![]() |
Te aztán jól kifejeted véleményed:)
Javaslom indulj egy választásom...most komolyan! Jó az alap ötleted,de ha a 1 peron lenne és a villamosok sine az úttest,illetve a peron között lenne akkor péntek délután 3-kor meg amikor nagy a tömeg van nem férne el nép. Mondjuk tényleg felesleges volt átépíteni a peronokat,de hát látod ilyen a világ. Veszünk egy vilit és építünk hozá peront. |
Quote:
|
Viszont szerintem logikus és számítható változtatás. Csak sok sereg indításakor meg kell beszélni hogy ki mikor indítja a seregeit. Ennyi. De korábban is megtörténhetett olyan helyzet, hogy szükség lett ilyen megbeszélésre, tehát én nem értem hogy mi okozza a 'számolhatatlanság'ot eztán.
|
Kisbér, a villamosos példáddal nagyon nem értek egyet, sem konkrét, sem átvitt értelemben. De maradjunk az átvittnél: az új szabályoknál mindenki ("autósok" és "gyalogosok") megszólalt. Ne a létszámot nézd, mert az megbeszéléseketn mindig nagyon alacsony, hogy aztán a háborgásnál meghatványozódjon.
Az autovédelemmel meg most már pont az a gondom, hogy 1 körig tart: azzal nem nyer sokat egy töküres ország, ha egy körben nem verik szét, de megteszik a rákövetkező néhányban. Bár hozzáfűzném még azt is, hogy itt folyamatosan 16 sereges támadásokról, meg üres országokról beszélünk. Azért valljuk be, hogy elég ritka az ilyesmi, én pl. elég rendesen figyelem a Teljes Krónikát, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor láttam ilyen tömeges ütéseket. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy megbeszéléseken nem érdemes extrém példákhoz alakítani a játékot, mindig az átlagot, az általános jelenségeket kell(ene) figyelembe venni. |
Quote:
Alapból 2-3 ütés a legtöbb, amit kap büntiből egy ori.. Sokkal többet nem kap... Kb a teljes hódító életében havonta vannak extrém 6-7 ütés/kör esetek. Szerintem... Most ugye ezért a havonta előforduló extrém esetekért kellett az egész 8 éves hódító alapját megváltoztatni? Ezt nem értem... Ráadásul úgy, hogy lehetetlenné teszi a megbüntetést, és elősegíti a szövik széthullását... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én igazságtalannak tartom, hogy alulról ütés kétszer annyi földet hoz, mint a felülről ütés.
Indokaim: -igazságtalan, hogy pár pont künönbség miatt több száz hektár különbség is lehet. -ha a támadó és a védő is bont, akkor a véletlen, vagy a gyorsabb net, vagy a figyelő szövi segítsége, vagy a pénz dönti el, hogy alulról megy-e a támadás. Amikor ezt felvetettem még a levlistán, akkor avval utasítottak el, hogy kevesebb lenne a taktikai elem. Ez igaz, de nem igazán jó taktikázás az, ahol az eredményt a véletlen bontás dönti el. Javaslatom: Egységesen mondjuk 5% legyen felfelé és lefelé is a földfoglalás. Ha valakinek beütöttek, akkor a következő sereg a maradék föld 5%-t foglalja. Megmaradna a 10% bónusz katonai erő a felfelé ütésnél. Így, ha egy szövi több tagja támad egy országot, akkor nem lesz nagy különbség a foglalásukban, tehát nem szakadnak szét. |
Quote:
Szerintem.. Véleményem szerint a legjobb megoldás a sávos rendszer (hasonló módon, mint a körtávolságok), de nem hiszem, hogy Atin átmenne ilyen szintű változtatás... |
All times are GMT +1. The time now is 04:56. |