![]() |
én csak elmondtam, hogy szerintem a varis jó elf, de bebizonyítottátok, hogy tolinak a legjobb varikkal és betonvédelemmel. és elmegy hadisnak is "pár" tolival és viszonylag sok varival na meg elitekkel.
|
Quote:
iszonyatos, komolyan, mihez fognak most kezdeni az elf hadik?:eek: egyébként a gnómnak is magas az elhullási aránya, mégis az egyik (ha nem A) legjobb hadis faj... |
úgy értettem és amit megígértem, hogy küldök ép.listát elküldöm, mert kiváncsi vagyok mennyit hibáztam. külön tolis-hadis orit:)
|
Quote:
|
na akkor elmondom miért hittem, hogy jó vari-(hadi): tart annyi tolit, hogy a tolik férjenek csak be. tart betonvédelmet és annyi elitet, hogy beférjen azért egy-két helyre. aztán varit meg tart, ami elfér ezenkívül és aki bevarizza nem látja milye van. a tűzgolyó meg már nem megy csak a jó variknak;)
|
víznek és neked:)
|
Quote:
|
elfnél ezt nem lehet csinálni. rúnából rádszámolják mennyi varid van és annyira betakarnak, beölnek h meglássák az éplistát.
haditolinak gnom és nemigen van más alternatíva |
Quote:
|
figyelj most ha egy szövi száll rád a toli felmér és betakarnak, de ha egy orival állsz szemben akkor az nem biztos, hogy befér tolikkal vagy varikkal.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:13. |