![]() |
Quote:
de nincs kedvem játszani jelenleg hódban uncsinak tartom jelenleg:( majd ha egyszer minden kedvem lesz újra játszani, akkor említsd meg újra ezt a dolgot, és akkor csinálok egy 300 hekis orit X-ben ha szintet léptem az adott 5 szintes orival majd:) |
Quote:
|
Quote:
mondtam már, hogy így elöre vagy utána sem tudom elmondani, hogy mit hogyan csinálnék csináltam, mert sose jegyzem meg nekem annyi bőven elegendő, ha tudom, hogy mit csinálnék abban a pillanatban amikor nézem az orit:D |
Quote:
|
Mackó
Gnóm tudós 300 heki 51 ház 3825 nép 97,6%-os foglalkoztatottság 40 barakk 2400 hely 94 templom 14100 vari 40 kocsma 2400 toli 30 torony 1800 íj toronyba+600 torony nélkül 45 raki 8,9 körig bírja túlrakással megvan a 10 kör :) |
Quote:
akkor mondanék neki egy kb-ra jó felállást de annak mondjuk csak 80% hogy az úgy megél de mivel Gnóm fajjal még talán nem is voltam soha ezért nagyon nem tudnék mit mondani de ha mondjuk 300 hekire kell neki mondani tanácsot és én ugyanúgy Gnómmal vagyok mondjuk 250hekin vagy 400 heki között akkor tudnék mondani rendesen tanácsot:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kis 40k kaja lesz az oriban:)kicsit durva 300hekire szerintem:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:12. |