Kutyuleee |
05-06-2009 23:45 |
Quote:
Originally Posted by vityu
(Post 210664)
Na, ez érdekel. Akkor mondjunk mit csinálnál egy 40% barakkos termelő törpével, aki a támadandó 65% barakkos 10% tornyos gnóm alatt van 10k pontra, úgy hogy te vagy az agresszor. Mert ha én ülnék a gnómba, akkor kinevetnélek. Nem tudsz sokmindent csinálni, csak várni, hogy megtámadjanak, és akkor lehet esélyed plusz földet szerezni.
Vagy az, hogy sunyizol, figyeled az alkalmat, és amikor az ellen nincs otthon, akkor beütöd. Más esélyed nincs, mert akkor nem 70% barakkal jönnének a törpék is felfelé a topba, hanem 40% barakkból támadgatva.
|
félre értettél kisé amúgy, alapvetően klán szinten mondtam a dolgokat., ugye ott sokkal több lehet a kiszámithatatlansági faktor mondjuk...
A törpével meg mondjuk kihasználom a bányákat. felhúzok templomot kocsmát, és kiélem rajta az elfojtott piromán és egyéb hajlamaimat... egy idő után úgyis megunja és nagy valószinüséggel fel fog huzni ő is hasonló épületeket ami által már gyengül a védelme, mert túl sok mindent nem tud lebontani. esetleg kimozdul rád, és te máris szembe tudsz menni pl... de akár lehet egyéb módokon is. pl átépülsz annyira hogy bevágd, és hajnal 2től elhasználtatod a kati piacait kis seregekkel, utána meg nyugodtan bevered full sereggel, mert nem kell tartani seregcserétől meg szembejöveteltől... ki kell használni hogy a törpe könnyen épül, és mostmár újra tudja feltárni a bányáit... de ez csak egy vélemény
én pl akarok A-ba törpét felhozni, de az majd csak késöbb:)
|