Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A fosztogatás kibővítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1400)

Everlasting 02-07-2007 09:22

Nekem nem tetszik a dolog.
Csak akkor látom értelmét ha:
- a lerengetett föld leesik a te oridba (vari is fejlődjön)
-a tolival el lehet lopni a lovat az ellenség országából (úgy indult a téma,hogy milyen logikus hogy raktárat is visz a sereg)

:)

Mármost erős a hadi, nem kell tovább erősíteni.Ne tudjon már mindenfélét csinálni a sereg.

Synkel 02-07-2007 10:00

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 71992)
-a tolival el lehet lopni a lovat az ellenség országából (úgy indult a téma,hogy milyen logikus hogy raktárat is visz a sereg)

Mármost erős a hadi, nem kell tovább erősíteni.Ne tudjon már mindenfélét csinálni a sereg.

Hehe:)
Akkor viszont kell újabb sereges támadóakció is: a kézlevágás amivel a lótolvajokat volt szokás büntetni:)

Cece 02-07-2007 10:43

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 71992)

Ezt a hsz-t kellokeppen dijaztam.
A fent emlitettekhez inkabb nem fuzok semmit.
Nem kel erositeni a hadit egy haborus jatekban? Hat mit kell vele csinalni? Gyongiteni? Pff...

Synkel 02-07-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 71999)
Nem kel erositeni a hadit egy haborus jatekban? Hat mit kell vele csinalni? Gyongiteni? Pff...

A hadiorikat télleg nem szükséges tovább erősíteni, már így is feltűnően hatékonyabbak a többinél. Nemsokára odajutunk, hogy még az A-s bányászok is orkok lesznek:)

Killer 02-07-2007 10:50

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 71999)

háborús játék Cece,de nem csak hadi orikkal!
most hogy az azonnali pontlista frissülés be lett vezetve szerintem egész jó egyensúly alakult ki,amit az újfajta fosztogatás könnyen felboríthat.de ez csak az én véleményem;)

Cece 02-07-2007 10:53

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 72000)
A hadiorikat télleg nem szükséges tovább erősíteni, már így is feltűnően hatékonyabbak a többinél. Nemsokára odajutunk, hogy még az A-s bányászok is orkok lesznek:)

Naaaa... azert maradjunk esszeruseg hatarain belul. Szamold mar meg menni ork es mennyi elf van. Hulyesegeket azert nem kell beszelni. Ez egy haborus jatek. Akinek van ver ott ahol kell hogy legyen kikuldeni sereget, az megerdemli hogy kiemelkedjen a tobbi kozul. ;)

Cece 02-07-2007 10:55

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 72001)
háborús játék Cece,de nem csak hadi orikkal!
most hogy az azonnali pontlista frissülés be lett vezetve szerintem egész jó egyensúly alakult ki,amit az újfajta fosztogatás könnyen felboríthat.de ez csak az én véleményem;)

Sugd mar meg mi koze a fosztinak a pontlistafrissuleshez? Ha ezt megsugod megadom magam! ;)

collateral 02-07-2007 10:57

nekem van torp orim is, ennek ellenre semmi kifogasom az ellen, ha a raktar tartalmat is elviszik fosztogatas soran.
Szinesebb lenne a jatek, ha lenne erre is mod, nem beszelve arrol, hogy valosaghubb! :D
Elvegere pusztitaskor sem valogat a sereg, hogy mit pusztit el es mit nem :D

Ati 02-07-2007 11:01

Szeretném hangsúlyozni, hogy a javaslat el lett vetve. Lehet róla beszélgetni itt, de a Hódítóba nem fog bekerülni.

Cece 02-07-2007 11:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 72005)
Szeretném hangsúlyozni, hogy a javaslat el lett vetve. Lehet róla beszélgetni itt, de a Hódítóba nem fog bekerülni.

Pesze persze :D Azt tesszuk amint te is lathatod.
Szivesen latnam, ha te is kifejtened a velemenyedet a temaval kapcsolatban.
Sokszor emlegeted, hogy a szavazas egy dolog, amit illik megindokolni.
Attol, hogy te vagy a boss meg hozzaszolhatsz :D megengeem :p

All times are GMT +1. The time now is 18:37.