Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Vampire-The Masquerade (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=122)

Massza Rex 02-06-2007 07:00

Nos hála Ati gyors közbenjárásának, már (elvileg) meg is kaptam a jogokat.

Itt bent a munkahelyen ép összevont névnapi megemlékezés van, de amit lehet jövök és írok, kezdődik a (fel)szívás :)

Zsáni 02-06-2007 07:12

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 22123)
Igen megnyerő alakok lehetnek... :D
Egyébként köszi a felvilágosítást, ma is tanultam valamit :) ;)
("Elöbb most másoknak adj elismertséget ezek után Senki is kaphat ismét..." :( De ami késik, nem múlik...)

Igenis megnyerő alakok, és nem bántani a Giovannikat, ők az egyik kedvenceim :)
Ha pedig tényleg játszani szeretnél, érdemes elolvasni a klánregényeket, igazából a mostaniakat, hogy tudd melyik klán milyen előnyökkel bír :)
Aztán elolvashatod a középkoriakat is, azok is érdekesek, nekem tetszenek :)
Gondold végig mit akarsz magadban felszabadítani, és annak megfelelő karaktert válassz :)
És természetesen a saját tudásodnak megfelelű karaktert sem árt alkotni :)
Mondjuk ne legyen Torreador, aki nem ért a művészethez :)

Chris 02-06-2007 08:23

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 71667)
Igenis megnyerő alakok, és nem bántani a Giovannikat, ők az egyik kedvenceim :)
Ha pedig tényleg játszani szeretnél, érdemes elolvasni a klánregényeket, igazából a mostaniakat, hogy tudd melyik klán milyen előnyökkel bír :)
Aztán elolvashatod a középkoriakat is, azok is érdekesek, nekem tetszenek :)
Gondold végig mit akarsz magadban felszabadítani, és annak megfelelő karaktert válassz :)
És természetesen a saját tudásodnak megfelelű karaktert sem árt alkotni :)
Mondjuk ne legyen Torreador, aki nem ért a művészethez :)

Nem a Giovannikról írtam, hanem a Samedikről...
Már egy ideje játszom Vampire-t... de azért köszi a tanácsokat.
Klánregényeket nem hiszem, hogy fogok olvasni, nem szeretem a kockacsörgős regényeket.

aúú 02-06-2007 08:35

Hááááát, szerintem a klánregények nem éppen a legjobbak... még a középkoriak sem. Amennyiben valakit tényleg érdekel, hogy melyik klán mit csinál, az ne a regényt, hanem a klánkönyvet vegye meg...

Zsáni 02-06-2007 09:26

Quote:

Originally Posted by aúú (Post 71672)
Hááááát, szerintem a klánregények nem éppen a legjobbak... még a középkoriak sem. Amennyiben valakit tényleg érdekel, hogy melyik klán mit csinál, az ne a regényt, hanem a klánkönyvet vegye meg...

természetes, de azért a klánregények se utolsók :)
legfőképp szórakoztatók :D :D :D

skiti 02-06-2007 10:40

Őőő...
látom igen előrehaladottak itt az események:)
nagyon elkéstem?
csak mert van elfekvőben egy méltatlanul hanyagolt 8. generációs kis tzimisce karim:)

Zsáni 02-06-2007 10:46

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 71703)
Őőő...
látom igen előrehaladottak itt az események:)
nagyon elkéstem?
csak mert van elfekvőben egy méltatlanul hanyagolt 8. generációs kis tzimisce karim:)

fujj :p :p :p :p
nekem meg egy 9. generációs brujahom :p :p :p
:D :D :D

Massza Rex 02-06-2007 10:55

Nekem meg három talicska 14. genes nosferátuim :)

Jelzem a mese alapvetően kamarilla közegbe fog zajlani, szal nem ekte kamarillás vampok naon faja fedőstoryval és háttérrel merjenek jönni, mert ha kiderül, hogy rossz arcok, jobb esetben menekülnie, rosszabb esetben halnia kell...

A részleteket hamarosan leírom, de addig is tessék csak egymást hergelni, hátha többi cápa is idegyűlik a vérszagra :)

Chris 02-06-2007 11:44

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 71703)
... van elfekvőben egy méltatlanul hanyagolt 8. generációs kis tzimisce karim:)

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 71707)
fujj :p :p :p :p
nekem meg egy 9. generációs brujahom :p :p :p
:D :D :D

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 71714)
Nekem meg három talicska 14. genes nosferátuim :)

Most akkor én is beszálljak a "névsorolvasásba" a két db 4 és 15 generációs senkiházimmal? :D

Fúú mi lesz itt ha Aúú vagy Massza Rex (vagy a többiek, akiknek szintén "talicskával" lehet mérni a karijaik számát) úgy dönt mégis inkább felsorolná, hogy pontosan milyen meg hány karija volt/van... a végén majd Dunát lehet rekeszteni a vámpírokkal... :D :D :D

Ui: Massza Rex, nagyon kíváncsi vagyok miket agyaltál ki... :) Véres pólós KM, meg minden? :D

Massza Rex 02-06-2007 14:03

Egy komoly dilemma előtt vagyok, segítsetek: (csináljunk úgy egy kicsit, mintha a nép szava számítana...höhöhö...:))

Melyik út légyen:

1. frankó vamp. Minden titokban, csak azt tudja a karid, amit ő maga lát és hal a másik kariról.
Előnye: feledhetetlen érzés, amikor barátodnak tartot másik elárúl, hátbaszúr :D
Hátránya: csak az a kevés "akció" fog megjelenni a forumon, amit a karik közösen csinálnak (vagy ha nem titkos az eksön, na ebből van roh@dt kevés a vampba:)) Így esetleg lesznek akik többet, jobbat kapnak, míg mások csak (látszólag) vegetálgatnak az városban.

2. Big B. mód: MINDEN akció látható a forumban, persze ettől még a karid nem tudja.
Előnye: igen szórakoztató, hiszen te is olvashatod más sikereit és ballépéseit
Hátránya: naon oda kell figyelni, hogy a holt tudás ne kavarjon be, és term elmarad az érzés amikor frankón elárulnak, no meg másként köszönsz egy olyan karira, aki (bár a kari tudta nélkül, de) előbbi sorokba mondta rád ki a halálos ítéletet, ugyebár:) (azok a fránya érzések...ki vele:mad: )

Szal nehéz döntés, mindkét út mellett komoly érvek vannak...

All times are GMT +1. The time now is 20:56.