![]() |
egy szó mint száz a zombi is tud durva lenni de sajna ő is legyőzhető :( én ha zombival vagyok csak paciban gondolkodom igaz semmi védelem de max támadás :)
|
Hát igen 5-ik szinten könyü a dolog de 2-3-4 kicsikét nehezebb de jo taktika
mindent megold sok játék és trükök. Djuice los pogos én 3 éve nyomom:D |
Én a hullát maximum anarchban tudom elképzelni mert nem kell rá figyelni,utalunk bele egy kisp énzt és jó kamikáze orinak.de normálban nem tudom vele elképzelni a játékot ha sok bankot tart akkro csak pénze amit nagyon könnyű tőle elszedni 200 hekin 10 kórház bőven elég és sztem 2 sereg is bemegy egy hullához...
szal szeritnem annak jó kainek kevés ideje van a játékra vagy csak poénnak jó(esetleg csak kipróbálásra) /hozzátenne hogy én még nem próbáltam,de nem is fogom egyhamar/ Csipi |
Quote:
Ennyire azért nem drasztikus a helyzet. Valóban nehéz vele játszani. Főként, ha MF vagy, amolyan se hall se lát dömötör. :D Szöviben, jó sok sereget tud tartani, (végeredményben, ház, barakk, bank, esetleg még torony kell neki) de éppen a szövi miatt kicsi a védő ereje. Bárki legömböli, 1 toli is lelopja, rajta keresztül felmérik a szövit, szval való igaz, hogy elég sok a hátránya, de nem teljesen játszthatatlan. :) |
Quote:
De a hátrányai azok nagyon rosszak!!!! Én már voltam hullával! |
Quote:
Pár tipp, MF mazoista hulláknak: 1, Mivel mindenki lát, így úgy támadj, hogy legyen pénz nálad némi haderőre. Az épületeid akkor jöjjenek be, mikor a másik beütne, ha viszafordul rá. Így végeredményben az ellenfél azt látja, hogy van egy kezdő hulla, aki üresre kitámadta magát. Rádforul 5-7 sereggel, mert az épületlistád és a gömböd alapján, simán befér. Viszont kevés olyan játékos van, aki egy épületfelmérés után összeadja az épületeket és megnézi, hogy építessz-e valamit. Így a beérkező épületekkel nem számol. Márpedig azokba fér egység, így simán ki lehet védeni a támadást. Mivel távolt nem tud nézni a hulla, az a jó ha minden csatájánál arra készül fel, hogy visszatámadnak. 2, folyamatosan figyelni kell a pontlistát, lehetőleg körváltáskor, akinek a közeledben esik a pontja, arra lehet támadni, jó az esély rá, hogy beverték, Ő meg indul visszafelé. 3, Célszerű negatív vagy 0 hírnévponttal rendelkező országokat célpontnak választani. Ezek közül is az a nyerő, akinek minnél régebbi a sorszáma. |
Én még kék kettessel MF hullával mentem végig még a csoportbónusz bevezetése előtt. Kiegészítem Zoli nagyon jó tanácsait:
Tanácsaimból is látszik, hogy hullával csak úgy lehet eredményesen játszani, ha szinte állandóan figyeljük az orit. Nagyon időigényes faj. Az 1A-ban, mivel ott nincs MF bónusz, gyakorlatilag senkit sem lehet hullával megütni. |
Az én véleményem szerint a hulla csak a két legalso szinten játszható.
A legjobb benne,hogy csak az támadja be a hullát akinek van korháza is és mivel általában nincs ezért nyugodtan támadjon meg téged..majd elkap egy jo kis fertőzést... Speciel én mindig leginkább hullákra vadászok és addig égetem+rengetem a házait amig 1:feladja és ujat indit, 2:szabira nem menekül |
Quote:
|
Quote:
Nevedhez méltót sikerült írnod. |
All times are GMT +1. The time now is 13:07. |