![]() |
Quote:
Ez benne a kihivás, mert ha nem lenne igy akkor csak sima adok-kapok lenne az egész játék:D Átmenetileg bontani kell oan épületet amely nem befolyásolja a hadi teljesitményt:) És a lefele pusztitás lehet jó ha az ellen nem vándor, mert ha jó helyen vagy kiesik lőtávból:) Helyeszkedni meg mostmár egész jól lehet, mert frissül a ponlista állandóan |
Quote:
Igen ez igaz! Amuyg köszönöm a tippeket és ötleteket Neked is és Lacinak is :D:D Majd ha már ér valamit a szavam meghálálom egy zöldel! :D :D |
Nyugee:D én szavam se ér még sokat:D
|
Quote:
Ha igy folytatom holnapra member leszek! (Vagy ha Ati megharagszik a sok hozzászólásért akkor: Banned:eek: ) |
Quote:
Valahol olvastam, hogy egy háborúban elég nagy az előnye annak, aki az első csapást méri. Ez elég mérvadónak tűnik. |
Quote:
|
Quote:
Láttam pár junior membert aki: banned:eek: ! (mondjuk az okát nem tudom...de ha valahol sok a hulla (nem hodos faj...) akkor ott vigyázni kell, nehogy eccercsak te is az legyél...) És a forumszabályzatban sokminden szerepel: pl hogy miért jár egyből kitiltás, de az is ott van, hogy bárkit kidobhatnak indoklás nélkül...(nem szeretnék közéjük kerülni) sorry az Off-ért:) |
Ha már a háborús tippeknél tartunk, akkor azért egy Vándor szövi elég nagy meglepetéseket tud okozni, ha okosan és összehangoltan játszanak :) Isten óvjon mindenkit egy ütőképes vándorszövitől :eek: :D
|
Sziasztok
érdekelne a velemenyetek,hogy szerintetek melyik felallas jobb: -a varis/hadis -vagy a full hadis? elore is koszonom:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:46. |