![]() |
mindkettő megvan mégse bukik le az a mocsok!:(
|
Quote:
|
azt csinálom:) Remélem holnap már bukta lesz számára!:D
|
Quote:
Ha ez megvan, 1 óráig ne bántsd ezt az ablakot. Ha abban a körben ártóznak, nyisd meg megint a pontok listáját, és hasonlítsd össze a hírnévpontokat. Akinek változott a körváltás óta, az vagy tolizott, vagy varizott valakire. Így ki tudod szűrni, hogy ki ártózott... Aztán már mehet is a válaszcsapás :D Kisbér |
Arra a kerdesemre nem kaptam valaszt hogy vajon erdemes e felmenni A-ig tolival (ugyertem egy jo szoviben)... az L-ben meg jol megy a tolizas... a G-ben a tolisunk mar panaszkodik hogy mindenhol csak oriasok meg gnomok vannak... viszont hamarosan megyunk B-be... aztan meg ugye A... megeri meg tolisnak lenni, vagy inkabb epuljon at az ember egy hadis/tolis gnomnak hogy azert szovifelmerest tudjon csinalni a tobbi hadisnal?
|
Quote:
|
Hát
Úgy látom senki nem ír ezért kérdezek:) (lehetőleg normálisat):p
Szal vegyük alalpul van 5k tolim 4k varim stb. van egy Elf ori ja az én fajom Fél-elf megpróbálom letolizni az Elfet de nem sikerül mit csináljak????? Varikkal tépjem szét????:) Ez csak egy példa!:) |
Ha szét tudod :D
|
Quote:
Ha a ''letolizni'' alatt azt érted hogy lopni-varit/sereget gyilkolni, akkor próbálj először csak információt szerezni, azaz épületlistát elsősorban. Ezzel sokat megtudsz róla, és hogy milyen hadnemet részesít előnyben. A 2 közül vmeik valószínű hogy bejön, és ehhez képest tudod támadni, azzal amiben gyenge. |
Quote:
Nem valami etikus. :) |
All times are GMT +1. The time now is 13:53. |