![]() |
Kezdem azt hinni hogy aki azt irta hogy az A top50 ja között érdekes dolgok vannak sose járt ott.
Egy jó klántámadást ne mtudsz megfogni ha nem készültél fel.Ha igen akokr megfogod ha nem akkor szembemész.Persze ha tudsz. Bár lehet én rosszul látom de az A pont az hely ahol éjjel jobba nfigyelnek klánilag mint reggel.Sőt megkockáztatom hogy ha delelott utsz ki jobb eséllyel mész be mint éjjel. Ha nem akar valaki éjszakázni olyan klántársakat keressen akikkel megoldható a figyelés, vagy védekezzenek be előtte. Amugy az ötlet meg viccnek is rossz |
Quote:
Igazabol egy olyan lenne a legjobb, hogy mindenki kijelolhetne mondjuk hetente 80 ora idotartamot, amikor ot nem lehetne tamadni. Es ez latszodna a pontlistaban is! (Ezzel csak az otlet abszurdan nevetseges mivoltara igyekeztem felhivni a figyelmet) :) |
Quote:
Kevés az a 80óra.:D Tényleg nevetséges, hogy ilyen egyáltalán valakiben felmerül.:) |
Quote:
én se támogatom az ötletet, pár hozzászólással korábban elmondtam már :) |
Quote:
Aki nem viseli jól, de nincs módja, az válasszon más játékot, vagy oldja meg :D előfordult már, hogy én is felkeltem, és wapozgattam, mert géphez nem tudok ülni éjszak :D Ez van :) Azért nem keltek fel egy másik embert, mert nekem támadnom kell :) |
Annyian mondtak már megegyező véleményt, hogy felesleges ismételni.
Én sem támogatom. |
Quote:
hova fér be annyi? :D:D:D (ismerek top50es orit, de ha 100% barakkja lenne is, akkor is csak a töredéke férne be :o ) |
Quote:
|
amúgy ilyen erővel hozzunk már létre egy olyan csopit ahol nem lehet este támadni :D :D :D :D :D(én ezt viccnek szántam ha valaki nem értené)
tehát én sem támogatom, sőt kifejezetten ellenzem! |
Nekem nagyon tetszik az ötlet hogy 00:00-és 06:00 közt ne lehessen támadni! Indoklás: kimehetek 23:59:58-kor több milla lóval klántámadni üresen hagyva a klánom és el se távolodva a megtámadott-tól, mert az úgyse jöhet keresztbe vagy szembe mivel "stop" van már akkor. :-)
Persze lehet foldozni ezt, hogy akkor már 11-től... meg hogy a sereg "stop" alatt "megáll" meg ilyenek. A vége az lesz hogy ne lehessen támadni. :D |
All times are GMT +1. The time now is 20:24. |