Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Best of elvetett javaslatok. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1307)

monro 02-03-2007 12:02

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 71148)
A diktatúra átka... ;)

Vagy előnye :D
Attól függ csak,hogy a javaslat teccett volna e vagy sem ;)

Remedy 02-03-2007 12:03

Lehet hogy csak en vagyok naiv, de ha ilyet akarok kotni vkivel, akkor ezt szoban is megtehetem. Ha egyszer megis bever, azutan meg legalabb tudom, hogy nem szavahiheto, es mar ugyse szeretnek ilyet kotni vele.....

Ati 02-03-2007 12:05

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 71148)
A diktatúra átka... ;)
De ha már írod, hogy biztos nem, talán illene azt is, hogy miért nem.

A diktatúra előnye... ;) Nem kell mindent megmagyaráznom. :)

monro 02-03-2007 12:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71150)
Lehet hogy csak en vagyok naiv, de ha ilyet akarok kotni vkivel, akkor ezt szoban is megtehetem. Ha egyszer megis bever, azutan meg legalabb tudom, hogy nem szavahiheto, es mar ugyse szeretnek ilyet kotni vele.....

Na igen. Asszem te vagy a naív sajnos :( Tapasztalatból tudom ;) A legveszélyesebb az, hogy ha ilyenkor megbízol valakiben akkor nemcsak 1 sereggel tud bemenni :D:D:D

Cece 02-03-2007 12:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71150)

Ne offolj :D
Nem az a lényeg. Nem beszélhetsz szavahihetőségről egy noname valakivel, akiről semmit sem tudsz. Hogy is neveztem én az ilyet régen... arc és név nélküli valótlan személyek. A bizalom + nagyon is emberi tényező.
Szóval lehet nem kötötd meg vele... vagy mégis? ;) Egy másik 3. 4. 5. orijával esetleg? Ki tudja? :)
Szerintem érted miről beszélek.

Remedy 02-03-2007 12:11

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 71155)
Ne offolj :D
Nem az a lényeg. Nem beszélhetsz szavahihetőségről egy noname valakivel, akiről semmit sem tudsz. Hogy is neveztem én az ilyet régen... arc és név nélküli valótlan személyek. A bizalom + nagyon is emberi tényező.
Szóval lehet nem kötötd meg vele... vagy mégis? ;) Egy másik 3. 4. 5. orijával esetleg? Ki tudja? :)
Szerintem érted miről beszélek.

Ezt mar emlitettem parszor, sot Ati is emlitette, mivel ez egy altalanos beszelgetes, nehez benne offolni, kar hogy ez ilyen szalloigeve valt amikor mar az emberek nem tudnak mast mondani....

Noname valaki? Vele nem kotok semmit. Egyszeru...

Szemely szerint nekem teljesen megfelel a mostani mnt, ami van.

(Ettol fuggetlen 1/Aban egy mntm sincs...)

A tobbiben meg ha bevernek 5 sereggel, bevernek, kit izgat :)

monro 02-03-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71157)
Szemely szerint nekem teljesen megfelel a mostani mnt, ami van.

(Ettol fuggetlen 1/Aban egy mntm sincs...)

A tobbiben meg ha bevernek 5 sereggel, bevernek, kit izgat :)

Hiába no... vannak "nagyágyúk" ebben a játékban ;)

Remedy 02-03-2007 12:23

Quote:

Originally Posted by monro (Post 71158)
Hiába no... vannak "nagyágyúk" ebben a játékban ;)

Mire gondolsz? nagyarcu? fuggo? lama? bena?

Igy az idezojel miatt nem tudom a megfelelo jelzot :)

Cece 02-03-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71157)
Ezt mar emlitettem parszor, sot Ati is emlitette, mivel ez egy altalanos beszelgetes, nehez benne offolni

Tévedésben vagy! :)
A múltkor volt egy nagytakrítás + viták+ kizárás + minden az offolások miatt. Nem csak a megbeszélések témakörről volt a szó, hanem nagyon sok más helye törölve lettek topicok. Te erről nem tudsz? Az hogy lehet? :D
Fáj, hogy nem vagy tökéletes? No para, túléled :D

;)

Ati, sétálsz az utcán és odalép hozzád 2szekrénycsávó, majd kapsz 2hatalmas pofont amitől a földön találod magad vérző orral. Kérdeznéd miért, de a válasz csupán ennyi: Mert csak... a diktatúra előnye ;)
Milyen érzést váltana ki belőled? És ha megtörténik másnap is + harmadnap is? ...sztem nem fogsz kimenni az utcára :D
;) Nyem jó ez így. Módosíts kérlek :)

monro 02-03-2007 12:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71160)
Mire gondolsz? nagyarcu? fuggo? lama? bena?

Igy az idezojel miatt nem tudom a megfelelo jelzot :)

Talán épp ezért van idézőjelben :D
Nem sértésnek szántam csak egy kis intrika... az empatikus képességeid hiányosságára utal ;)

És nem kimondottan emiatt az egy bejegyzésed miatt.

All times are GMT +1. The time now is 02:56.