![]() |
Nekem nem tetszik a dolog.
Csak akkor látom értelmét ha: - a lerengetett föld leesik a te oridba (vari is fejlődjön) -a tolival el lehet lopni a lovat az ellenség országából (úgy indult a téma,hogy milyen logikus hogy raktárat is visz a sereg) :) Mármost erős a hadi, nem kell tovább erősíteni.Ne tudjon már mindenfélét csinálni a sereg. |
Quote:
Hehe:) Akkor viszont kell újabb sereges támadóakció is: a kézlevágás amivel a lótolvajokat volt szokás büntetni:) |
Quote:
A fent emlitettekhez inkabb nem fuzok semmit. Nem kel erositeni a hadit egy haborus jatekban? Hat mit kell vele csinalni? Gyongiteni? Pff... |
Quote:
|
Quote:
most hogy az azonnali pontlista frissülés be lett vezetve szerintem egész jó egyensúly alakult ki,amit az újfajta fosztogatás könnyen felboríthat.de ez csak az én véleményem;) |
Quote:
|
Quote:
|
nekem van torp orim is, ennek ellenre semmi kifogasom az ellen, ha a raktar tartalmat is elviszik fosztogatas soran.
Szinesebb lenne a jatek, ha lenne erre is mod, nem beszelve arrol, hogy valosaghubb! :D Elvegere pusztitaskor sem valogat a sereg, hogy mit pusztit el es mit nem :D |
Szeretném hangsúlyozni, hogy a javaslat el lett vetve. Lehet róla beszélgetni itt, de a Hódítóba nem fog bekerülni.
|
Quote:
Szivesen latnam, ha te is kifejtened a velemenyedet a temaval kapcsolatban. Sokszor emlegeted, hogy a szavazas egy dolog, amit illik megindokolni. Attol, hogy te vagy a boss meg hozzaszolhatsz :D megengeem :p |
All times are GMT +1. The time now is 18:37. |