![]() |
Quote:
Nagy hekin könnyű pl úgy bontani, hogy több kört áthidaljon/elugorjon az ember, mégis csupán az országának kis hányadát érinti a dolog. |
Nekem van 1 ötletem, hogy ugyanannyi ponttal hogy lehet több kör távolságra az egyik a másiktól:
Nem lehet, hogy van 1 maximális szám, amennyien lehetnek tőled 2 körre? pl.: 100 <x>300 két körre van, + még valami pontkülömbséges dolog, amiért ezt nagyon nehéz kimaxolni. Sztem ez a szám, hogy mennyi a max a csoport létszámától függ... Ez az egész 1 feltételezés, várom a cáfokat... |
Quote:
Bingo! Ez a körtávolságszámítás módja a H-ban. 4000 pont vagy a csoport x%-a(talán 4% ha jól figyeltem meg) ha mind 4000 ponton belül van. |
Quote:
Bingo! Ez a körtávolságszámítás módja a H-ban. 4000 pont vagy a csoport x%-a(talán 4% ha jól figyeltem meg) van 2 körre egymástól ha mind 4000 ponton belül van. |
Quote:
Én egy kicsit rászamoltam kiváncsiságból és lám milyen eredményt kaptam...(nem 1 csoportban számoltam hanem 3 csoportban is és meglepetésemre megegyezö eredmények jöttek ki..) Szoval a csoportod 7,9%-a van 2 körre töled azaz 3,95% felfele és 3,95% lefele...számoljatok rá ti is,és szoljatok ha tévednék.. ;) |
Quote:
|
Quote:
Ha igaz :) |
Quote:
|
Quote:
|
ez csak a csoport átlagára vonatkozik,ahol nem nagyok az értékkülömbségek...
|
All times are GMT +1. The time now is 03:49. |