![]() |
Quote:
|
Quote:
Viszont ahogy nézem, ez is elég volt egy topos helycseréhez! Bob feljutott a harmadik helyre, leszorítva Pool-t a dobogóról! |
Quote:
Következőre is gyere, akkor talán összejön :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve.
|
Quote:
(én voltam a vendég:D) |
Quote:
Most tök véletlen, hogy tudtam jönni. Nekem ált. a késő délutáni, esti időpontok a jók. |
Quote:
|
azért mikor megláttam Poolnál azt az 1500 támadót, meglepődtem :)
Teljesen véletlen néztem rá, azt körváltás előtt 45 másodperceben ment a gömb, és 50től meg mentek a tűzgolyók. Nem tudom kire akartál menni, de muszáj volt :) |
Quote:
Az első 5 helyen álló embernek van esélye még a dobogó legfelső fokára.. |
Quote:
Egy teljest be tudtok másolni? Attila, te mennyi hekin fejezted be? |
Frissítettem a webes összesítőt is: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2010.html
|
Quote:
200 hekin lettem a végén. Pool 175. Ti Bobbal meg 213-212 |
Végre egy izgalmas párbaj, ennek már azért ideje volt! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A sok ártó miatt nem tudtam népelni. De nem mertem varikra gyúrni, mert tudtam, hogy vmelyikőtök feni még rám a fogát sereggel. Lásd Pool.:) Pedig most először sikerült hekielőnybe kerülnöm! eddig mindig pattantam vagy engem vertek be. Hát még van mit tanulnom.:) |
Quote:
Pool nem fért volna be hozzád. Viszont izgibb volt így játszani, hogy te is jöttél. |
Quote:
De mivel nekem csak 300 ijjam volt, így nem akartam kockáztatni. És Pool elégé gyakran talál meg a seregével engem a végén :) Te túlságosan beíjaztad magad, ami végül nem volt rossz ötlet, de túlzásba vitted. Ahogy most számolom, talán én is védtem volna, mert elég gyehetna kat-morálja volt, és nem hiszem, hogy fullon lett volna tekercsel. Attilát biztos beverte volna a 100 ijjával :) Gondoltam rá, hogy bepróbálom, de már kevés volt a fegyverem, és macera lett volna, inkább dobtam rá pár vihart, igaz sokra nem mentem vele :) |
Hehe. Kiadod a hadititkom Bob :D
A végén kicsit átképeztem variba, ezért volt 100 íjam csak. Senkinél nem volt támadóegység akkor. Pool meg kapott tőlem tűzlasztit így beragadt a serege. |
Quote:
Amúgy hogy sikerült téged berengetnie a végén? Korán szereltél? Ja már látom, miért, nem olvastam át jól :) |
Quote:
|
Mindenki elcsendesedett, úgyhogy akkor tekintsünk a jövő fele... :) Jöhetnek az időpontigények a hétvégi párbajra!
|
Szombat 21-től, 22-től vagy 23-tól kezdődjön.
Vasárnap 20-tól vagy 21-től kezdődjön. |
Quote:
Nekem csak este jó, napközben van mit csinálni az építkezésnél... Csak annyit kérnék, hogy ha lehet holnap estére legyen már kiírás, mert a hétvége másik estéjére csinálok egy kis lazítós ezt-azt |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vasárnap meg egésznap jó, de már írtam. ===> Quote:
|
No ha ez mindenkinek jó így nagyhirtelen, akkor le is foglaltam az időpontot, mielőtt más teszi meg. :)
Úgyhogy a forduló 4. párbaja varásnap 21 órakor kezdődik! |
Ez gyors volt :D
Remélem Bob is jön, és benézhetne Tuvalu is :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
meg ne is jöjjön, ha jön, mindig nyer... :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Valét, nehéz lesz rávenni, hogy jöjjön Elég rendesen elment a kedve a párbajozástól. Majd ha látom futok nála egy kört. habár Ti többet tehetnétek nála, mert miattatok ment el a kedve. :p Quote:
Quote:
Jelenleg sajnos, az egyetlen melóm az újság hordás, ahoz általában 4 körül kell kelni. Hogy rendesen aludjak, 10 kor aludnom kéne már. Viszont ha 10 kor kezdődik, akkor elindulnék már éjjel, mert 1-2 között itt van a cumó, és akkor 4re végzek, és utána alszok. Na ezért írtam múltkor, hogy nekem az jó, ha vagy 22 ig vége, vagy ha akkor kezdődik :) És mielőtt jöttök a frankóbbnál jobb ötletekkel, nem jó ha az ember kétszer próbál aludni. :) |
Quote:
|
Különben is... nem lehet ezt az újságkihordást valahogy automatizálni, legalább ilyenkor? Elküldöd nekik a híreket e-mailben esetleg? :D
|
| All times are GMT +1. The time now is 13:32. |