![]() |
Quote:
|
Quote:
Meg a könyvtárat is sokallom. |
mondom könyvtárakból most tekiket megírom és barakk lesz belőle. kocsmát 400 hekiig tartok, mert addig a kezdők még belophatók ennyivel az fölött már ez semmit nem ér és lesz 1db.
|
Quote:
nem tudom, de ez a "könyvtár addig marad amíg megírom a tekit" egy kicsit furán hangzik nekem... (főleg 300-on...) ugyanis 1 csöppet lassabban szokott megtelni a barakkk és az egyéb helyek... ha már egyszer úgy érdemes indulni (és akkor ez már 1 kezdő éplist is vhol :P) hogy az ember valahogy így nézzen ki: 65 ház 65 könyvtár 10 kovács 20 barakk 20 tanya 16 kocsma+ tempi (tekivédős vagy sem, ne lopjon már boldog boldogtalan) 4 raki (lehet vmit kihagytam és nem figyeltem :D) most utána nem számoltam, ez így hirtelen jött, de sztem óriásnak és gnómnak tökéletes, a többieknél annyi odafigyelést kíván h az ember tegye ki a piacra a frissen írt tekit a laki és a mezőgazdi kivételével - ebből még zséje is lesz a nyersiere amíg kell, a többit áron felül pakolni a piacra... 5-ös csopikban ált. úgy is "ingyér" megy a nyersi :D ahogy telik a barakk, bontani a házat meg a könyvtárat, attól függ minek jobb az ára és a helyére barakk + torony + egyéb ami az oritervben van |
hát nem tudom, de nekem nem töltődtek a dolgok lassan;)
tök mindegy végülis így hagyom az orit aztán átépítek:) |
Quote:
el óriásnál és gnómnál meg tuti nem visznek annyit h gátoljon a mihamarabbi maxolásban lehet h nem játszom olyan régóta, de az elmúlt 4 hónapban kölönböző okok miatt 3-at is indítottam (és töröltem) 5-ös szinten, de mindig a tekivel volt a legkevesebb gond - kiv. az elfet, mert egy félelf szövi sajna attól is elviszi :) :D :D |
nekem 4k-s lakosság is alil-alig van meg, mert nincsen már annyi épület hogy beáldozzak annyi házra csak azért, hogy gyorsabb legyen a képzés. mindamellett a csoportot elnézve szerintem jó ez az ori nekem.
|
és még így sincs gáz, hogy tartok könyvtárakat:)
|
végülis, ha nem jönnek, akkor nincs gáz :D
a 7k-s lakosságot is csak az elejére gondoltam, vagy inkább átlagban, mert az elején talán még több is beleférhet, de a végére értelemszerűen fogy :) |
hát ja. most is tudok azért képezgetni, de a 700 katitól messze vagyok:(
|
All times are GMT +1. The time now is 07:40. |