Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Járhat ezért kitiltás? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1079)

Remedy 03-14-2007 14:17

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 80166)
de ennél kicsit hosszabban adjál nekem igazat légyszi :) mert valaki arról akar meggyőzni, hogy nem nekem van igazam, ez alapján:

"Tisztában vagyok a több ország irányítására vonatkozó szabályokkal. Szövetségben vagyok, és nem mindig férek hozzá a géphez, ezért meg szeretném kérni a szövetségesemet, hogy időnként nézzen rá az országomra. Lehet ebből baj?
Igen, lehet.

Először is bármikor ellophatják országodat, ha valakinek megadod a belépési adataidat, amivel több hónap munkáját tudják pillanatok alatt tönkretenni. Ha olyan valakinek adod meg az adatokat, akiben megbízol, az sem garantálja, hogy hozzá nem lépnek be illetéktelenek, és nem szerzik meg a Te adataidat is.

Ezen túlmenően, ha bármilyen egyéb gyanús jel, akció párosul az országokhoz, akkor az egy helyről való belépés elegendő plusz bizonyítéknak számít a szabálytalanság megállapításához, így országod akár az anarchista csoportba is kerülhet, az ezzel járó büntetésekkel együtt.

Ezért SEMMIKÉPPEN nem javasoljuk, hogy a szövetségesek egymásnak megadják belépési adataikat, és egymás országát gondozzák."

...és milyen büntetést kaphat ha mégis megteszi?

Nem tudod ertelmezni azt, amit beideztel?

Kiemelem megegyszer, hatha ugy jobban latod.

Ezen túlmenően, ha bármilyen egyéb gyanús jel, akció párosul az országokhoz, akkor az egy helyről való belépés elegendő plusz bizonyítéknak számít a szabálytalanság megállapításához, így országod akár az anarchista csoportba is kerülhet, az ezzel járó büntetésekkel együtt.

Szepen oda van irva, mit kaphat - anarchot.

Nem ertem, ha mar ezt a reszt szepen megtalaltad, mi a kerdesed.

Ide van irva, vilagosan, hogy ne add meg a szovidnek a belepesi adataid, ha megis megteszed, magadra vess, ha mesz anarchba....

Valezius 03-14-2007 14:19

Ez nem ilyen egyszerű szerintem. Mert ha szabad piacozni a szövetségesnek, akkor az a szövi, aki ezt nem teszi hátrányba kerül azzal szemben aki igen.

Remedy 03-14-2007 14:22

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 80173)
Ez nem ilyen egyszerű szerintem. Mert ha szabad piacozni a szövetségesnek, akkor az a szövi, aki ezt nem teszi hátrányba kerül azzal szemben aki igen.

Hat ha azt hatranynak nevezed, hogy tuti nem fogsz arra ebredni, hogy anarchban az orid, es azt se tudod miert, akkor legyen hatrany :P

Valezius 03-14-2007 14:27

Ha nem lehet piacozni, akkor nincs hátrány, akkor kockázat van előnnyel szemben.
Ha viszont szabad, akkor nincs kockázat, és aki nem a szabályok peremén játszik, az hátrányba kerül.
Én így látom.

Kisbér 03-14-2007 14:40

És hol marad a lelkiismeret? :D:D:D:D

Valezius 03-14-2007 14:45

Lelkiismeret, viccelsz? Ha nem csalás, akkor nem az.
De azért továbbra is azt mondom: "én inkább nem próbálom ki "
Egyébként is egy olyan szabálynak, amit nem lehet betartatni semmi értelme, egyetlen játékban vagy versenyen se.
Akkor vagy meg kell teremten ia betartatás feltételeit, vagy legalizálni kell bizonyos feltételek mellett.

szamóka 03-14-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 80127)
Szövetségesek között, ha az egyik nem tud gépnél lenni és megkéri a másikat, hogy nézzen rá az orijára piacozzon, építkezzen, küldjön karavánt, gyártson katonát, építsen át neki ha szükséges ..... én úgy tudom, hogy ez szabályellenes......rosszul tudom?

Védővarik + piac. Ez még belefér, a többiért jár a "Szabályos játék védelme" nevű anarchos beutaló.

Grabi 03-14-2007 14:48

más topicba pont erről volt szó. akkor azt írta Ati(kérlek írd le, ha rosszul idézlek), hogy amíg nem párosul hozzá más ori ellen való akció, úgy nyugodtan.

és bár ellenzem, hogy lehessen piacolni, de azt is tudom, hogy ritka az olyan ember, aki mindig itt tud lenni mikor visszaér a nyersi. és mivel hatalmas stratégiai előny a nyersi birtoklása és ezt egyszerűen nem engedheti meg egy szövi h elvesszen, így kénytelen belépni a másikhoz kitenni.

Kutyuleee 03-14-2007 14:53

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 80179)
más topicba pont erről volt szó. akkor azt írta Ati(kérlek írd le, ha rosszul idézlek), hogy amíg nem párosul hozzá más ori ellen való akció, úgy nyugodtan.

és bár ellenzem, hogy lehessen piacolni, de azt is tudom, hogy ritka az olyan ember, aki mindig itt tud lenni mikor visszaér a nyersi. és mivel hatalmas stratégiai előny a nyersi birtoklása és ezt egyszerűen nem engedheti meg egy szövi h elvesszen, így kénytelen belépni a másikhoz kitenni.

Én se örülök neki, mert ha látja hogy jönnek és nincs otthon a szövitag ép, akkor belép és teletömi ijjal, ami ugye "csak" piacozás, de óriási segitség.

Grabi 03-14-2007 15:01

így van, emiatt nem gondolom, hogy jó így. akár azzal az árral, hogy elvész a nyersi

All times are GMT +1. The time now is 00:28.