![]() |
Quote:
|
Na elviekben átnéztem Xeper átal belinkelt topicot, és tényleg az a dolog tényleg jobban közeliti meg a dolgot mint max föld:)
|
Quote:
Ugyanis a két topicnak legfeljebb nyomokban van köze egymáshoz, még a célterülete is más. Az a topic az A nagyjairól szól, ez pedig elsősorban az 5-dik szinteket érinti. |
Quote:
|
hat szerintem abban h az adott csopikhoz mérten beszélünk nagy országokról, és mivel a hekivel arányosan sujtja az orikat ugyanúgy az Xes és az As orikat is:) de többet nem mondok, mert megértem a te szempontodat is:) arról nem is beszélve h jóval több tapaszatalattal a háttérben mondod amit mondasz, én csak a csoportos büntetéssel nem értek eggyet, és ezt legjobb tudásommal próbáltam alátámasztani:)
|
Anno alltam mind ket oldalon... voltam csoport elso tisztessegesen is es ugy mond a jatek adta lehetosegeket kihasznalva! El ismerem hogy azokat nehez utol erni akik fent tronolnak, valahol lehet valahol nem!
Nekem csak a gyors csopikrol van tapasztalatom es ott egyszeruen lehetetlen volt utol erni az elso 2-3-4 orszagot, es itt Atit meg kell hogy cafoljam, mert ott nem az akarason mulott, es semilyen csalast nem kellett alkalmazni hogy elerhetetlen maradjon valaki!De abban igazat adok hogy feleslegesen nem kell szabaly modositason agyalni! Regen nem volt divat pl 5. szinten sokkal 600 heki fole menni... asztan sportot csinaltunk mi is ebbol hogy ki tud magasabbra menni! A jatekot mi jatekosok formaltuk ilyenne amilyen! Most mar oda kellene figyelni hogy milyen szabaly modositast akarnak egyesek bevezetni azert mert epp van olyan helyzet ahol savanyu a szollo! Ha valaki reformalni akar akkor keresse az okot hogy ki miert megy fel mondjuk az atlagos terulet 4 szeresere......:rolleyes: |
megmondom én a titkot jksz-nélkül senki nem megy fel 5-be 4k hekire se gyorsba se normálba. Slusz pasz. Sőt mondok jobbat aki régota játszik és probálgatja a hód rendzerét pontosan tudja hogy lehet több orit vinni büntetlenül. Mikor ugyan olyan orikat dobnak 5be félévente azt biztos ugyan az az ember probálgatja hogy hogy mit lehet büntetlenül megtenni. Az ilyen próbálkozások mint ez a topik eleve halott mert ha Ati bűnnek találta volna évekkel ezelőt az első jkszezőket dobta volna. Tegyük fel ugyan úgy jkszezel mint a fent lévők az elsőket akkor is meleg leütni hisz felszedhted a piacot ha van mondjuk 200heki alat mondjuk vagy 20 törpéje. Ja hogy ez szúrja valaki szemét?
hát van ilyen de ez hallgatolgason még is legalizált mert nem lehet csaláson érni az illetőt. Mint a fociba mindent szabad, lehet amit a bíró nem vesz észre. megoldás? Sokat ülni a hód előt gyakorolni próbálkozni tanulni és legyőzni az ellent. Senki nem ugy jött a világra hogy upsz mindent tudok ők se , sőt lehet hogy nem is tudnak mindent és még vannak felfedezésre váró dolgok. Az ilyen problémákon nem keseregni kell hanem legyőzni és nem modosítgatásokkal hanem a saját levesükbe folytani és kész. |
A heki maximalizálását én sem tartom jó ötletnek.Minezek mellett teljesen megértem azt ami synk mondd.
Az is igaz hogy egy ország önerőből soha a norma életbe nem lesz topos nagyon sok csoportban. De ha én 600 ről fellépve mondjuk 120 kör alatt elérem a 1100 as lépési ha tárt akkor miért álljak meg?Van meg majd 900 köröm az adott csopiban. (4) Persze felejbb megyek, de ne mondják meg nekem hogy meddig mehetek :) |
Quote:
(szovik foldhozatalat nem szamolva) :) ps: szerintem se kell max. |
Remy en msot éppen egy oriasrol beszélek amivel lehet utni...
Nem játszom mindeig ugyanolyan fajjal minden csopiban mert akkor elunnam magam:) |
All times are GMT +1. The time now is 00:06. |