![]() |
Liza, talan ne csak a penzerteket vedd figyelembe,hanem mondjuk a darabszamot is.
Gondolok itt arra pl., hogy nem mindegy, hogy 1 milla tekercsed van a piacod 15 ezerért, vagy 1 milla tekercsed van kint 2 ezerért. Jöhetsz azzal (amivel Harcosok is jött), hogy valojaban az egyik 2 mlrd a masik meg 15 milliard, azaz 7,5x több, hisz eladja az 1 milla tekercset 15 ezerért (mert lesz aki megveszi...), es eladja a masik is a tekercset 2 ezerért, mert megveszik. A kettő szerintem nagyon tavol all. Sőőőt, ha azt vesszük, hogy az átlag piaci érték mennyi Q csoportban, akkor az ez igencsak kevés..., hisz ha azt nézzük, akkor Q csoportban (vegyünk 10 ezres árat), akkor ezer tekercse van az atlagnak a piacon. Jollehet, sok embernek nincsen is semmije, nehanynak pedig jovalta tobb. De az, hogy ez mennyivel kevesebb, mint pl. egy 5/V-ben vagy egy 5/U-ban, az szerintem nagyon is mutatja, azt hogy mennyire tart az atlagember tartalekot Q-ban....es ez eleg keves. Igy valoszinuleg, az atlagjatekos ott Q-ban nem is tudna venni sok katonat, csupan azok az emberek engedhetnek meg maguknak a vasarlast, akik joval nagyobb vagyonnal rendelkeznek mint ez az atlagszam. |
Quote:
|
Quote:
Nem vártam,hogy leszidj..akkor hogy aludtam volna:eek: Mellesleg tudom ,hogy voltál J-ben hisz azért is írtam:) És tényleg többszőr lenne kati a piacon? :rolleyes: -Akkor van ott is ,ha éppen vlaki szintet lép és kirakja vagy néha-néha belefut valaki egy vásárlásba...A J és Q dettó!! Sőőőt szerintem Q-ban töbszőr van kint kati. Saját tapasztalat,de én éjjelente néha elcsípek 10-20DB egységet,de volt ,hogy 200 egységnek örültem meg!! A szövimnek mindig berakom sz.fórumba,hogy menyit fogtam meg. |
Quote:
|
Akkor mindenki hatarozza el magaban, hogy katikat pakol a piacra ezentul :)
S akkor lesz :) |
Quote:
Nekem hiányom van, nem többletem:) Amikor meg az van, akkor elintézi a helytartóm nagy kedvesen:) |
Elhatározom,hogy miután kimaxoltam termelek a piacra is a többi játékosnak!!
Megfogadom,hogy legalább hetenete egyszer kirakok 50-300 egység között! És ezt fogom tenni amíg egyhelyben állunk.... De,ha meglátom,hogy a többiek nem pakolnak ki egységeket vagy esetleg megveszik(,ha megveszik akkor nem lesz kint Ahmednél) akkor kinyírom a többieket és lemészárolom Ahmedet is!!*álmos vagyok*pfff alszok tovább.... |
Quote:
Akkor ti vagányabbak vagytok ,mint én:( :( Én még sose hívtam fel a szövit azzal,hogy"Héé képzeld el vettem 12 kattincsot" ,de ha megadod a számod akkor neked minimum küldök egy smst,hogy "héé Lizu drága..vettem 12 katit és álmodj szépeket" Jó éjt! |
Quote:
Hát... Ha komolyan írnál smst:D Akkor nagyon röhögnék... Arra az időre talán meg is kapnád a számom:D Hát... 12-nél még nem telefonáltam, de 500-nál igen... Sőt! Volt, hogy engem keltettek este fél 1-kor, hogy fogjam a telóm, és menjek piacra, mert van katona... A szobatársaim majdnem megöltek érte:D És reggel hozzáteszem dög álmos voltam:D |
Még valami:D
Lassan mi is maradunk egy helyben, de akkor én 2 naponta rakok ki 300-at:D
Decemberig... Aztán csataaaaaaaaaaaaaaaaa:D Végre....:D |
All times are GMT +1. The time now is 11:31. |