![]() |
En csak boroskolaban tudnek nevezni :(
|
Quote:
|
Csak mert egy ilyen parbajban marha nehez megallitani a moralt képezni tekit irni és meg azert tartalékot is képezni.
Ha ő 2. parbajára mar a legjobb volt akkor minden elismereésem.De a végén is olyna gömböt láttam ami nem azt engedi feltétezni hogy valaha is jo volt a moralja.... Főleg hogy meg azt is beirta hogy nem épitett bankot.Na az meg még érdekesebbé teszi :) |
Meg azert kicsit en is sokkaltam, hogy 400 varit kellett kepeznem meg 320 tolit...olyan 50 tolinal meg 300 varinal biztos nem kepeztem volna tobbet :) Igy +270 lovam lett volna, amivel valoszinuleg bevertem volna Harcosokat...de igy?!
|
na ugyérzem én szuper voltam:)
2. adoztatos párbajom volt:) Összefoglalom gyorsab ez egészet: 15perc késéssel kezdte el egy ismi Én 1ora után érkeztem pár hiba ami az ismi ejtett:0ij,1db templom,0bank 50%lakossági moráll... és ekkor volt 130k arany az oriba Akkor az ismit egy kicsit lehordtam(mégegyszer bocsi) és ugyálltam neki mostmár végigjátszom bár top3 tuti nem lesz... Utána megépítettem amit kellett adtama népnek alig maradt valamim és mgé egységet is lökni kellett... Aztán egyre jobban zárkoztam fel Drag-t szétloptam népre:) A pénzem éppen elég volt,hogy mindig tudjak képezni:)Tekiirás ilyesmi csaka végén...Közbe szecsa rengtett stb stb:) Ja és nem azért nem volt pénzem mert hülye vagyok az adoztatáshoz hanem azért,hogy folyamatosan tudjak képezni....Mert nektek már 1ora után volt bőven pénzetek de nekem semmi nem volt szinte 4.5óra után ugy határoztam beállok nagyban varizni és rengeteg népet probálok a végére nyomni:)És így talán szecsát lerengetve beelözöm:) Bár eza remény azután szertefoszlott,hogy vagy 800értéket szerzett szecsa egy üres ori beütésen:) A végén meg jött rám egy óriási sereg(amit szerintem senki se fogott volna meg még szecsa se te mivel támado ellened nem ment;) ) Így leestem 500néppel +12beépített hekivel:( A végén meg szecsa meglátta,hogy én vagyok ott +dragon és tudta eldönheti ki legyen a 2.:) Ugy döntött,hogy drag....Bár ez elégé szemétség mivel őt már ugyse befolyásoltuk jobb lett volna hagyja,hogy mi döntsük el... Én ezt szoktam tenni lásd arénát anno uccso 5napban ki nem támadtam:) És ugyanannyi értéken lettem mint drag.A jobb sorszám miatt ö került elörébb:) De a vippet tuti jobban is érdemelte azért mert ő rendezte és sokat bukott vele:) De 2db 2. helyezet lett;) Ja meg szerintem a fedezés sem elitélendöbb dolog mint üres orikat beütni ;) Szuper vltam 2. adoztatos párbajra:)Föleg így,hogy az elejét lekéstem és az ismi se jött aztán meg az ismi hibázott:) Igaz sosem volt több mint 200k aranyam de én élveztem a játékot:) Ja és amikor megjöttem utána már mindneki tudta ki vagyok:) |
Quote:
Legjobb morálom 75 volt igaz:) Nép 8600 volt a legjobbam:) Tekit irni csaka végén birtam Ja és az első ora hibái miatt végig csoró voltam végig aranyalmáztam:D PÉnzem nem is lett volna annyi ,hogy lovat képezzek:D ja meg a végén majdnem éhen haltam:)DE sikerült lopni kaját |
Quote:
Mivel nem ment a gömb ezért nyomtam mégtöbb varit:) ja és téged össz 1x rengettelek:) |
Csak tudnám Szecsa hogy befolyásolta hogy 2.-ik legyek :) sztem D (nem tudom ki volt) jobban befolyásolta azzal hogy 2 sereggel beütöttem :)
|
Ja meg szecsa kezdjük akkor a Ha sort:)
Ha én kezdem stb stb akkor én nyeek mert akkor 2000-el kevesebb varit gyártok:D Ha nem kis 100ijjas orikat ütsz+üreseket akkor megint én nyerek:D Ha 20000hekit feltudtam volna fedezni megint én nyerek:D Nem volt neked több mint 450lovad szerintem:)a 100ijjas orikat ütötted amugy csak:)Szerintme az se jobb mint ha fedez valaki:P Ha nem indul el sneki csak én akkor is én nyerek:D Ha mindenki ugyanolyna helyzetböl indult volna 1ora után mint én akkor megint nem ilyen lenne a helyzet:) |
Quote:
Ugy ,hogy ugy az látta,hogy őt már senki nem hagyhatja le de azért még engem lefokozás után lerengetett:)Vagy 200értéket;) |
Quote:
|
Quote:
Szerintme ez jobban elitélendő ha egy első beleszol a 2. helyért vivott csatába ha az elsőt már senki nem gyengítheti:)Mint az,hogy valaki felfedez pár hekit:)(4db volt ezért is meg kellett szenvedni:D elég volt jó helyre rengetni az embereket) |
De amugy csak kiváncsiságból:
Mid volt drag a végén?:) |
Quote:
450 ló 95 toli és azt hiszem 280-290 vari meg 183 alap kati és 220 hekim vagy több. De én most L. Bocs Menekülök :D:D:D |
Quote:
Örülök is,hogy te kaptad a 2.helyet(mivel te szervezted a párbajt) Csak ha te jobban megérdemelted 1155legyártott egységgel a 2. helyet mint én 1904 egységgel akkor :) Majdnem dupla:) De mondom örülök,hogy te kaptad a vippet te ugyse sürven nyersz én meg majdnem mindig dobogon vagyok:) DE aztmég hozzáteszem 2db 2. lett:) |
Quote:
|
Szecsa amennyit meg mondtál annyi egységet mondtál nekem böven meg is lett:)
Dragot akkor a 80. körbe kell sorolni:) |
hehe :) én :) 1 darab :) 2. :D hejet :D láttam :) és :) az
:D :D :) :) nem :) te :D voltál :) te :) a :D 3. hejre :) lettél :) sorolva :D |
Quote:
Nekem úgy rémlett, Draginak csupa drága egysége volt. Egy ló 800 aranyba meg két fegyóba kerül. Ne mondd már, hogy a te 1900 darabod ér annyit mint a Dragi serege. Ráadásul ő ugye harcolt is, ami további veszteségel jár, téged ennek kockázata ezúttal se nagyon fenyegetett... |
Quote:
Quote:
Quote:
Egyreszt azt irtad korabban , hogy az ismid csak belepett elinditotta a kepzest es visszafekudt, ugye? Namarmost, tegyuk fel, hogy 100%-ra tette az adod. Mire az eler 50%-ra az 17 kör, és körönként több mint 10k arany a bevételed. En fosztast nem lattam, meg sztem lopni se loptak le Teged a hirnevekbol figyelve, igy legalabb 150k aranyadnak kellett lenni (ezt is irtad), mivel 2* tagadjak meg 50%-ig a penzfizetest a nepek...mellesleg ez bőven 1 óra elteltével volt, ha kiszamoljuk, es azt mondtad, Te 16 45-kor beleptel a jatekba :) Akkor kis idoelcsusza van. Ha volt egy templomod, akkor volt legalabb ekkorra 170 runad. Abbol 35-s runaaron kijon 4 db aranyalma, ami legalabb 6-7k aranyat hoz. Ekkor kellett volna felhuznod a bankot es adoztatni tovabb a nepet :) (Ugye ha lenne tapasztalatod, akkor tudnad, hogy ha leveszed akkor 0%-ra az adokulcsot, akkor rovid idon belul elkezd felfele menni a moral...) S mire felepul a 2-3 bank, van is penzed... Quote:
Quote:
S ezt ugy ered el, hogy pl. kesleltetve kepzel... Quote:
Quote:
2006-11-26 19:09:02 I (#1000008) elfoglalt 3 hektárt B (#1000001) országától. 2006-11-26 19:09:02 I (#1000008) elfoglalt 3 hektárt B (#1000001) országától. 2006-11-26 19:09:02 I (#1000008) elfoglalt 3 hektárt B (#1000001) országától. Igen...vegulis, ez cirka 550 pont max...amelyet Te is szerezhettel volna, ha idoben eszreveszed :) De akinek ugyebar nincs tamadoegysege... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mellesleg, mindenki mas elvezte a jatekot :) S ha nem volt tobb mint 200k aranyad sose, akkor ne csodalkozz, hogy csak ennyire futotta... Hisz 200k arany kamata csak 10k... |
Nagyon jol latja Synkel!
Eleg sok lo hullik egy-egy csataban...Nekem pl. 11 lovaim haltak meg egy-egy tamadaskor csata kozben es 3 pedig az uton koronkent.... Egy tamadas legalabb 20 lovacskaba kerult...S volt olyan is hogy pl. visszaforditott engem Lezuziusz, akkor asszem 25 lovam hullott. |
Meg Harcosok, picit erős a kijelentésed...Neked pénzed nem lett volna lovat képezni...meg ekkora népességnél fegyvered sem.
Nekem 13 kovacsom volt 2 oran at, amivel gyoztem a logyartast...Igy legalabbb 10-el kevesebb hazat epithettem, mint Te, hogy gyozzem atkepezni a lovasokat. Nem mindenki abban gondolkozik, Harcosok, hogy 204 hekin csinal 8,5k nepet, majd 10700 ponttal elnyeri a 2. helyet...ugy hogy kozben fedez is egy kicsit :) |
Quote:
Na nekem meg elkaptak kb összesen 100tolit:) Arról a 450lóról ennyit: Csak a kzedöket és az üreseket birja beütni... Meg viszonyísd az én 550ijjamhoz;) |
Harcosok, lassan mondom hogy megértsd:
Ta-nulj-meg-vesz-te-ni-és-fe-lejtsd-el-hogy-nem-te-nyer-tél! |
Quote:
Ha bátor vagy jövöhéten jösz egy ilyen 16fös párbajt 15-20ig vasárnap:) Ott én megmutatom mire elég a ataktikám ha én nyomom:) ja és minyomot szeretem:) |
Quote:
|
13kovácsról:
117fegyo/kör 2340fegyo/20kör:) volt ugye 6k néped akkor ahoz kellet 1740fegyo:) amelett még 870lovat tudtál volna képezni :)És annyi ugye a végén sem volt neked:) |
Ja és a defelésröl:
Inkább defelek minthogy kis kezdő orik hekijén nyerjem meg:) Mert kis 400lovakkal a 6.orában csaka kzedőhöz fér be az ember:) vagy üres orikhoz... |
Harcosok: szervezd meg, én megyek:) És most játszani fogok és megnézzük mire vagyok képes:D
|
Quote:
23vippem van hátha sikerül:D |
Harcosok, adoztatos parbajon ott leszek :)
Masmilyenre nem szanok 5 orat. |
Quote:
Hát én még másra 1-et se:D:D |
Quote:
Az első mondat nekem különösen tetszik, valóságos gyöngyszeme a gondolatmenetnek:) Bátorságról meg miért beszél az, aki a "minyomot" szereti? |
Na most egy gyors kérdés: mi a rák az a minyom és hogy kell kiejteni?
Mert az oké, hogy Harcosok az anonym szó helyett használja(bár nem értem, miért), de hogy honnan is jött ez, az számomra rejtély. |
Harcosok, egyszeruen egyreszt nagyon differencialt az olyan 16 fos parbaj, ahol rengeteg a penz...nagyon ramennek egyes strategiak a varizasra es tolizasra.
Adoztatosba ki lehet birni a 16 fot, de olyanba, ahol annyi a penz, hogy buntetlenul lehet lopkodni es varizgatni az nalam nem nyero :) Igy megtehetem, hogy nem megyek ra :) bocs. |
Quote:
ja és ezt neked szánom(gondolkozz amielött ilyeket irnál): 285300 ennyibe kerül csak a sima katik képzése nekem:) ijjak képzése(csak a tulélőket számolom mindenböl)375120 varik képzése:405350 tolik képzése:128400 össz:1194170 dragnak: Sima kati:200700 IJ:230400 Ló:360000 Vari:159500 Toli:38000 össz:988600 Egységre én 205570 arannyal költöttem többet:) Hiába csinálta a drága lovakat:D |
Quote:
de ha neked jobban tetszik:anonym:) |
Quote:
Mondom,hogy ilyen párbajt akarok ... Ha ez normál párbaj volt akkor 10000000000000000000000bocs:) |
Az aki ne mjátszi kaz miert ossza az észt hm Harcos?
Talán probalj meg támadni is. Láttál üres orit.Mert átépít valaki vagy csak nem figyelt?Mérges vagy mert egy árva harciegységed sincs....Szivas:D |
Quote:
Ebben asszem tévedsz. Neki nem kell harci egység, ő elboldogul tolikkal is, mert hiába a legkisebb az orija, népességgel szerez annyi értéket, hogy topos legyen vele... |
All times are GMT +1. The time now is 02:14. |