Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szólásszabadság vagy telhetetlenség???? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1408)

Synkel 02-10-2007 13:06

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 72769)
Nem tudok róla, hogy ez az újítás bármikor is megbeszélés tárgyát képezte volna :rolleyes: Ha mégis, akkor vmit nagyon benéztem..

Én se láttam ilyen megbeszélést, illetve szavazást. Ha magánúton zajlott esetleg, akkor nem szóltam...

Remedy 02-10-2007 13:19

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 72752)
Synkel, sajnos arra is volt példa, hogy 10 ember meggyőzte Atit olyan dologgal kapcsolatban, ami az egész hódítót megváltoztatta...
Gondolok itt pl a több sereg alulról ütése témára...
8 évig nem volt változtatva, majd 20 ember kibeszélte, szavazott róla, és Ati berakta a játékba... (ha nem így volt cáf)

Cáf, ezt Ati teljesen magatol hatarozta el, hogy "egysegesiti" a jatekot, es ugy gondolta, hogy ez egy olyan valtoztatas, ami megbeszelesre sem jogosult....

En probaltam vitatkozni vele egy par orat, de nem sikerult meggyozni egymast, igy maradt, amit o akart :)

Kisbér 02-10-2007 15:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 72782)
Cáf, ezt Ati teljesen magatol hatarozta el, hogy "egysegesiti" a jatekot, es ugy gondolta, hogy ez egy olyan valtoztatas, ami megbeszelesre sem jogosult....

En probaltam vitatkozni vele egy par orat, de nem sikerult meggyozni egymast, igy maradt, amit o akart :)

Remy, asszem be kell akkor iratkoznunk egy érvelőtanfolyamra :D

És természetesen sorry mert példának hoztam fel...

Ettől függetlenül továbbra is úgy gondolom, hogy egy ilyen horderejű dolgot meg kellene beszélni egy amolyan döntőbírósággal :D

Ati 02-10-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 72752)
Synkel, sajnos arra is volt példa, hogy 10 ember meggyőzte Atit olyan dologgal kapcsolatban, ami az egész hódítót megváltoztatta...
Gondolok itt pl a több sereg alulról ütése témára...
8 évig nem volt változtatva, majd 20 ember kibeszélte, szavazott róla, és Ati berakta a játékba... (ha nem így volt cáf)

Nem így volt, ez hibajavítás. Ez 8 évig rosszul működött, mivel a technikai feltételek nem voltak adottak a helyes működésre.

Davalon 02-10-2007 18:10

Szerintem nem feltétlenül azért születnek javaslatok, mert az ötletével mindenki megakarja váltani a világot, hanem egyszerűen csak mert jó beszélni arról, ami nincs és elképzelni, mi lenne, ha volna:)

Kisbér 02-10-2007 19:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 72847)
Nem így volt, ez hibajavítás. Ez 8 évig rosszul működött, mivel a technikai feltételek nem voltak adottak a helyes működésre.

Ok, sorry...

-Fegya- 02-10-2007 19:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 72722)
A régi rendszer szerint, amikor még nem játszottál, Tuvalunak most mindenből 2x annyi egységgel kellene rendelkeznie,, mint a többieknek ahhoz, hogy egyáltalán a 200 hektáron meg tudjon maradni.

Ne túlozzunk! Nem 50% malusza lenne, hanem "csak" 45%! :)

Kisbér 02-10-2007 21:03

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 72878)
Ne túlozzunk! Nem 50% malusza lenne, hanem "csak" 45%! :)

És? :D
Legalább lenne értelme a játéknak :D
Nem szaladgálnának sok-sok személyiséges orik 0 tudással :) Ugye Fegya? :D:D:D

-Fegya- 02-10-2007 21:08

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 72892)
És? :D
Legalább lenne értelme a játéknak :D
Nem szaladgálnának sok-sok személyiséges orik 0 tudással :) Ugye Fegya? :D:D:D

Kellett nekem kötözködnöm, most jól megkaptam! :D

Kisbér 02-10-2007 22:37

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 72893)
Kellett nekem kötözködnöm, most jól megkaptam! :D

Tudod, hogy szeretlek sajtos barátom :D

All times are GMT +1. The time now is 00:26.