás és rendszerint szieszta nélkül

Kompót 11-29-2006 19:00

Köszi szépen a válaszokat, látom érdekes témába nyúltam bele. Végül csak kiderült az igazság.
Sziasztok!

dexter 11-30-2006 01:07

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 4673)
Half már ugyan említette futólag, de leírom én is a hírnév figyelés módszert.
A legfontosabb, hogy minden körváltás után shift-el nyisd meg új ablakban a pontlistát, írd be oda, hogy 200-at láthass, majd hagyd ott...
Ha lopnak, akkor nyitsz még1 ablakot shift+bal gombbal, és máris lesz egy új pontlista, meg egy régi egymás mellett.. Végignézed, hogy a környékeden kinek változott a pontja, amiből már csak 1-2 potenciális tolvajkodó lehet...
Azokra meg megpróbálsz tolvajkodni, és máris megvan, hogy a szövidhez ki ment be...

A legjobb, ha csinálsz rá egy script-et (hulláknak főleg), ami minden körváltás után, illetve előtt csinál egy "x.körváltáselőtt/után.txt"-t, amiből kiderítheted, hogy ki lopott az adott időben...

Ekkor még csak ott sem kell lenned.. Csak annyit kell tudnod, hogy mikor lopták a szövidet (vagy a hullát), egymás mellé teszed annak a körnek az elején, illetve a végén kiscript-elt txt-jét, és máris láthatod a változást...

Okos emberek persze megcsinálhatják azt is, hogy írnak egy progikát, ami 2 txt-t megvizsgál, kiirja azokat az orikat, amiknek a körben változott a hírnevük, és máris megvan a lopkodó csákó (legalábbis a szűk köre)... :D

Neked van ilyended?

dexter 11-30-2006 01:29

Más!
Itt 2 válasz volt a fel nem tett kérdésemre, szóval mi az igazság?
1k varival tudok kaput csinálni egy 10k varisra? (A számok csak mutató jellegűek. Tehát a térkapuknál fontos, hogy nékije menyi varisa van?)

Smooth Scroller 11-30-2006 01:30

abszolut nem. akarkire tudsz terkaput nyitni, semmit nem tehet ellene.

dexter 11-30-2006 01:36

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 48097)
abszolut nem. akarkire tudsz terkaput nyitni, semmit nem tehet ellene.

Tehát egy vérbeli varisnak is kéne azért néhány toli? Vagy abban bízhat, hogyha nem tudják gömbözni(mert ugye ott számít a mennyiség), akkor nem is nyitnak rá kaput?

Szecsa 11-30-2006 08:43

erre ne szamitson :)
a varisokat altalaban tolival biztos hogy felmeri egy tolis :)

All times are GMT +1. The time now is 03:10.