![]() |
Quote:
|
Quote:
|
a súgó szerint piac + képzés, tekiírás...(ht. funkciói) ez a max. de én is úgy gondolom, hogy némely esetben a piacozás jóvalta nagyobb kárt okoz egy ellenszövinek mintha gömböznék/megtámadnám őket, ezért én azt is büntetném.
|
Quote:
|
Quote:
|
háát tudom komoly logisztikai akadály, de én nem tudom magamhoz varázsolni hiphop a szövim 3-4 misi fáját ha hazajön hajnalban, hogy kirakjam :)
vagy felkeltem vagy belépek hozzá és kirakom. ezért mondom, hogy ez néha durvább, ámde jelenleg megengedett, mint egy támadás |
Quote:
A maradékot pedig minden további nélkül, akár gyorsan is meg lehet csinálni, úgyhogy továbbra se látom, hogy mi az, amiből ennyire biztosan lehetett tudni, hogy az illető nem volt gépnél, hacsak épp Nálad nem volt, és nem láttad, hogy telefontól messze alszik... |
Quote:
De ugyancsak a faq-ban van az is, hogy ha többen játszanak egy gépről, akkor ne osszanak meg információt, ne gondozzák egymás országát, és legyenek egymástól 100%-ig függetlenek. Márpedig ha egy teljes klán együtt hóditózik egy gépről órákon át, akkor elég nehéz a fentieket betartani... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:43. |