Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Személyiségek vs 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1139)

Ati 12-05-2006 14:40

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 50930)
mire gondolsz?
teljes szerint átlagos kedd du van.

Ami a jelen megbeszélést mennyiben is befolyásolja?

Steve 12-05-2006 14:41

sorry.
ment priviben.

Remedy 12-05-2006 14:46

Nekem nem egeszen vilagos mi ez a 3 valasztasi lehetoseg.

1. kihagyhatom, es ketszer mehetek korbe 1 szemelyisegert(vagy felmegyek nehezitett szazalekokkal)

2. nem hagyhatom ki ( ez jelenti azt hogy minden marad ugy ahogy most, nehezitett szazalekokkal?)

3. ki is hagyhatom, ugy hogy ketszer korbe megyek, de ha azt valasztom, hogy felmegyek, csak 30%ot kell telejsitenem, akar 1 orival, akar ha b-bol akarok fordulni?

Jol ertem?

Ati 12-05-2006 14:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 50935)
2. nem hagyhatom ki ( ez jelenti azt hogy minden marad ugy ahogy most, nehezitett szazalekokkal?)

Nem hagyhatom ki, de A-ban csak 30%-ot kell teljesítenem.

Xeper 12-05-2006 14:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50938)
Nem hagyhatom ki, de A-ban csak 30%-ot kell teljesítenem.

Az A-ban a fix 30%-ot kissé gyengének tartom egy sok személyiségért harcoló ország esetében, még úgy is, hogy nem lehetne kihagyni az A-t

zaff 12-05-2006 15:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50872)
Ezzel maximum azt érnénk el, hogy megy majd a kuncsorgás, hogy "ne töröld az országodat, inkább add nekem, és akkor nem kell felmenni az A-ba". Szabálytalanság melegágya. Nem támogatom.

- te vagy a gazda - :D persze a mostani vagy a változást hozó szabály ezt ugye azért nem zárja ki, hiszen a lehetőség most is ugyanannyi a kuncsorgásra ;)

Ati 12-05-2006 15:14

Quote:

Originally Posted by zaff (Post 50946)
- te vagy a gazda - :D persze a mostani vagy a változást hozó szabály ezt ugye azért nem zárja ki, hiszen a lehetőség most is ugyanannyi a kuncsorgásra ;)

Nem ugyanannyi. Ehhez most egy aktív, A-s országot kellene hozzákapcsolni, egy olyan valakinek, aki emiatt bármikor repülhet anarchba, poénból bármikor elpárbajozhatom a vip köreit stb.

A felvetett gondolat szerint nem kéne az A-ban lenni, és olyan valakitől veszed át az országot, akit onnantól semmi nem érdekel, mert pl különben törölné.

Az első verzióban nagyon sokat kockáztat, aki ezt bevállalja, a második verzióban az égvilágon semmit. Nem ugyanaz a két helyzet.

-Fegya- 12-05-2006 15:20

Megint ott tartunk, mint a felfedezés szavazásnál. Nem tudok mire szavazni.

Az A kihagyása nem tetszik.
Az A top30 túl enyhe feltétel.

Smooth Scroller 12-05-2006 15:28

ati, legyszives majd vedd figyelembe, hogy az 1es es 3as is IGEN. csak a %-ok kerdeseben van elteres. tehat a NEM-ekkel ne kulon kelljen megkuzdenie a 2fele igennek.

az A csoport top30%-janak emelesevel a kek szamok eseteben azert tessek figyelembe venni, az 1-2 tagbol allo klanokat is. ne csinaljunk hulyet beloluk se, top1%-okkal meg hasonlo teljesithetetlen dolgokkal. tehat en nem mondom, hogy esetleg ne emelkedjen az a-ban a teljesitendo top%, de ESSZEL! es semmikeppen se menjen top15% fole szerintem. ez ugyan csak az en velemenyem, ha egy 1 tagu klan odaig eljut az mar igen szep dolog.

esetleg az is lehetne meghatarozo, hogy hany tagu klanban van. hiszen azert a nagyobb klanok nyersivel, kajaval, stb tamogatjak az uto orikat, nekik azert konnyebb 1eni akciokkal eloremenni, mint annak aki 1edul van es mindenre, tehat tanyara is szuksege van.

Madzin 12-05-2006 15:30

Szerintem a baj az hogy a javaslatok teljes logikai ellentetben vannak a jatek celjaval. Igazi problema a B es az A kozti kapcsolat. Nem pedig az hogy kihagyhato –e az A.
“Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb...”
Szerintem ez a mondat eleve kizarja az A csoport kihagyasat.
Magyaran nem a SZEMELYISEGEK gyujtesse a celkituzes hanem a legnagyobbnak lenni. Vagy rosszul ertelmezem?

Akkor visszont legyen az hogy mindenkinek kotelezo orit tartani az A ban. (ha fordulni akar). A javaslat miszerint egy tobb szemilyiseges orinak az A ban ugyan annyit kell elernie mint az 1 szemelyisegesnek az hatranyba hozza az egyszemelyisegeseket. Viszont az A ban 1 –es orinak ne kelljen mar emelt szazalekokat elernie. Magyaran minden orinak csak a sajat szintjere vonatkozo kovetelmenyt kell elernie.
Pl: Van egy 9 –ed B ben es egy 2-ed az A ban akkor a B ben 1. kell legyel az A ban meg a top 22 ben.

Na most szoltam , lehet kritizalni!

All times are GMT +1. The time now is 17:42.