Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Rámszálltak!!! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1278)

laci 03-20-2007 11:27

Quote:

Originally Posted by Rhyzen (Post 81114)
Számolgattam és ez tűnik a legjobb megoldásnak, főleg mert kiderült h egy régebbi sérelemért törleszt :o

Akkor lepd meg, ne sajnáld :D

richardka 03-20-2007 11:58

Quote:

Originally Posted by laci (Post 81105)
Nem tudom, milyen országod van, és azt sem, hogy neki mije van. De 10 körről lehet, hogy bekavarnál neki, ha képeznél/vásárolnál néhány +tolvajt és varázslót, és esetleg még magadra tennél egy mágikus pajzsot és egy tisztánlátást (bár lehet hogy így, látatlanban nagy butaságot mondok :rolleyes: ).

Orias a faja igy a tolit kihagynám:)) Varit kell képezni az még közzel is áll

laci 03-20-2007 12:19

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 81123)
Orias a faja igy a tolit kihagynám:)) Varit kell képezni az még közzel is áll

Olvass vissza, az a gondja, hogy elege van abból hogy 10 napja folyamatosan lopkodják, óriás faj ide vagy oda.

Rhyzen 03-20-2007 12:40

Quote:

Originally Posted by laci (Post 81127)
Olvass vissza, az a gondja, hogy elege van abból hogy 10 napja folyamatosan lopkodják, óriás faj ide vagy oda.

Igen, rátapintottál a lényegre :D

Valezius 03-20-2007 12:41

Quote:

Originally Posted by Rhyzen (Post 81096)
3641 a pont van köztünk

Följebb kell menni, 3641pontot hogy akarsz visszabontani? :confused:
Vagy kell a szövibe egy félelf, aki visszalopja tőle :)

Remedy 03-20-2007 12:48

Quote:

Originally Posted by laci (Post 81127)

Es? tolit akkor se erdemes csinalnia, ha egy eve lopjak oriassal :P

laci 03-20-2007 13:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 81138)
Es? tolit akkor se erdemes csinalnia, ha egy eve lopjak oriassal :P

Azért azt hadd döntse ő el, hogy elege van-e annyira a lopásokból, hogy óriás létére tolvajokat szerezzen be, vagy sem ;)

Synkel 03-20-2007 15:22

Szerintem aki óriás létre egy óriáson bosszút akar állni, az vagy varival, vagy sereggel tegye:) Röhej mikor óriás óriást lopkod:)
Ha nagyon idegesít, építs pár kocsmát, tedd fel a tisztánlátást, aztán figyeld mikor bukik be, nem hiszem, hogy kifejezetten tolis óriás lenne...
Varikkal meg nem nagyon fog akciózni 10 körről, mert 2 tűzgolyó felemészti a teljes készülijét, vagy majdnem.

Rhyzen 03-20-2007 15:54

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 81233)
Szerintem aki óriás létre egy óriáson bosszút akar állni, az vagy varival, vagy sereggel tegye:) Röhej mikor óriás óriást lopkod:)
Ha nagyon idegesít, építs pár kocsmát, tedd fel a tisztánlátást, aztán figyeld mikor bukik be, nem hiszem, hogy kifejezetten tolis óriás lenne...
Varikkal meg nem nagyon fog akciózni 10 körről, mert 2 tűzgolyó felemészti a teljes készülijét, vagy majdnem.

Félreértetted a dolgot vagy én írtam félreérthetően, de ő nem óriás én vok óriás, ő félelf

richardka 03-23-2007 08:54

Quote:

Originally Posted by Rhyzen (Post 81237)
Félreértetted a dolgot vagy én írtam félreérthetően, de ő nem óriás én vok óriás, ő félelf

Éppen ezért irtam, mert azért figyelek, ha valaki nagy távolságbo lopkod akkor fix hogy nem oriásként teszi

Felesleges tolit képezned oriásként főleg egy félelf ellen:)
Azért az árny ott van nagyon:))

Oriásra meg fel a szieszta oszt hali, hadd lopkodjon. Sokat nem visz majd megunja:)) én is megunom mert nem mindegy hogy egy elftől lopok tekit vagy egy oriással szorakozom

Varit kell képezni főleg ha te vagy feljebb:)) aztán lehet szorakozni

All times are GMT +1. The time now is 04:27.