Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Tsobi 06-07-2010 14:53

Számomra ez a 2 körös verzió nem szimpi.

Ati 06-07-2010 15:10

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 255236)
Én azt mondom, hogy akkor az A-ban elsőre ne legyen hekihez kötve, hanem csak az 1000kör teljesítése legyen a feladat.

1000 körig hagyja, hogy ütik, és aztán máris fordulhat? Valami fejlődést mindenhol el kell érnie, itt se legyen ez másképp. Ha alacsonyabbra vesszük is a határt, de valami határ mindenképp kell, akár fix hektár, akár top%.

Remedy 06-07-2010 15:52

Quote:

Mondjuk így belegondolva, ez azt jelentené, hogy minimum 10.000 kör kéne egy személyiség megszerzésére annak, aki nem a top30%-ot választja.
Az 1év 51nap! És ez a lehető leggyorsabb haladás.

Én azt mondom, hogy akkor az A-ban elsőre ne legyen hekihez kötve, hanem csak az 1000kör teljesítése legyen a feladat. Majd másodszorra kelljen elérni pl. 6000 hekit és ott eltölteni 1000kört.

Ezt a hulyeseget hagyjuk mar. Miert nem rogton 2 szemmel lehet regelni? :)

Olasz 06-07-2010 16:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 255254)
Ezt a hulyeseget hagyjuk mar. Miert nem rogton 2 szemmel lehet regelni? :)

Na neee, az aztán már nagyon durva lenne!:)

vityu 06-07-2010 16:44

Quote:

Én azt mondom, hogy akkor az A-ban elsőre ne legyen hekihez kötve, hanem csak az 1000kör teljesítése legyen a feladat. Majd másodszorra kelljen elérni pl. 6000 hekit és ott eltölteni 1000kört.

Én is ezt mondtam. Az ember hiába olvassa el a stratégiai kézikönyvet, amíg nem tapasztalja meg, hogy milyen az A, addig nem tudja, hogyan készüljön rá... Hiába hallja, hogy sok pénz kell hozzá, ha azt érzi másfél mrd-ra, hogy az sok, akkor majd koppan. Ezeket az országokat, tapasztalatszerzésnek remekül lehet használni, majd lefordulni. Ha nem is kap érte egyáltalán személyiséget, de had forduljon le, hogy a következő országával már kötelezően a TOP-ba kelljen érnie. Akkor ha van esze, már kiforrott ötletekkel megy oda, ha meg nem, akkor így járt.

Ettől függetlenül a top problémáját nem oldja meg ez. És ez még kevésbé rossz, mint amikor ki lehetett hagyni az A-t.

Killer 06-07-2010 17:47

én egy fix hekit el tudok képzelni jó ötletnek!mondjuk 7k heki (a 6k-t kicsit gyengusznak érzem),mellette pedig a B-ből való fordulás továbbra is top 30%hoz kötődne.talán ez lenne a legoptimálisabb megoldás.hozzátenném mostanában elég sok épületlistát láttam az A-ból 5k hekitől 8k hekiig,és kb 7knál kezdődik az űbertoronymatyirakás.addig viszonylag simán el lehet hadizgatni!

Pumi 06-07-2010 19:44

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 255293)
én egy fix hekit el tudok képzelni jó ötletnek!mondjuk 7k heki (a 6k-t kicsit gyengusznak érzem),mellette pedig a B-ből való fordulás továbbra is top 30%hoz kötődne.talán ez lenne a legoptimálisabb megoldás.hozzátenném mostanában elég sok épületlistát láttam az A-ból 5k hekitől 8k hekiig,és kb 7knál kezdődik az űbertoronymatyirakás.addig viszonylag simán el lehet hadizgatni!

el lehet hadizgatni 7k heki fölött is, a nagyobb gond szerintem a hekik beépítése és a seregre a pénzt összedobni.

none 06-08-2010 09:48

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 255293)

nem feltétlenül gyenge a 6k, ha személyiségek számához lenne kötve.. 1 szem 6k 2 szem 7,5k 3 szem 9k.. mivel a cél az Aban kezdőknek való könnyítés nem érzem indokoltnak, hogy egy 6-8-10 szemes ori 6k hekiről fordulhasson a top30 is elég nagy könnyítés többi csoporthoz képest..:)
ez több részlől is jobb lenne mint a sima fix heki.. pl nem egy fix heki körül tömörülne mindenki legalább néhány fix heki körül..:)
persze a top30 maradna és mindig a kettő közül a kisebbet kellene teljesíteni..
a 7k hekit nem érzem hatalmas segítségnek egy Aban kezdő számára, de egy sok szemes orinak viszont jó segítség főleg ha ilyen ütemben emelkedik a top30..

J.Ati 06-08-2010 09:50

Quote:

Originally Posted by none (Post 255371)
nem feltétlenül gyenge a 6k, ha személyiségek számához lenne kötve.. 1 szem 6k 2 szem 7,5k 3 szem 9k.. mivel a cél az Aban kezdőknek való könnyítés nem érzem indokoltnak, hogy egy 6-8-10 szemes ori 6k hekiről fordulhasson a top30 is elég nagy könnyítés többi csoporthoz képest..:)
ez több részlől is jobb lenne mint a sima fix heki.. pl nem egy fix heki körül tömörülne mindenki legalább néhány fix heki körül..:)
a 7k hekit nem érzem hatalmas segítségnek egy Aban kezdő számára, de egy sok szemes orinak viszont jó segítség főleg ha ilyen ütemben emelkedik a top30..

Egyre gondoltunk :)
Ezt említettem pár napja Csempének én is.
Szerintem ez így korrekt lenne.

Ati 06-08-2010 09:55

Quote:

Originally Posted by none (Post 255371)

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 255372)
Egyre gondoltunk :)
Ezt említettem pár napja Csempének én is.
Szerintem ez így korrekt lenne.

Csak hogy tiszta legyen, hogy miről van szó:

Ti most a teljesértékű fordulásról beszéltek, vagy a könnyített, "2x is fordulni kell" fordulásról?

All times are GMT +1. The time now is 14:47.