![]() |
jahh, és azt kell még róla tudni, hogy színház is van az egyik felében... de az nem érint minket... :) (gondolom... :p)
|
Quote:
Én személy szerint annyira jó helynek nem tartom erre, mert "picit" nagy az az étterem ugyanakkor a nagy asztalok mozdithatatlansága és szeparáltsága miatt nehezen férnénk ott el. a sima asztalok a sarokban meg olyan snassz lenne... De amúgy most ugrik be. Szoktak lenni talik a fanyüvőben, egész hangulatos kis étterem, sztem megfelel, van kaja és sör is,és ha jól rémlik a dolog, akkor ott el is tudunk férni. ebben a témában Bubbát vagy Steffibáékat keressétek meg, általában ők szoktak ott lenni:) |
Quote:
|
Ott tartunk ezzel, mint az élőhalott módosításával. :D
|
Quote:
|
Jelenleg semmi extrát nem tudok mondani, de ezen a héten jó lenne lefixálni, és ténylegesen megbeszélni helyet.
Esetleg még nézelődhetünk a napokban, de kéne egy ember, aki eljön velem. Tsobit hívtam nézelődni, de nem jött :( |
Upsz, mégsem :p
|
Ma elintéztem a foglalást.
Cím: VI. Jókai u. 40 Hely neve: Joiner's Pub Február 27. 13:00-kor lenne a kezdés. A helyiség hátsó része a miénk. Itt egy kép, hogy merre van a pub. http://img27.imageshack.us/img27/888/jkaim.jpg Még valami. Enni a Lalibá konyháján lehet, most kifogtunk egy akciót is, mert március 15-ig óriási akció van :D 12-16 óra között 30% kedvezmény. 16-22 óra között, pedig 50% kedvezmény. Vannak főzelékek, görög ételek, levesek, tészták, saláták stb. Az első 3-4 órában iszunk, aztán meg beküldünk egy zöldborsó főzeléket sültkrumplival:D Aki tutira jön, az jelezhetné már most. Sztárvendégünk Tsobi lesz, a meglepetés arc, pedig Pool. |
A legfontosabbat elfelejtettem írni.
Tsobi jött el velem, és segített a döntésben :) |
Köszönjük a szerzezést, akkor mégsem pizzázni fogunk. :) Ha valaki a mekit megkívánja, az is közel van. :)
|
Hehe, most nézem csak, nagy poén volt Poolnak másik térképet berakni. :D
|
Quote:
|
Na szóval a kupolás épületben lesz a díjátadó!
http://www.ohb.hu/_photo/city/budapest2.jpg Cím: 1055 Budapest, Kossuth tér 1-3 |
Nix normal :D
|
Quote:
Aki nagyon látni szeretne, kérje meg Attilát és mutat rólam fényképet.:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
No, most hogy megvan a díjátadó helye és ideje, tekintsünk előre, és nézzük meg, hogy mi várható idén. :)
Én egy ilyen pontozást javaslok, szerintem ez fair:
Fordulónként 6 párbaj, a forduló végén a legjobb pontszám számít. A párbajok minden hónap első 3 hetében, heti 2-2 párbaj formájában kerülnének megrendezésre, utána szünet. 9 forduló, a tavaly megszokott rendszerben: 1, 2, 3, 4, 5, 4, 3, 2, 1 órás fordulók. A 9. forduló végén pontegyenlőség esetén még egy 3 párbajos forduló a pontegyenlőségben érintett országoknak, 1 órás párbajokkal. Ismételt pontegyenlőség esetén egy utolsó, döntő párbaj. A forduló végén -3 ponttal, vagy rosszabb összesített eredménnyel záró ország kizárásra kerül a párbajsorozatból, lejátszott páabrjonként 100 VIP kör levonása mellett a maradék körök visszapakásával. Ugyanez a sors vár a szemmel láthatóan csak másokat tápolni járó országokra is, ennek megítélése kizárólagosan az én hatásköröm, és az ezzel kapcsolatos döntés végleges, ez ellen fellebbezésnek helye nincs. A párbajsorozatról szintén kizárásra kerülnek azok az országok, akik láthatóan csak azért jelentkeznek, hogy mások elől a helyet foglalják. Ennek megítélése szintén kizárólagosan az én hatásköröm, az ezzel kapcsolatos döntés végleges, ez ellen fellebbezésnek helye nincs. Jelentkezni addig lehet, ameddig matematikai esély van maximális pontszám megszerzésével (a többieket nulla pontos eredménnyel számolva) az első helyezés elérésére. Vélemények? :) |
Quote:
Különösen tetszik a nevezések ilyetén megoldása. :) |
Quote:
Remélem lesz elég játékos. |
Quote:
Nekem ez nem tetszik. A többi rendben van :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elindul mondjuk márciusban, mert az egy szimpi kis hónap, és májusban eszedbe jut, hogy erre még jelentkeznél, akkor tudsz. Októberben eszedbe jut, hogy erre még jelentkeznél, akkor már nem valószínű, hogy tudsz. |
Quote:
|
Cím: VI. Jókai u. 40
Hely neve: Joiner's Pub Február 27. 13:00 Akkor ez a végleges helyszín és időpont? |
Quote:
Remélem ott leszel időben, mert miattad van ilyen korán a kezdés :) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem elég, ha a 10 óriási vonattal jössz. |
Quote:
|
Quote:
Bár mindjárt megnézem :p |
Quote:
|
Jó nekem a sima személy is...
No, akkor 27.-ével kalkulálok... van aki tudja már biztosra, hogy ott lesz? |
Quote:
Quote:
Én 99%, hogy ott leszek :) |
Jövőhét szombaton díjátadó!
Lehetne kicsit nagyobb az érdeklődés lányok, srácok!:) |
Quote:
Bár lehet épp ez a gond :) |
Quote:
A másik tippem meg az, hogy sokan letiltották ezt a témát, ezért nem is tudnak a díjátadóról :) |
Quote:
|
Páran már kérdezték, hogy hol lesz a találkozó.
Nem volt tervben semmiféle találkozó, de ennek örömére beiktatok egy talit a nyugati meki előtt 12:40-re, és ott várunk 12:55-ig. 13:00-ra meg besétálunk a pubba, és, aki jönni akar az ott megtalál minket. Privátban elküldöm a telefonszámom, ha szükséges azoknak, akik félnek attól, hogy nem találnak le. Fórumra nem írom ki, mert biztos lenne pár kapjam be sms is :D Pool valami extra mutatvánnyal készül, szóval gyertek minél többen! Bár már így se fogunk elférni, de annyi baj legyen :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:23. |