![]() |
Az viszont kétségtelen hogy az A jelenleg elég lehetetlennek tűnő a kis oriknak, bár én annyiban módosítanám a dolgokat, hogy a top a csoport átlagpontszámától indulna, és akkor hiába van sok ori magas ponton, mert ha a többi jóval lejjeb van, akkoris az átlagpontszámtól indulna a top.
Ez talán többeket motiválna arra hogy küzdjenek és ne feladják kapásból :) De ez persze szerintem bizonyos csoportlétszámtól függene :) |
Quote:
csak G-be nehéz megcsinálni az 1700 hekit:( mikor 1100 heki körül vannak az orik... mondjuk az első 4-t leszámítva:P s ha azok mnt-ek, akkor lefele 15-18 körre van a legközelebbi aktív ori... na... ha így meg lehet csinálni könnyen az 1700 hekit... |
Quote:
És mivel alig több mint 1000 kör telt el azóta hogy ott vannak, asszem lehet mondani hogy viszonylag könnyen meg lehet csinálni az 1700 hekit G-ben :) Ha meg lépnek és a max föld ismét leesik, akkor azt már azok rontják el akik nem fedeznek elég gyorsan :) |
De legalább van lehetöség a lépésre ,de az Á-ban szinte lehetetlen ennyi idö alatt :mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És ilyenkor nem érzed úgy, hogy magad ellen beszélsz? Nem tudsz elég gyorsan fedezni, hogy utolérj egy 20 körre lefele is kitámadó orit, aki biztonságban, sebezhetetlenül éli világát, ráadásul csak röhög ha esetleg szembemész vele... |
Quote:
A fedezést azért írtam hogy ha mi lépünk akkor ne essen le a max heki megint 1200-ra. De nekem mindegy, ha nem fedeznek és mi lépünk akkor megint lecsökken a max heki és marad a sírás-rívás :) Amúgy lehet menni szöviben úgy hogy távolról kijönnek rád, MF-ként is tudsz úgy menni csak nagyon kiélezett orival és lehetőleg elfként. :) |
Quote:
Hasonló problémát az angol B-ből mondtak, és ahogy kifigyeltem, ott se nagyon tudnak mit kezdeni a messze fentről támadó szövik ellen... Személyesen engem a probléma nem érint, csak érdeklődök:) |
All times are GMT +1. The time now is 16:19. |