![]() |
Azok a törpék akik most fent vannak azok még régebben értek oda...Akokr könnyebb volt fedezéssel haladni.Kivéve egyet ha jól tudom...
Egyetlen lehetőség a klántámadás, de ez azert nem kis ráfordítás.Ahhoz is az kell hogy a törpe mikor fellép nem tart bányát hanem barakkot.Valamikor visziont kell fedeznie hiszem bányákat akar... A lehetősgét én is abban látom hogy a célzott fedezés költsége marad mindig 225 kati. DE A fedezésnél lehet választani hogy bányára menjen és akkor mindig azt talál 225 ért vagy pedig simára ami emelkedett fedezésen van már.Az elsőnél nem lehet bontani a bányákat a masodiknál pedig lehet... A törpe el tudja dönteni hogy melyiket akarja.Sokat nem fog fedezni csak bányára mert akkor üthető lesz.Ha pedig bányát akar de bontahatót akkor meg drágábban tudja csak. |
Nekem tetszik Panyi ötlete is, hogy a bányák valamiféle védelmi bónuszt adjanak a törpinek, csak nem tudom, ezzel nem teremtünk-e beverhetetlen termelő orikat. A haladása drága lenne továbbra is, de nem hozzá ugrana be minden arrajáró földért.
|
Szerintem miert adna + védelmet a bánya?
Es miert csak a törpének? Csainljunk beverhetetlen orikat akikkel ugyanugy nem lehet felfelé haaldni? Szerintem a probléma az hogy ha bányát akarsz akkor nem tudsz haaldni ha meg nem akarsz bányát akkor nem leszel törpe. Valahogy azt kell elérni hoyg a kettő megoldahtó legyen. Bár öszintén akkor beirhatna valaki hogy o ember akar lenni de az A ban nem tud haladni, és adjunk neki is valami előnyt hogy ez menjen... |
Quote:
|
Quote:
Pl azért, mert a törpék elég otthonosan mozognak a bányában, és oda vonulnak vissza utolsó védelmi vonalként. Vagy mittomén:) Itt még csak ötletek vannak, hogyan lehetne a törpik haladását biztosítani, amellett, hogy termelnek is. Mert ha beépül 70% barakkra halad mint az állat, elismerem, csak épp nem lesz a klánnak nyersije... |
Egy másik témával összevonva ez a téma itt folytatható:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=2129 Ezt a témát zárom, folytatás a fenti, összevont témában. |
All times are GMT +1. The time now is 15:04. |