![]() |
Quote:
De most ami megy kapjon genusz személyiséget+még vezessünk be majd ujjakat mert a 11.személyiséget is elfogja érni...20.-nál mi lesz? De szerintem senki sem pattogna nagyon a genusz ellen... De azért ne állítsuk be ugy,hogy az a 9személyiség alig ad neki elönyt:) |
Quote:
ha minden ötletet elvetünk, szegény Ati teljesen magára marad ezzel a gonddal... és reménykedjünk, hogy ez a játék még müködni fog sokáig, és mi is tudunk majd a 10-ik személyiséggel élni.... |
Hát nem tudom hogy lessz e ...
De az nem lenne hüeség hogy a 10 személyiséggel mutassa meg az illető mien fábol faragták a 10 személyiéges emberke már min a eső 10 be menyen már fel. szerintem ez meg csak akkor lessz ha a top klán beveszi. |
Quote:
Csak a genusz...+9személyiség az már kicsit sok...Meg ha a 10. személyiség után már mindegyik ilyen erös lenne hát 15.-nél már ténleg használhatnánk a legyözhetetlen szót rá... Ha +személyiséget vezetünk be szerintem ugyanolyan legyen, mint ezek ugyanolyan erösségű és mindneki használhassa... |
Quote:
de, ha Gyula gondolat menetét folytatjuk, akkor tényleg ösztönző lenne, hogy mindenki elérje a 10-ik személyiséget... és ha a te gondolatmenetedet folytatom, annak a szerencsétlen 200 hekis kezdőnek meg ugy is mindegy, ha egy 9 személyiséggel rendelkező szúrja ki magának, vagy van ott van neki mellé a genus, akkor már szegénynek ugy is mindegy... (mellesleg megjegyezni kivánom, hogy nem mindenki olyan "gonosz", hogy a kicsi kezdő orikat szétszedje a sok személyiséges orijával) |
Quote:
Érdekes, hogy nem találtam egyetlen olyan gondolatot se, amit másik topicban ne láttam volna még. |
Quote:
szerintme normál személyiségekkel bövüljön csak a játék...(ugyanolyan erösségű, mint ezek és mindenki használhassa) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:26. |