Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   TOLIS-bol VARIS !!!??? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1319)

Burning 01-19-2007 19:50

én csak elmondtam, hogy szerintem a varis jó elf, de bebizonyítottátok, hogy tolinak a legjobb varikkal és betonvédelemmel. és elmegy hadisnak is "pár" tolival és viszonylag sok varival na meg elitekkel.

Peter 01-19-2007 19:51

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 67219)
hadisnak?-30% vszteséggel nem rox?

dehogynem
iszonyatos, komolyan, mihez fognak most kezdeni az elf hadik?:eek:
egyébként a gnómnak is magas az elhullási aránya, mégis az egyik (ha nem A) legjobb hadis faj...

Burning 01-19-2007 19:51

úgy értettem és amit megígértem, hogy küldök ép.listát elküldöm, mert kiváncsi vagyok mennyit hibáztam. külön tolis-hadis orit:)

Peter 01-19-2007 19:52

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 67224)
úgy értettem és amit megígértem, hogy küldök ép.listát elküldöm, mert kiváncsi vagyok mennyit hibáztam. külön tolis-hadis orit:)

oké, szívesen fogadom, márha nekem szólt ez a hozzászólás :o

Burning 01-19-2007 19:53

na akkor elmondom miért hittem, hogy jó vari-(hadi): tart annyi tolit, hogy a tolik férjenek csak be. tart betonvédelmet és annyi elitet, hogy beférjen azért egy-két helyre. aztán varit meg tart, ami elfér ezenkívül és aki bevarizza nem látja milye van. a tűzgolyó meg már nem megy csak a jó variknak;)

Burning 01-19-2007 19:54

víznek és neked:)

Viz 01-19-2007 19:55

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 67215)
meg amúgyis megyek, tehát időm se nagyon van összerakni ép.lisát, de nem is tudnék. ha kell holnap küldök egyet és megmondod mit hibáztam;)

Nagyon tetszik az ötlet, várom:D

Grabi 01-19-2007 19:55

elfnél ezt nem lehet csinálni. rúnából rádszámolják mennyi varid van és annyira betakarnak, beölnek h meglássák az éplistát.

haditolinak gnom és nemigen van más alternatíva

Viz 01-19-2007 19:56

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 67226)
na akkor elmondom miért hittem, hogy jó vari-(hadi): tart annyi tolit, hogy a tolik férjenek csak be. tart betonvédelmet és annyi elitet, hogy beférjen azért egy-két helyre. aztán varit meg tart, ami elfér ezenkívül és aki bevarizza nem látja milye van. a tűzgolyó meg már nem megy csak a jó variknak;)

No ebbe csak annyit, hogy gyakorlatilag egy félhadis, egy tolivsvarisnak megfelelő mennyiségű ( vagy kevesebb varival, mert annyi elit ami befér egykét helyre, már 4ben is sok:) ) azt simán betűzgolyózzák és már lehet is tudni mit rejteget a szépség:D

Burning 01-19-2007 19:57

figyelj most ha egy szövi száll rád a toli felmér és betakarnak, de ha egy orival állsz szemben akkor az nem biztos, hogy befér tolikkal vagy varikkal.

All times are GMT +1. The time now is 05:13.