![]() |
Quote:
másrészt, az az ori, hát, hogy is mondjam, érdekes :D mutatott egy olyan elfet, ami lopható, varizható és üthető egyszerre, egy jo elf legalább egyet ezek közül védjen már ki :p ráadásul még minuszos is...hát rajta, játszon csak ilyennel aki akar :) |
Quote:
Még kevesebb házat csinálnék bele... A tornyok minek mennek szerinted feleslegesen? Azok csak akkor kellenek, ha védekeznek.. Arra az időre meg fokozok le pár kattancsot :D Amúgy igen, nem lennék az :D Alapvetően nem szeretem, ha lopnak, meg variznak :D Ráadásul a 2-őt egyszerre meg pláne... |
House 1120 19%
Barrack 4435 76% Smithy 0 0% Farm 0 0% Library 0 0% Store 25 0% Wood-yard 0 0% Stone mine 0 0% Metal mine 0 0% Clay pit 0 0% Gem mine 0 0% Fort 0 0% Inn 90 2% Temple 130 2% És még csak nem is olyan, mint amit írtam... Ezzel meg lehet valósítani a 1 éhezős, 1 etetős körű kajálást... Szóval mielőtt anyáznátok, és cáfolnátok kicsit gondolkozzatok el rajta... |
Hamarosan megérkezünk angol A-ba és meglátod ez hamar megbukik:D :D ( lehet megyek vele én is:D :o :o )
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Néha aludni se árt:D |
Quote:
(nincs kedvem am kiszamolni hogy mennyi a bekoltozes, a kajaigeny, es az ehezes x kajanal a rakiban.. ) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:07. |