Quote:
Originally Posted by Reni
(Post 80166)
de ennél kicsit hosszabban adjál nekem igazat légyszi :) mert valaki arról akar meggyőzni, hogy nem nekem van igazam, ez alapján:
"Tisztában vagyok a több ország irányítására vonatkozó szabályokkal. Szövetségben vagyok, és nem mindig férek hozzá a géphez, ezért meg szeretném kérni a szövetségesemet, hogy időnként nézzen rá az országomra. Lehet ebből baj?
Igen, lehet.
Először is bármikor ellophatják országodat, ha valakinek megadod a belépési adataidat, amivel több hónap munkáját tudják pillanatok alatt tönkretenni. Ha olyan valakinek adod meg az adatokat, akiben megbízol, az sem garantálja, hogy hozzá nem lépnek be illetéktelenek, és nem szerzik meg a Te adataidat is.
Ezen túlmenően, ha bármilyen egyéb gyanús jel, akció párosul az országokhoz, akkor az egy helyről való belépés elegendő plusz bizonyítéknak számít a szabálytalanság megállapításához, így országod akár az anarchista csoportba is kerülhet, az ezzel járó büntetésekkel együtt.
Ezért SEMMIKÉPPEN nem javasoljuk, hogy a szövetségesek egymásnak megadják belépési adataikat, és egymás országát gondozzák."
...és milyen büntetést kaphat ha mégis megteszi?
|
Nem tudod ertelmezni azt, amit beideztel?
Kiemelem megegyszer, hatha ugy jobban latod.
Ezen túlmenően, ha bármilyen egyéb gyanús jel, akció párosul az országokhoz, akkor az egy helyről való belépés elegendő plusz bizonyítéknak számít a szabálytalanság megállapításához, így országod akár az anarchista csoportba is kerülhet, az ezzel járó büntetésekkel együtt.
Szepen oda van irva, mit kaphat - anarchot.
Nem ertem, ha mar ezt a reszt szepen megtalaltad, mi a kerdesed.
Ide van irva, vilagosan, hogy ne add meg a szovidnek a belepesi adataid, ha megis megteszed, magadra vess, ha mesz anarchba....
|