Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Rúnatermelés módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1005)

Penya 02-01-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 70738)
Hali!

Hat en nem tartom olyan hiper-super otletnek. Ez megint egy olyan dolog ami a milliardos nagy orikat erossitene, mert nekik ugyebar lenne penzuk megvenni a megdragult runat oszt meg meg nehezebben lehet utni oket. A kezdok meg megintcsak szivnak.

Na lehet szidni...

Varázsló személiységet kell választani, ennyi. Így 7% templommal annyit termelsz mint egy 28%os óriás tudós, ha ugyannyi hekin vagy, és ha nem számoltam el : ) . Kérdés h ki fogja lecserélni a személyiségét varázslóra, mert valljuk be még így is a tudós sokkal jobb. Az ötletet jónak tartom, de sztem a varázsló személyiségnek elég lenne a háromszoros vagy kétszeres bónusztermelés is, mert ha jól olvastam az eddigi regenerációbónuszt nem akarod eltörölni csak hozzáadni ezt. A négyszeres termelés és regeneráció lehet kicsit túlzás, egy 40% templomos óriás horribilis mennyiségű rúnát termelne.

Viz 02-01-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 70751)
Igazándiból azt szeretném ha az ötleteiteket összerendeznétek aszerint hogy mennyit termeljen alapból és mennyit varázsló személyiséggel, mert abból tudnánk szavazást csinálni.

Én azt támogatnám ( és ez lenne reális, hogy normálisan -5öt termeljen varázslóként viszont +5öt.
Így is a nagyobb templomos varisok ill hadis-varisok sokkal többet termelnek mint amennyi szükséges, viszont még 5el megtermelnék azt a pluszt ami kéne, plusz még rúnavdelmet is adnék a varis személyiségnek.
Egyetlen problémám a dologgal hogy felmerülne, és akkor a tolis személyiséghez hol az erősítés?

Yurika 02-01-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 70746)
Bezonyám:)
Szerintem tök izé, hogy ha támadok valakit, eleve beszámolom a vérszomjat, meg neki a védelmet. Ha már varázslat, legyen neki értéke.

Nem ezzel van bajom! A hadisokra tenyleg mehet szigoritas, viszont a nem varis szemelyisegu varikat nagyon szivatna, nem lenne soha eleg runaja h tenyleg tudja segiteni a szovit pl rengessel,szaraz/vihar stb(nem csk gomboket kell csinaljon). Jelenleg sokan nem szivesen lesznek varisok, mert csoro elet, na most meg csorobbak lesznek! (ne mondjatok, h lehet penzt kuldeni nekik,mert nem mindenki vip!)

Steve 02-01-2007 18:00

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 70760)
Nem ezzel van bajom! A hadisokra tenyleg mehet szigoritas, viszont a nem varis szemelyisegu varikat nagyon szivatna, nem lenne soha eleg runaja h tenyleg tudja segiteni a szovit pl rengessel,szaraz/vihar stb(nem csk gomboket kell csinaljon). Jelenleg sokan nem szivesen lesznek varisok, mert csoro elet, na most meg csorobbak lesznek! (ne mondjatok, h lehet penzt kuldeni nekik,mert nem mindenki vip!)

Nem feltétlen. Nem tesz fel minden védővarit és marad elég rúnája rengetni:)

Egyébként is, a rúnahiány alapvetően a hadis és tolis orikat érintené.

Viz 02-01-2007 18:01

Quote:

Hát akkor varis személyiséget választ, nem tudom mi a problémád?
Na meg így lenne kis zsebpénze is a varisoknak a plusz rónából.

Penya 02-01-2007 18:05

Quote:

Originally Posted by kokopesta (Post 70755)
hali! hát szerintem nemjó ötlet mert akkor igy lehetne módositani az összes árut beleértve a tekiket, sőt a tekik még fontosabbak mint a runák, akkor a gnómok tól is lehessen tekit lopni mindenkinek aki tud, és ez szerintem igyvan jól ahogy van, a runatermelés a templomoktól fugg természetes hogy egy óriás varis több runát fog termelni mint egy hadis ork, ő elopja én meg megrengetem, azért stratégia h rengeteg lehetőséből találjuk meg a legjobbat

Azt írod "így lehetne módosítani" Szabad tudnom hogyan?
A rúnalopás - óriásoktól - milyen kapcsolatban van a tekilopással - gnómoktól?
"azért stratégia h rengeteg lehetőséből találjuk meg a legjobbat" Ez ellenérv akart lenni? Ha igen akkor mire?

Penya 02-01-2007 18:09

Quote:

Jelenleg sokan nem szivesen lesznek varisok, mert csoro elet, na most meg csorobbak lesznek! (

Őket úgy hívják, kezdők. Talán nem kellene általánosítani. Ezzel a javaslattal éppen h csak nyernek, mert a rúnát tudják értékesíteni a piacon, ha ügyesek egy varázsló szövi szépen kezében tarthatja a rúnapiacot, ami nagy érték lesz.

Yurika 02-01-2007 18:10

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 70762)
Hát akkor varis személyiséget választ, nem tudom mi a problémád?
Na meg így lenne kis zsebpénze is a varisoknak a plusz rónából.

Jelenleg az a bajotok, h minden varis tudos lesz. Most minden varis varis szemelyisegu lesz. Na sokat szinesedik a jatek!

Penya 02-01-2007 18:11

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 70766)
Jelenleg az a bajotok, h minden varis tudos lesz. Most minden varis varis szemelyisegu lesz. Na sokat szinesedik a jatek!

Ez cseppet sem így lenne, sztem aki élezni akarja az oriját megmarad tudós és még nagyon sokan, a tekibónuszok így is sokkal többet érnek mint a rúnatermelés.

Yurika 02-01-2007 18:15

Na mind1, tovabb nem folytatom(hiv a sor;) ). De ha mar ezt mindenkepp akarjatok akkor mar legyen a tolis szemelyisegnek is valami bonusza.

All times are GMT +1. The time now is 13:15.