![]() |
Háááát akkor segítsen vki ezt megmagyarázni!!!!!
tűzgolyókat nyomtam az ellenre és a készüm lement 38%-ra????? Orkra nyomtam a golyót!!!! 3 tűzgolyót varázsoltam! van róla fényképes buzonyitékom!!! nincs szárazvihar se semmi!!!! Hm....bug-zik a game???:confused: :confused: :confused: Vagy mi a szösz???? |
Quote:
|
Quote:
|
hello mindenkinek, lenne egy naivnak tűnő kérdésem, de valahogy nem tudok it kezdeni az alábbi esettel:
20000 varászlóm van a negyedik szinten, normál játékban. valaki folyamatosan meglop, de sosem sokat, mindig csak egy keveset, és mindig körváltás előtt. ilyenkot mire észreveszem már enm ér semmit a térkapuk bezárása. de a legutobb körváltás előtt fél órával lopott tőlem valaki, és a varázslat nem mutatott rám nyitott térkaput, és én sem nyitottam senkire. ez hogyan lehet? |
Quote:
Lehet hogy szövidre nyitott tk-t, és azon keresztül lop... |
azt elírtam, tudom h nincs, de azt hogy érted, hogy a szövire?
|
Quote:
|
Quote:
Nem szükséges azonban, hogy a nyitott térkapu közvetlenül közted és az áldozat között legyen. Nyitott térkapunak számít (vagyis ezen keresztül a kiszemelt ország támadható), ha: * Te nyitottál térkaput az ellenfélre, * az ellenfél nyitott Rád térkaput, * ha valamelyik szövetségesed rendelkezik nyitott térkapuval a célpontra, * ha a célpont nyitott térkaput valamelyik szövetségesedre, * ha a célpont valamelyik szövetségesére nyitottál térkaput, * ha a célpont valamelyik szövetségese rendelkezik nyitott térkapuval Feléd. |
Ezen alapul azis hogy lehet kideriteni ha van szövidben hulla hogy öt kilopta meg.
|
Quote:
Ha a hullára nyitják a kaput, akkor elég nehéz kitalálni, ki is volt a tettes. |
All times are GMT +1. The time now is 03:16. |