Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Szövihez belépés csak limitált okkal. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1421)

laci 02-12-2007 12:21

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 73223)
én viszont köztudottan elég mobil jelenség vagyok hódítós körökben.. tehát sokat vagyok hódítósoknál.. és onnan még van pofám hódítózni is.. felháborító :rolleyes:

Jó, rendben van, leirtam, hogy én mit teszek (igyekszem nem játszani olyan gépről, ahol más is játszik, és nem adom ki az adataimat), azt' kécc. Viszont egy szóval sem mondtam, hogy felháborió dolog az egész. Egyszerően csak nem látom pontosan megfogalmazva, mit szabad olyankor, amikor együtt van a szövetség, és mit nem. Ha valahol le van irva, mutassátok meg, de nem általánosságokat kérek, hanem pontos leirást ;)

Ati 02-12-2007 12:21

Quote:

Originally Posted by laci (Post 73224)
Jó, rendben van, leirtam, hogy én mit teszek (igyekszem nem játszani olyan gépről, ahol más is játszik, és nem adom ki az adataimat), azt' kécc. Viszont egy szóval sem mondtam, hogy felháborió dolog az egész. Egyszerően csak nem leirva pontosan, mit szabad olyankor, amikor együtt van a szövetség, és mit nem, ha valahol le van irva, mutassátok meg.

Súgó -> FAQ

Grabi 02-12-2007 12:22

a súgó szerint piac + képzés, tekiírás...(ht. funkciói) ez a max. de én is úgy gondolom, hogy némely esetben a piacozás jóvalta nagyobb kárt okoz egy ellenszövinek mintha gömböznék/megtámadnám őket, ezért én azt is büntetném.

Cassandra 02-12-2007 12:26

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 73226)
a súgó szerint piac + képzés, tekiírás...(ht. funkciói) ez a max. de én is úgy gondolom, hogy némely esetben a piacozás jóvalta nagyobb kárt okoz egy ellenszövinek mintha gömböznék/megtámadnám őket, ezért én azt is büntetném.

Szerintem a támadó szemszögéből tök mindegy ki piacozik. Mármint elvileg a támadó nem tudja, hogy a célország tulaja mikor ül a gép elött és mikor nem, ez a szép ebben a játékban.

Remedy 02-12-2007 12:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73214)
Mi olyan van a Hódban, amit nem lehet mobiltelefonról megcsinálni? Egyet mondj nekem, kérlek.

Technikailag semmi, gyakorlatilag pl bontani+tavolozni+pontosan indulni, es villamgyorsan reagalni lehetetlen waprol....

Grabi 02-12-2007 12:33

háát tudom komoly logisztikai akadály, de én nem tudom magamhoz varázsolni hiphop a szövim 3-4 misi fáját ha hazajön hajnalban, hogy kirakjam :)
vagy felkeltem vagy belépek hozzá és kirakom. ezért mondom, hogy ez néha durvább, ámde jelenleg megengedett, mint egy támadás

Ati 02-12-2007 12:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 73228)
Technikailag semmi, gyakorlatilag pl bontani+tavolozni+pontosan indulni, es villamgyorsan reagalni lehetetlen waprol....

Távolozni volt egy óra minimum, védelem varirt feltenni sem feltétlenül az utolsó másodpercben kell. Támnadni jelen esetben nem kellett, íjászok bevétele sem last-minute feladat, mert már úgyse tud nagyobb sereggel jönni, aki már úgyis megy.

A maradékot pedig minden további nélkül, akár gyorsan is meg lehet csinálni, úgyhogy továbbra se látom, hogy mi az, amiből ennyire biztosan lehetett tudni, hogy az illető nem volt gépnél, hacsak épp Nálad nem volt, és nem láttad, hogy telefontól messze alszik...

laci 02-12-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73225)
Súgó -> FAQ

Köszönöm, Mester, ezt én is tudtam :D
De ugyancsak a faq-ban van az is, hogy ha többen játszanak egy gépről, akkor ne osszanak meg információt, ne gondozzák egymás országát, és legyenek egymástól 100%-ig függetlenek. Márpedig ha egy teljes klán együtt hóditózik egy gépről órákon át, akkor elég nehéz a fentieket betartani...

Ati 02-12-2007 12:48

Quote:

Originally Posted by laci (Post 73235)
Köszönöm, Mester, ezt én is tudtam :D
De ugyancsak a faq-ban van az is, hogy ha többen játszanak egy gépről, akkor ne osszanak meg információt, ne gondozzák egymás országát, és legyenek egymástól 100%-ig függetlenek. Márpedig ha egy teljes klán együtt hóditózik egy gépről órákon át, akkor elég nehéz a fentieket betartani...

"A szövetségeseimmel néha összejövünk nálam egy bulira, és mindenki itt nézi meg az országát az én gépemről. Mire figyeljünk? Ez nem egy túl szerencsés felállás. Ha mindenképpen muszáj, akkor védővarázslatok felrakása, piacozás a maximum. Semmilyen akciót ne indítsatok ilyen esetben. Amennyiben ez más gyanús tényezőkkel, akciókkal párosul, sajnos az anarchista csoportba helyezést kockáztatja, ezért az ilyen helyzeteket nem ajánljuk."

laci 02-12-2007 12:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73236)
"A szövetségeseimmel néha összejövünk nálam egy bulira, és mindenki itt nézi meg az országát az én gépemről. Mire figyeljünk? Ez nem egy túl szerencsés felállás. Ha mindenképpen muszáj, akkor védővarázslatok felrakása, piacozás a maximum. Semmilyen akciót ne indítsatok ilyen esetben. Amennyiben ez más gyanús tényezőkkel, akciókkal párosul, sajnos az anarchista csoportba helyezést kockáztatja, ezért az ilyen helyzeteket nem ajánljuk."

Na jó, nem erőltetem a dolgot, mert nem akarom, hogy azt higyjétek, hogy kötekedni akarok. A fenti idézetet ismertem eddig is, és ma is elolvastam néhányszor, és igy önmagában rendben is volna, ha össze tudnám egyeztetni az e fölött látható kérdésekkel/válaszokkal. De simán lehet, hogy ezzel csak én vagyok igy, ugyhogy ne is foglalkozzatok velem :) . Azt már leirtam, hogy részemről fő a biztonság, és inkább nem játszom más Hóditós gépről. Téma részemről lezárva, de ha reagáltok rám, muszáj lesz válaszolnom :o

All times are GMT +1. The time now is 02:43.