![]() |
Off
A varikat is letesztelnéd? Tolvajok mérgezése rengés stb... (Szép volt fiúk! jól átvertük Kisbért és levittük az elfje toli készültségét:D :D :D ) Off |
Quote:
Most loptam fel-elffel tekivel rendelkezo oriast, es nem irta ki. (10k pontnal tobb volt a tavolsag) |
Quote:
A varázslat sikerült. Ellenséged földjeit hatalmas földrengések rázzák meg, az emberek hangulata 5%-ot csökken. A földrengés az épületekben nem tett kárt. Távolság: 162 kör 2006-11-29 15:08:34 Hatalmas földrengések rázzák az országodat, az emberek hangulata 5%-ot csökkent! A földrengés az épületekben nem tett kárt. A varázslat alulról érkezett, kör távolságból. A varázslat sikerült. 0 embert elpusztított a tűzgolyó. Távolság: 158 kör 2006-11-29 15:10:07 0 emberedet elpusztította egy tűzgolyó! A varázslat alulról érkezett, kör távolságból. A körtávot ki sem irja :( OFF |
Quote:
10k-n kívül volt simán. Akkor tájt tekit írtam, és mivel a piacot be kellett osztani, rendszerint elég sok volt benn, szal lett volna mit vigyen. Ráadásul óriás és rendszerint szieszta nélkül |
Köszi szépen a válaszokat, látom érdekes témába nyúltam bele. Végül csak kiderült az igazság.
Sziasztok! |
Quote:
|
Más!
Itt 2 válasz volt a fel nem tett kérdésemre, szóval mi az igazság? 1k varival tudok kaput csinálni egy 10k varisra? (A számok csak mutató jellegűek. Tehát a térkapuknál fontos, hogy nékije menyi varisa van?) |
abszolut nem. akarkire tudsz terkaput nyitni, semmit nem tehet ellene.
|
Quote:
|
erre ne szamitson :)
a varisokat altalaban tolival biztos hogy felmeri egy tolis :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:10. |