![]() |
Quote:
Azaz penzem epp lenne ra, de nem akarom erre kolteni :) |
Quote:
Illetve arra, hogy nincs pénzed rá, de... Természetesen léteznek illegális, ún. törtszerverek, de ezekkel van egy hatalmas probléma: sok rajtuk a hiba, sokat laggolnak, sokszor leállnak, alig van rajtuk játékos, stb. Kb. tényleg csak arra jók, hogy az ember megnézze magának a játékot rajtuk. |
Quote:
Ha nem jatszom egy percet sem, akkor is lejar a kartya, nem? Lehetne mondjuk x ora jatekido :) |
Quote:
|
Quote:
Aha, de úgy tudom, hogy valami egységeknél is lehet light leather, mint majdnem minden humanoidnál van linen cloth. Csak én még nem találtam senkinél ligt leathert. |
Quote:
Tanulj horgászatot. Tudsz dobozokat is fogni a halak mellett, azokban is előfordulhat. Moboktól szerintem csak skinningel tudsz ilyesmit szerezni, de lehet tévedek. Itt keress rá, ez egy elég hasznos oldal amúgy a wowhoz. |
Quote:
Jah, ha horgászat idegölő játék:D, akkor kell pont kihúzni a botot amikor lemerül a vizbe a kapásjelző. |
Quote:
Ha netán az Aerie Peak szerverre jönnél, szívesen adnék annyi bőrt, amennyit csak elbírsz ;) |
Quote:
Jó, kösz:D |
Még lenne egypár kérdésem, mint kezdő a profikhoz:D
Azt hallottam, hogy van a WoW-hoz egy program, ami megkönnyíti a kezelést, melyik az? Meg az, hogy mondjuk megvannak a kasztok, hogy melyik tud távolsági fegyvert használni, és melyik tud ereklyét használni, vagy mindegyik tud amit akar? Ezt azért kérdezem, mert láttam olyan warlockot ami tudod ereklyét használni, pedig tud wandot is használni. |
All times are GMT +1. The time now is 18:52. |