![]() |
ja, de állítólag egy körig bírták reakció nélkül:)
|
hú... ez már vmi:)
|
Quote:
88% a kat morálom. Megtámadtak, és megnyertem a csatát. xyz (#xsr) országa megtámadott. A csatát megnyertétek, nem sikerült áttörni a védelmen. Veszteségeid: 1 katona, 0 védő, 36 íjász, 118 lovas és 85 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 214 elit. Neki 100%-on van a morálja... És ha összeadom, akkor nekem több a veszteségem. (Nem lehet ez mégis a súgó szövege?)* Jaa és mind a ketten óriások vagyunk. *Most olvastam át megint. Ezzel a kérdéssel nem tudom mire akartam rákérdezni. :D Valami olyanra, hogy nem lehet mégis igaza a súgónak? |
Quote:
|
Quote:
Az a gáz, hogy nem nézem távolt, és nem tudom, hogy mennyi elittel jött. :( És lehet, hogy majdnem befért, és csak egy kicsit volt több védőpontom, mint neki? :confused: |
Miért hullana az egyik egység jobban a másiktól?
Abból hullik több, amiből több van szerintem. |
Quote:
|
Quote:
és igen olyan is van,hogy semmi veszteséged nincs ha védessz:D de ezt valahol már írták is,hogy a csatában elszenvedett veszteséget befolyásolja mennyivel véded,vagy ütöd át az ellent! |
Quote:
De ez esetben, én nyertem. Azért legalább hullhatott volna tőle több. Itt egy másik. Ezt most hoztam össze vip-hétvégiben.: 2007-01-12 22:55:08 Sereged megérkezett fg (#fg) országához. A csata lezajlott, de sajnos veszítettetek. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 5 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 23 katona, 0 védő, 0 íjász, 3 lovas és 4 elit Pont elkészült neki 400alap katona... Nekem 96%-on volt a morálom, neki 82%-on. :confused: |
Quote:
Az én védőpontom jelen esetben: 131639 pontocska. :) 88%-os kat. morállal Az ő támadópontja: 91499 pont. felfelé támadva 100%-os kat morállal. Ez tény, most történt nemrég. Szerintem lesz valami összefüggés az elhullott egységek száma, és a morál között. |
All times are GMT +1. The time now is 19:21. |