![]() |
Quote:
megy az oriátadás rendesen a háttérben, vmikor nem is annyira a háttérben pont ezért kéne szerintem beszabályozni a többit pedig szigorúbban ellenőrizni... |
Quote:
|
van mindenkinek módja. leírtam egyik topba pl. a V-be mi kell. tény idő meg sok meló, de fel lehet jutni.
az meg csak humbuk, hogy a csunya jksz-es szint ez meg az. ez azoknak az indoka akik ezt a meló részét nem csinálják, csak a topos részt akarják. ez pont olyan amiért te szídtad mindig az A-s elleni embereket, mert azt mondták az is jksz meg kapcsolatok...igen is meg nem is. kell ez is, de ami még kell az a MUNKA és a rengeteg bennt lét. ha meg vki nem akarja odaadni másnak akkor nem adja, törlődik a következő azonosításkor |
Szerintem egy ilyen dolog bevezetésének pont az kell, hogy legyen a célja, hogy "kifehérítse" a játéknak ezt a részét. Ha úgyis minden további nélkül megy ilyen, akkor már jobb, ha ellenőrzött körülmények között megy. Egy olyan szabályt tudnék javasolni, hogy egy nem anarchista országot legfeljebb egyszer lehessen átadni.
Egyébként semleges vagyok a kérdésben, nem tudom, hogy élnék-e a lehetőséggel bármelyik oldalról. |
mondjuk az biztos, hogy nem lenne jó, hogy pl. szintenként más vinné.
|
Quote:
Lekapcsolni orit nem lehet. |
egy főroival kapcsolják össze és a főrorit is átadják:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezzel is akadnak gondok, aki felmegy B be az miért adná oda neked az oriját? Csak úgy lepasszolja neked miután szenvedett vele egy csomót h felvigye oda, ugyanmár. "Kérek orit" :D Azért ez a topic nem arról szól h lehessen orit kérni. Mellesleg ha beszállsz a szövidbe az még jobb mintha megkéred az ismidet h ő mf ként legyen veletek fantomtagként. Persze akkor is átveheted az ismidtől ha nincs ez a szabály, de mintha valami olyasmit is mondtunk volna h ne lehesenn főorinál fentebbi orit átvenni, ezzel ugyan nem értek egyet, de ez most lényegtelen. |
All times are GMT +1. The time now is 20:28. |