Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Tolis ori kérdez (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=130)

Dragi 02-12-2006 14:11

mindkettő megvan mégse bukik le az a mocsok!:(

Xeper 02-12-2006 15:36

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :))
mindkettő megvan mégse bukik le az a mocsok!:(

Akkor képezz még varikat... :cool:

Dragi 02-12-2006 19:09

azt csinálom:) Remélem holnap már bukta lesz számára!:D

Kisbér 02-13-2006 09:08

Quote:

azt csinálom:) Remélem holnap már bukta lesz számára!:D

Minden körváltás után nyisd meg új ablakban a pontlistát, és írd be, hogy 200-at láss magad körül.
Ha ez megvan, 1 óráig ne bántsd ezt az ablakot. Ha abban a körben ártóznak, nyisd meg megint a pontok listáját, és hasonlítsd össze a hírnévpontokat. Akinek változott a körváltás óta, az vagy tolizott, vagy varizott valakire.
Így ki tudod szűrni, hogy ki ártózott...

Aztán már mehet is a válaszcsapás :D

Kisbér

Pagi 02-15-2006 21:48

Arra a kerdesemre nem kaptam valaszt hogy vajon erdemes e felmenni A-ig tolival (ugyertem egy jo szoviben)... az L-ben meg jol megy a tolizas... a G-ben a tolisunk mar panaszkodik hogy mindenhol csak oriasok meg gnomok vannak... viszont hamarosan megyunk B-be... aztan meg ugye A... megeri meg tolisnak lenni, vagy inkabb epuljon at az ember egy hadis/tolis gnomnak hogy azert szovifelmerest tudjon csinalni a tobbi hadisnal?

Kisbér 02-20-2006 08:42

Quote:

Originally Posted by Pagi
Arra a kerdesemre nem kaptam valaszt hogy vajon erdemes e felmenni A-ig tolival (ugyertem egy jo szoviben)... az L-ben meg jol megy a tolizas... a G-ben a tolisunk mar panaszkodik hogy mindenhol csak oriasok meg gnomok vannak... viszont hamarosan megyunk B-be... aztan meg ugye A... megeri meg tolisnak lenni, vagy inkabb epuljon at az ember egy hadis/tolis gnomnak hogy azert szovifelmerest tudjon csinalni a tobbi hadisnal?

Pagi: Nem nagyon éri meg az A-ban tolizni, de ha nem akarsz nagyon átépülni, akkor elf-re válts! Így jó szolgálatot teszel a klánnak (betonvédelem, kajatermelés), és nem kell nagyon átépíteni az oridat sem...

Dragi 03-09-2006 17:51

Hát

Úgy látom senki nem ír ezért kérdezek:) (lehetőleg normálisat):p
Szal vegyük alalpul van 5k tolim 4k varim stb. van egy Elf ori ja az én fajom Fél-elf megpróbálom letolizni az Elfet de nem sikerül mit csináljak????? Varikkal tépjem szét????:)
Ez csak egy példa!:)

Arwen 03-09-2006 19:55

Ha szét tudod :D

Cimbi 03-09-2006 21:00

Quote:

Úgy látom senki nem ír ezért kérdezek:) (lehetőleg normálisat):p
Szal vegyük alalpul van 5k tolim 4k varim stb. van egy Elf ori ja az én fajom Fél-elf megpróbálom letolizni az Elfet de nem sikerül mit csináljak????? Varikkal tépjem szét????:)
Ez csak egy példa!:)

Próbálj rá tűzgolyót dobni, így be tudod tájolni a vesztségeiből hogy miből mennyit tart. Ezen a héten 2 olyan elffel is találkoztam, akire a tűzgolyó nem adott hadi veszteségeket egyáltalán. Mentek a 4sereges támadások részemről, a szövik segítsége se kellett ;)
Ha a ''letolizni'' alatt azt érted hogy lopni-varit/sereget gyilkolni, akkor próbálj először csak információt szerezni, azaz épületlistát elsősorban. Ezzel sokat megtudsz róla, és hogy milyen hadnemet részesít előnyben.
A 2 közül vmeik valószínű hogy bejön, és ehhez képest tudod támadni, azzal amiben gyenge.

Edu (Shagor #307669) 03-09-2006 21:59

Quote:

Originally Posted by Cimbi
Próbálj rá tűzgolyót dobni, így be tudod tájolni a vesztségeiből hogy miből mennyit tart.

A tűzgolyó hány százalékos hatásfokkal dolgozik? Nem szeretném csak kíváncsiságból kipróbálni.
Nem valami etikus. :)

All times are GMT +1. The time now is 13:53.