![]() |
Gyujtson a feles barakkot :D milyen kemeny lenne kigyujtogatni mar az orkok alol az othon maradt vedo barakkokat :P
|
Quote:
A gyújtás szép dolog, de nem sokat ér. 5% házhiány nem túl zavaró. Egyszerűen befokozok ha épp minden épületre szükségem van, de ez is ritka. A -7% föld sokkal többe kerül, mint a -gyújtás miatti- fokozás, és sokkal több idő is. Egyáltalán nincs egálban. Értelmetlen amit írsz. Ha te felessel szembe mész, akkor háromszor annyit kapsz a nyakadba. Katonai akció esetén védtelen lesz az országom...? Igen, katonailag. Alvilági akciók esetén védtelen tolvajok terén? Igen. Mindenki kockáztat? Igen. Miről beszélsz? Senki sem tudja. Ezeket nem vitára szánom, egyszerűen kinyilatkoztattam. A válaszokat sem igen fogom megnézni pár hétig, mert értelmetlen. Vergődéssé satnyult az egész. |
Quote:
a sereggel támadás biztos kockázat 3 teljes körig? igen tolvajokkal lehet úgy akciózni, hogy nem leszel védtelen toli ellen? igen. pl kv előtt 1 seccel lopsz 1et minden körben. mindenki kockáztat? nem... a megvalósítás egyáltalán nem miattam késlekedik, van sok ötlet csak választani kell belőle, de ez nem hiszem hogy a te vagy az én dolgom. az üzid többi részére feleslegesnek érzem hogy reagáljak, amit írtál annyira sci-fi :) |
Quote:
Amúgy, rendszeresen olvasva a hsz-eidet értem már a lényeget, kényszeresen írnod kell, és kényszeresen ellenkezned. Ha azt akarná az ember, hogy támogass egy ötletet, csak le kell fikázni, és nyomban védelmedbe veszed majd. A témához visszatérve, rendszeres érved az, hogy a feles legyen katonailag aktív, pl szerezze vissza nyomban a földet, ha elveszik tőle. Nyilván ez is lehet egy játékstílus, de 1. a félelf alapból nem erre lett kitalálva, hanem echte tolisnak 2. ha olyan toli kell, amelyik katonailag is ott van, akkor gnómot választ az ember. |
én nem ellenkezek meg fikázok, hanem megoldást kínálok csak egyesek nem tudják kivitelezni.
a hódot dinamikusan kell játszani, alkalmazkodni. ha 4 orkos szövi ellen vagyok akkor nem fogok 30% templomot és 20% kocsmát tartani valszeg pl még félelfként sem. mert hogy minek |
Quote:
|
Quote:
szóval 1 ország lehetőségeit és erejét vizsgáljuk 1 tetszőleges másikkal szemben... mint mondottam 1 félelf önmagában életképtelen. lopkodhat az bárkitől, de gyakorlatilag hamar a csoport alján fogja magát találni. ott még lopni sincs mit... szóval megy a süllyesztőbe. persze, ha van 3db ork 1000 yard tartalékkal még a háta mögött, akkor lehet arcoskodni, de szó nincs ilyenekről, amikor egy faj önálló erejéről megy a vita. |
Egy kis helyzetelemzés így karácsonyra:
Támadószorzók fajonként: 1. Ork - 2,53 2. Gnóm - 2,34 3. Törp - 2,29 4. Óriás - 2,19 5. Elf - 1,91 6. Ember - 1,78 7. Feles - 1,72 Védőszorzók fajonként: 1. Elf -3,17 2. Gnóm - 2,93 3. Ork(kintlévő sereggel) - 2,84 4. Törpi - 2,19 5. Óriás - 2,1 6. Félelf - 1,8 7. Ember - 1,69 Zabaspórlás: 1. Ork - 1,82 2. Elf - 1,69 3. Óriás - 1,56 4. Gnóm - 1,5 5. 6. Törpe, Ember- 1,3 7. Feles - 1,17 A módosított listán, ahol nincs támadómalusz, +15%os a kajatermelés: Támadószorzó mint az elfnek - 5. Hely Zabaspórlásban 1,495-el előrelépne 5. helyre a gnóm mögé, megelőzvén azt a törpöt, aki a termelésével szuperfaj (egy felesnek is kell annyi odafigyelés mint a törpnek kb) tehát még hasznot is hoz a szövinek, és az ember elé kerülne, akire ígyisúgyis ráfér egy alapos tuning. Nem történne annyira hatalmas előrelépés, mint ahogy itt sokan siránkoztak, hogy haditoli lesz a feles, úgyhogy még mindig szükséges marad a toliakciók hatékonyságának növelése, az infószerzés tuningolása. És szerintem a fix 10k pontos szabályt is mobilabbá kéne tenni. Így talán lesz esélye a felesek újbóli megjelenésének.... |
Eddig 800 kört játszottam feles tolival..
nem tudom h 5. csoportbol mit érek a tapasztalatommal de megosztom azért. Szeritem anyi kéne ha a tolvaj akciók ( leginkább varázslógyilkolás, katona gyilkolás) értéke dinamikuson növekedjen pl.: 1% + ((saját tolvajérték - Ellenfél tolvajértéke )/saját tolvajérték *100 )*0.035 (0.035 lehet változtatásával lehetne picit egynsúlyozni de ez nekem enyi tapasztalattal nem megy) ezzel a fomrulával 1 akcioval max 3.5% nyi egységét lehene megölni |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:00. |